92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hımm anladım gülşahcım
evet çekilmez oluyorlar bazen...takılma sende az kaldı teskerenize emin ol unutulcak bu günler evlilik telaşı sarıcak sizi

bendende iyilik cnm nolsun belim ağrıo sadece
harbiden bee ne çektim

çok hoştur şafağım
alıştım böyle küçük rakamlar görmeye döndüğü zaman zor olacak yine o yüksek rakamlar :26:

elbet yicez askerliğiiiii

Bukezde diğer mehtabın tahmini tarihini yazarsın tatlım.. yine az gelir gözüne..

Kizlar biz bu guzellik ugruna neler cekicez bi kulagimda 3 diger kulagimda 4 delik var kupeler bugun cok acitio kupesiz gezmiyim diye aciya katlanip kupeyi cikartmiom delimiyim neyim

Kizlar biz bu guzellik ugruna neler cekicez bi kulagimda 3 diger kulagimda 4 delik var kupeler bugun cok acitio kupesiz gezmiyim diye aciya katlanip kupeyi cikartmiom delimiyim neyim

hahahah sen baya süslüsün gülşahcm bnmde 1 kulağımda 3 bir kulağımda tek delik var ama takmıyorum kapanmış olabilir pek küpe sevmiyorum

Bu arada kızlarrr babamın eski patronunun kızı evleniyor Çırağan Sarayında olucak düğün duymuşsunuzdur İstanbulda...Bbm birlikte gidelm dio 2 kişilik davetiye. bnmki kıskançlıktan kuduruo adımı yazdırmış listeye gitmek istemiyorum diyorum napıcam ben.birdaha nasıl görcen böyle düğün dio bbm bu c.tesi birde..

Son düzenleme:

ayy bende küpe hastasıyımdırrr... ama üşenir oldum artık tek tek tak taakk bitmiyo bnmde bi taraf 3 bi tarafta 3 ama kıkırdakla beraber hiç birini takmasam kıkırdaktaki fikstiryerim onuuuu

ama yara olduysa faln bi süre takma kendisine gelsn cnm yoksa hiç geçmyo kaşınıyoo ah yeni delinince fena oluyo

Babanla gitcen ya tatlım demez bence bişey ya.. bencede gitmelisin baban haklı bi daha ne zaman görcen haha

Babanla gitcen ya tatlım demez bence bişey ya.. bencede gitmelisin baban haklı bi daha ne zaman görcen haha

Bir şey demiyorum ister git ister gitme dedi...fakat gitmemi istemiyor abiye giyicem ortam desen sosyete ünlü dolu ne bileym...Bilemiyoryum bizimkilerde yazlıkta hergün arayıp sildir diorum ismimi hayır gelceksn dioo..Birde telefon stresi varr tartışmak istemiyorum boşuna..

kokoşum benim
bende 7 yıl önce kulaklarımda toplam 5 delik burnumda 1 delik toplam 6 deliğim vardı bide göbeğimi istiyordum ama sağlıksız diye güvenemedim.bide okul açılınca benim delikler kapan :26: 1 ay takıldım öyle her yerim küpeli olarak

kııız bencede git.burda da bi kadın gitmişti çırağanda düğüne dönünce anlatmakla bitiremedi
küçükken gitmiştim o saraya ama görmeye düğüne değil..
kıskanır şimdi tabi seninki
ee silinmezse napcan ya?:44:

bende burnumaa istiyorum bbm izin vermio ne alakaysaa hızmayı çok seviyorum ya çok hoş...
canım ya biliyorum acaip bir yer ama...işte bnmki sorun...
kısknıyor tabi...
valla bilmiorm zaten c.tesi az gn kaldı...

ewett yaa cok fena oluoo 3 tanesini deldireli nerdeyse 3 ay olucak antibiyotikli krem surmeme ragmen hala tamamen iyilesmis diil canim yaa cikarirsamda kapanir die korkuyorum acidigi zaman hemen delinince takilan kupelere krem surup takiom

canimmm bence kesin gitt yaaa hem degisiklik olur havan degisir hemde gormus olursun

ortada kaldın yani şuan.. cnm sen bilirsin ya aranız gerilcek gibiyse riske atma boşa ..

Aman gözümde yok çırağan falan ...havam değişir evet ama bnmkiyle gerildikten sonra neyleym o havayı...yarın bir daha soruym bari...
harika ankesörlü telefonumuzdan...

oo gülşahcım seninkiler yeniymişte ondan acıyoo.. bencede çıkartma pek başta nasıl başlarsa öyle gdiyo azıcık çekceksn şuan acısını kremi sürmeye devam et:26:
ben en son ay hatrlayamadım bile lise 3 te mi ne deldrmiştim o açıdan rahat .. ama yine istyorum sanki ya birini 4 lesemmi yada kıkırdağın oraya mı tekrarlatsam bilemedim..
ama cihan da yeter diyo kesin farkeder deldirirsem zaten..

seninki teskereyi alıp geldikten bayaa sonrada benimki teskereyi alıp gelcek ama

bebeğim sizinkine nispeten demedim yaa zaman çok var anlamında dedimm.. ve yavaş geçyo artık sanki..

Aman gözümde yok çırağan falan ...havam değişir evet ama bnmkiyle gerildikten sonra neyleym o havayı...yarın bir daha soruym bari...
harika ankesörlü telefonumuzdan...

edaaa yavrum bırak negatifliği ama bak valla yıpratma kendni biliyorum zor alıştın ama elinden gelmyoki bişey şuan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…