bebeğim sizinkine nispeten demedim yaa zaman çok var anlamında dedimm..ve yavaş geçyo artık sanki..
edaaa yavrum bırak negatifliği ama bak valla yıpratma kendni biliyorum zor alıştın ama elinden gelmyoki bişey şuan:26:
oo gülşahcım seninkiler yeniymişte ondan acıyoo.. bencede çıkartma pek başta nasıl başlarsa öyle gdiyo azıcık çekceksn şuan acısını kremi sürmeye devam et:26:
ben en son ay hatrlayamadım bile lise 3 te mi ne deldrmiştim o açıdan rahat .. ama yine istyorum sanki ya birini 4 lesemmi yada kıkırdağın oraya mı tekrarlatsam bilemedim..
ama cihan da yeter diyokesin farkeder deldirirsem zaten..
bırakamıyorum cnm şok oldm yıkıldım...Alışıcaz elbet...onun mesajıyla uyanmak sürekli konuşmak haberdar olmak onunda aynı şekilde çok rahattı bir şekilde geçiodu şimdi yne telefon başında günler başlıcak.....
tabi farkeder tatliminsanin deldirdikte deldiresi gelioo bide ben oyle cok dusuruyorumki kupe her gittigim yerde bi iki tane dusururum ayda bir cagatay bi avuc kupemi getiriodu bizde dusurmussun die
cnm ya haklısın tabiki alıştın ötesi yok.... bişeyde diyemyorum ki yerinde olsam aynı tepkileri veriyo olucaktm çnkü
aynen öyle deldrdikçe insan istyo bende göbeğede takmıştımda durdurdum kendmi
ya bide çok delik olunca aynı küpeden bi kaç çift alıyon dimiama ben düşürmem malım çok kıymetlidir hiç kaybetmem
şafaklarda attı..
aynen cnm çok fena...ben daha büyük tepkiler verirdimde işte....neyse...sabır diliyorum Allhımdan
aynen cnm çok fena...ben daha büyük tepkiler verirdimde işte....neyse...sabır diliyorum Allhımdan
en iyisi tatlımayy aynenn benim bi takıcım var her zaman gittigim orasi belirli zamanlarda %50 indirime girio hemen stok yapiom bende
versende değişen bişey olmuyo işte insanın eli kolu bağlı .. olaylar elimizde olmadan gelişiyo müdahele edemiyoruz ya o can sıkıcı
en iyisi tatlım
kızalr ben çıkıyorumm konuşuruz yine çok öpüyorum sizi kendinize iyi bakınn
canim Allah daha beter seyler vermesin bak yarin kandil dua et bebegim sakin olmaya calis icimden bi ses seninki geri telefon sokucak dio
Aynen cnm isyan etmemem lazım..Aynen cnm edicem tabiki hepimiz için dua...
yok gülşahcım sokmaz anca izinden sonra çnkü 1 kişi ceza aldı ya askeri mahkemede yargılancak çok katılar o konuda...geçen gnde yakalattı bnmki ya geri vermişti insaflı komutan bu insafsız çıktı işte....zorladı herkes kendi verdi...
hayırlısı bir şey diyemiyorum..
Ben kaçıyorum yavrularım uyuym biraz sıkıldım zaten annemler yok malum uykumda geldi öpüyorum sizi...Şimdiden hayırlı kandiller yarın giremem sanırım..öpüyorumm
Oo kızlar fena kaynatmışsınız.
Ben girdiğimde kimsecikler olmuyor.
Edacım her karakolda hep iyi ve kötü komutanlar oluyr bizdede var öyle bir tane.
İnşallah çocuğada ceza vermezler bazen vercm dyp vermyrlr benm bildim hapishaneler kalkmştı artık.Sizin mehtapada az kaldı ona konsatre olmaya çalış canım zor blyrm ama üzmemeye çalş kendinide sevdiceğinideRıza teli kaptrdğnda bnde çok üzlmştm birde kıştı kulube için dşarya gdyrdu içerde rahat knşmyrm dyrdu donuyordu çok soğuk orası hep karlı.
Gülşahcım ben kayıplarda değilim gryrm kimsecikler yok bende birşey yazmyrm:18:
Gezi Parkı olayı sanrm artık gezi parkı olayndan çıktı farklı boyutlara girdi hepimiz için hayırlısı.Ama ben en çok bizimkilere birşey olmasından korkuyorum.Duydunuz mu bilmyrm yne karakollara tacz ateşleri başlamış.Fırsat kolluyorlar bunlarda yani bilemyrm etraf iyice karştı hakkımızda hayırlısı
merhaba müslüman kardeşleriiim
Miraç Kandilimiz mübarek olsun Allahım dualarımızı kabul etsin, hakkımızda en hayırlısını versin..
Rabbim bizi askerlerimize kavuştursun ve bir daha hiiiiç ayırmasııınn
nasılsınız kızlar keyfiniz yerindedir umarım..
Yine telefonum ankesörlü numarasıyla çaldı...
Akşam bir daha arıycak bunada şükür...
canım telefonunuzumu kaptırdınız :44:
Yok cnm kaptırmak değil önceki sayfalarda yazıo oku istersen tm karakol kendi isteğiyle verdi telleri ceza almamk için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?