92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Edacım bende 2.diyorum bi tek seninde daha belli olduğun bi foto olsa daha iyi olurdu diyorum o kadar çok güzel olmş

İğrenç falan çıkmamışsın bence çok tatlı foto da saat de ama ilk paylaştıklarından 2. si diyorum hala, diğer fotoa saatin yarısı boşta kalmış :)

Ayhh kulaklarim cinlamiss evet hilalimm piyango vurduu edacimm yaa silikon kordonlu varmiii

Gülşahhh valla süper bir gelişme olmuş senin için gözünaydın tatlımm

sağol hilalcm ağustosa kadar fikrim değiştirmezse yaptırırm bunlardan ekimde doğumgünü burda olmıcak veriyim diorm mehtapta

Edamm.. Bnde ilk paylaştıklarndan ilkini begendim ama resim evet izinde faln yeni çekersen daha iyisi olursa onu koyarsn ama buda kötü değil:)

iyiyim bnde tatlımm bugn annemle bir kriz yaşadık çok daraldım artık ama geçti...
yok be değil bnce snn yanakların bnmkide değil hııhh

Okudum canım kimi zaman insan bunalıyr ama kırmamaya çalış aileni birde hayattan kendini sakın soyutlama soyutlayınca kötü oluyor insan

aaa çok şekeeer ama takar mı ki canım erkekler bizim kadar romantik olmuyorlar çnkü
hem bence 1. daha güzel siyah olan yani.fotonuzda böle siyah beyaz olacaksa..

ay şaka gibi hala 9 ay yazıyor tickerımda yaa
düş artık yakamızdan 9 ay
perşembe günü kısmetse 8 e düşcez bizdeee
aslında ben şafağı 20 gün önce fln saymam lazım son 1 ay kala ktmye katılıyorlar orda boş zaman geçiriyorlar.ama yinede bana geliş tarihini yazıyorum ben yoksa askerlik bizim 20 gün önce falan bitecek..

Toparlanmaca işte canım ne olsun..
Sen nasılsın, nasıl gidiyor ?

Tatlım okudum çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı demek buymuş.İnşallah yakında toparlanırsın.Allah ikiniz için hakkınızda neyse hayırlısı onu nasip etsin.Bende ne yapym zaman geçirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…