92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bırakamıyorum cnm şok oldm yıkıldım...Alışıcaz elbet...onun mesajıyla uyanmak sürekli konuşmak haberdar olmak onunda aynı şekilde çok rahattı bir şekilde geçiodu şimdi yne telefon başında günler başlıcak.....

tabi farkeder tatlim insanin deldirdikte deldiresi gelioo bide ben oyle cok dusuruyorumki kupe her gittigim yerde bi iki tane dusururum ayda bir cagatay bi avuc kupemi getiriodu bizde dusurmussun die

cnm ya haklısın tabiki alıştın ötesi yok.... bişeyde diyemyorum ki yerinde olsam aynı tepkileri veriyo olucaktm çnkü

tabi farkeder tatlim insanin deldirdikte deldiresi gelioo bide ben oyle cok dusuruyorumki kupe her gittigim yerde bi iki tane dusururum ayda bir cagatay bi avuc kupemi getiriodu bizde dusurmussun die

aynen öyle deldrdikçe insan istyo bende göbeğede takmıştımda durdurdum kendmi

ya bide çok delik olunca aynı küpeden bi kaç çift alıyon dimi ama ben düşürmem malım çok kıymetlidir hiç kaybetmem

şafaklarda attı..

ayy aynenn benim bi takıcım var her zaman gittigim orasi belirli zamanlarda %50 indirime girio hemen stok yapiom bende

aynen cnm çok fena...ben daha büyük tepkiler verirdimde işte....neyse...sabır diliyorum Allhımdan

versende değişen bişey olmuyo işte insanın eli kolu bağlı .. olaylar elimizde olmadan gelişiyo müdahele edemiyoruz ya o can sıkıcı

ayy aynenn benim bi takıcım var her zaman gittigim orasi belirli zamanlarda %50 indirime girio hemen stok yapiom bende
en iyisi tatlım

kızalr ben çıkıyorumm konuşuruz yine çok öpüyorum sizi kendinize iyi bakınn

iyi geceler tatlim gorusuruz

canim Allah daha beter seyler vermesin bak yarin kandil dua et bebegim sakin olmaya calis icimden bi ses seninki geri telefon sokucak dio

Aynen cnm isyan etmemem lazım..Aynen cnm edicem tabiki hepimiz için dua...
yok gülşahcım sokmaz anca izinden sonra çnkü 1 kişi ceza aldı ya askeri mahkemede yargılancak çok katılar o konuda...geçen gnde yakalattı bnmki ya geri vermişti insaflı komutan bu insafsız çıktı işte....zorladı herkes kendi verdi...
hayırlısı bir şey diyemiyorum..

Ben kaçıyorum yavrularım uyuym biraz sıkıldım zaten annemler yok malum uykumda geldi öpüyorum sizi...Şimdiden hayırlı kandiller yarın giremem sanırım..öpüyorumm

seninde hayirli kandillerin olsun canim benim iyi geceler

Oo kızlar fena kaynatmışsınız.
Ben girdiğimde kimsecikler olmuyor.
Edacım her karakolda hep iyi ve kötü komutanlar oluyr bizdede var öyle bir tane.
İnşallah çocuğada ceza vermezler bazen vercm dyp vermyrlr benm bildim hapishaneler kalkmştı artık.Sizin mehtapada az kaldı ona konsatre olmaya çalış canım zor blyrm ama üzmemeye çalş kendinide sevdiceğinideRıza teli kaptrdğnda bnde çok üzlmştm birde kıştı kulube için dşarya gdyrdu içerde rahat knşmyrm dyrdu donuyordu çok soğuk orası hep karlı.

Gülşahcım ben kayıplarda değilim gryrm kimsecikler yok bende birşey yazmyrm:18:

Gezi Parkı olayı sanrm artık gezi parkı olayndan çıktı farklı boyutlara girdi hepimiz için hayırlısı.Ama ben en çok bizimkilere birşey olmasından korkuyorum.Duydunuz mu bilmyrm yne karakollara tacz ateşleri başlamış.Fırsat kolluyorlar bunlarda yani bilemyrm etraf iyice karştı hakkımızda hayırlısı

evet cnm ben çok zor..yok disko denilen şeyler değil bu hapishaneler işte bu kaldırılmadı mümkün değill...neyse cnm ya alışcaz elbet sabah 6-9 nöbeti vardı birden uyandım baktım saat 6 geri yttım...dün rüyamda gördm geliodu falan istanbula sarıluyorduk...dengem şaştı anlayacağınız

senine yarın mehtapp dimi keyfini çıkarın cnm

merhaba müslüman kardeşleriiim
Miraç Kandilimiz mübarek olsun Allahım dualarımızı kabul etsin, hakkımızda en hayırlısını versin..
Rabbim bizi askerlerimize kavuştursun ve bir daha hiiiiç ayırmasııınn

nasılsınız kızlar keyfiniz yerindedir umarım..

mrb canım hepinizin kandili mubarek olsun kızlar yaaa topic gene bombos bende bakınıyorum kimse olmayınca cıkıp gidiyorum napıyıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…