tesekkur ederim bebegimm..
Amann ya nasil olsun aramiz iki gun duzelmistik bugun arkadaslarim tasiniodu ev temizlemeye yardima gelirmisin dediler gitmeme bi suru laf etti bide internete girelim demisti oraya gidince giremedim küstük yatti kirk yilin basinda bi arkadasimin isi dusmus onu laf ediyo internete her zaman girebilioz hic anlayisli diil bu erkekler sinir oldummmmm herkesin ayri bi derdi var iste bitanem
wıııyy bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkk
nabersiniz cicişler
kader demekten fazlasını söyleyemiyoruz tatlım bazen ya ..klasik kelime: SABIR!
iyi bebğim ya..senden yine yormuşun kendini temzlikti misafirdi ne çektn be sinemmm..
ya bu arada senin şafakta göze ne hoş geliyo ya..
iyiyim bebegimm sen nasilsin bakiyorumda baska topiclere takilionn kiskaniom bakk
bendende iyilik cnm nolsun belim ağrıo sadece
harbiden bee ne çektim
çok hoştur şafağım
alıştım böyle küçük rakamlar görmeye döndüğü zaman zor olacak yine o yüksek rakamlar :26:
elbet yicez askerliğiiiii
Kizlar biz bu guzellik ugruna neler cekicezbi kulagimda 3 diger kulagimda 4 delik var kupeler bugun cok acitio kupesiz gezmiyim diye aciya katlanip kupeyi cikartmiom delimiyim neyim
Kizlar biz bu guzellik ugruna neler cekicezbi kulagimda 3 diger kulagimda 4 delik var kupeler bugun cok acitio kupesiz gezmiyim diye aciya katlanip kupeyi cikartmiom delimiyim neyim
hahahah sen baya süslüsün gülşahcm bnmde 1 kulağımda 3 bir kulağımda tek delik var ama takmıyorum kapanmış olabilir pek küpe sevmiyorum
Bu arada kızlarrr babamın eski patronunun kızı evleniyor Çırağan Sarayında olucak düğün duymuşsunuzdur İstanbulda...Bbm birlikte gidelm dio 2 kişilik davetiye. bnmki kıskançlıktan kuduruo adımı yazdırmış listeye gitmek istemiyorum diyorum napıcam ben.birdaha nasıl görcen böyle düğün dio bbmbu c.tesi birde..
Bukezde diğer mehtabın tahmini tarihini yazarsın tatlım.. yine az gelir gözüne..
Babanla gitcen ya tatlım demez bence bişey ya.. bencede gitmelisinbaban haklı bi daha ne zaman görcen haha
hahahah sen baya süslüsün gülşahcm bnmde 1 kulağımda 3 bir kulağımda tek delik var ama takmıyorum kapanmış olabilir pek küpe sevmiyorum
Bu arada kızlarrr babamın eski patronunun kızı evleniyor Çırağan Sarayında olucak düğün duymuşsunuzdur İstanbulda...Bbm birlikte gidelm dio 2 kişilik davetiye. bnmki kıskançlıktan kuduruo adımı yazdırmış listeye gitmek istemiyorum diyorum napıcam ben.birdaha nasıl görcen böyle düğün dio bbmbu c.tesi birde..
bir sonraki mehtapta belli değil ki canım :26:
neyse yapcaz artık bişiler
kokoşum benim
bende 7 yıl önce kulaklarımda toplam 5 delik burnumda 1 delik toplam 6 deliğim vardı bide göbeğimi istiyordum ama sağlıksız diye güvenemedim.bide okul açılınca benim delikler kapan :26: 1 ay takıldım öyle her yerim küpeli olarak
kııız bencede git.burda da bi kadın gitmişti çırağanda düğüne dönünce anlatmakla bitiremedi
küçükken gitmiştim o saraya ama görmeye düğüne değil..
kıskanır şimdi tabi seninki
ee silinmezse napcan ya?:44:
ewett yaa cok fena oluoo 3 tanesini deldireli nerdeyse 3 ay olucak antibiyotikli krem surmeme ragmen hala tamamen iyilesmis diil canim yaa cikarirsamda kapanir die korkuyorum acidigi zaman hemen delinince takilan kupelere krem surup takiomayy bende küpe hastasıyımdırrr... ama üşenir oldum artık tek tek tak taakk bitmiyo bnmde bi taraf 3 bi tarafta 3 ama kıkırdakla beraber hiç birini takmasam kıkırdaktaki fikstiryerim onuuuu
ama yara olduysa faln bi süre takma kendisine gelsn cnm yoksa hiç geçmyo kaşınıyooah yeni delinince fena oluyo
Bir şey demiyorum ister git ister gitme dedi...fakat gitmemi istemiyor abiye giyicem ortam desen sosyete ünlü dolu ne bileym...Bilemiyoryum bizimkilerde yazlıkta hergün arayıp sildir diorum ismimi hayır gelceksn dioo..Birde telefon stresi varr tartışmak istemiyorum boşuna..
HImm tatlım bi gelsnde bakalım.. sizinkiler gitcekk baya bi zaman geçcek bizimkiler gelcek ölme eşşeğim ölme yaa
ewett yaa cok fena oluoo 3 tanesini deldireli nerdeyse 3 ay olucak antibiyotikli krem surmeme ragmen hala tamamen iyilesmis diil canim yaa cikarirsamda kapanir die korkuyorum acidigi zaman hemen delinince takilan kupelere krem surup takiom
canimmm bence kesin gitt yaaa hem degisiklik olur havan degisir hemde gormus olursun
seninki teskereyi alıp geldikten bayaa sonrada benimki teskereyi alıp gelcek ama
Aman gözümde yok çırağan falan ...havam değişir evet ama bnmkiyle gerildikten sonra neyleym o havayı...yarın bir daha soruym bari...
harika ankesörlü telefonumuzdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?