92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Rüyada görmek bile güzel tatlım yarın mehtap evet darısı başına

Kızlar bi sorunum var sanırım artık gercekten beynimin kavrayamadıgını hissediyorum, az önce kayınpederim aradı napıyosun nasılsın falan öyle konusmaya basladık agzındaki baklayı imalayarak yavas yavas cıkardı bizim hanımı ara sor yanına git kendini kabul ettir falan demeye basladı ne demek bunlar anlamıyorum ailecek daha cok bi araya gelmek istiyorum sizinle cenk hava degisimine geldiğinde size gelmek istiyoruz falan noluyo yaa hicbisey anlamıyorum. Konustukca konustu... iki günde bi aramalarr nasılsın demeler(normalde 20 gün aramadıgı olur kayınpederimin) birde gitmis cenk gene gecen kavgamızı anlatms babasına, ben eski kız arkadası yüzünden bozulmuştum ya ona onu söylemis üstü kapalı söylemsde sözde ben anlatms oldum.. ya kac kere dedim ailene bisey anlatma lanet olsun yaa kızlar bu adam ne yapmaya calısıyo ben hicbisey anlamadım nolur yardım edin yaa cenke sövücem simdi zor tutuyorum kendimi

aglıycam simdi yaa bu ne kii adam bana neler dedi yaa hicbisey anlamadım ne yapmaya calısıyo bunlar kendi ogulları benm anamı babamı kac kere aramıs sormusda! ben ona ragmen özel günlerde ararım sorarım buna ragmen adamın bana dediğine bak kabul ettir kendini, kaynananla yakından içten muhabbet kur bilmem ne... Allahım ne olur bunlar bi rüya olsun

Son düzenleme:

Cnm acaba şey demek istemiş olabilirmi tabii üslupunada bağlıda...
Hani ilecek daha çok görüşüp kaynaşalım yakında evleniceksiniz gibilernden ama kaynanan seni benmsesin falan hiç güzel laflar değil kadın senelerdir seni kabul etmemişmi yani...
Boşver takma cnm konuşur konuşur susarlar ve yine cenk neden anlatıyo kavganızı töbe töbe artık saçmalıo yani..

O ne demek ya kabul etsinmiş sen onu kabul ettin mi bakalım ben anlamıyorum bu insanları kendileri ilah mı oluyor acaba bu tarzda konuşuyorlar

O ne demek ya kabul etsinmiş sen onu kabul ettin mi bakalım ben anlamıyorum bu insanları kendileri ilah mı oluyor acaba bu tarzda konuşuyorlar

Öyle demekki ilah sanıyolar kendilerini canım ayıp yaa yüzüğümü takmıssınız aradan 1 yıl gecms ne demek kendini kabul ettir yaa

Cenkin komutanı sorun cıkarıyomus hava degisimne gidersen amm den cıkarırım seni diye gerizekalıı sana noluyo ya bide bu cıktı basımıza

sen ne cevap verdin o bunları söylerken?
cenkede aferin yani ne o çocuk gibi babasına anlatıyor..
siz evlendiğiniz zamanda aranızda bir tartışmanız olsa kendiniz halledemicek misiniz hep araya birilerini hele aileleri mi sokcaksınız!!bu çok yanlış
bunları söyle bence cnm cenke.ha tabi aileyede çok uzak durma.kabul ettirmek açısından değil, alışman ve cenk için..

Allahım şu görüntüye bak ne kadar güzeeeeelll
son 6 gün yazıyor ya şaka gibi :98:
daha fazla özletmeden gel hadii askeriiiimmmm :127:
oleeeyyy yuppiiii günler yaklaştıkça içim içime sığmıyoooorr :124:

cerencim;

ya siz kaç zamanlık nişanlısınız ya ne demek kendni kabul ettir..

cenke de pes o kadar söylemene rağmen yine mi gitmiş anlatmış..

o böyle herşeyi anlattıkca ailesinin ilişknze olan saygısını azaltıyo bence onlarda cenkten yüz bulup size karışma hakkını görüyolar..

Demek istediği ailecekk hic bi araya gelemiyoruz artık tamamen bi aile olalım neden uzak kaldıkk demeye calısıyo sende kaynananı arayıp sormuyosun fazla diyo merk ediyo sebebini, ama kendini kabul ettir kelimesi ne kadar zoruma gitti yaaa, cenkte anlatmadım ben bisey demedim yalnızca bi sorununun oldugunu gergin oldugunu söyledm dedi bende dün cenke patladım yeter yerin dibine soktugun insanların bana saygı duymasını sagla artıkk dedim
Ne diyebilirimki haklısın dedim adama sustum, bi zamanlar ben aynı hataları yapıp aileme herseyimi anlatıyodum cenk azarlıyodu beni suan aynı hatalara kendin düsüyosun gercekten cok komiksin yaa dedim.Yaa sinemcim yakın durmak devamlı arayıp sormak bana göre degil istiyolarki devamlı arıyım cenk yokkende yanlarına gideyim ama icimden gelmiyo yaa napıyım of ne zormus iliski ciddilestikce sorunlar artıyo yüzük falan takmayın kızlar yaa faydasından cok zararı var

Haklısın canım cok yoruldum artıkk cocuk büyütüyorum sanki omuzlarımdaki bu yükü kaldıramıyorum neden böyle bu cocuk nedenn

çokkkk güzellll ben bunu kotonda görmüştüm bayılmıstımm
sağol gülşahcım ben kotondan almadım bir butikten aldım biraz kısa ama 1 kerelik artık benimkine kalın siyah çorapla giyiorm dicem zatebn sinirli teleofn yüzünden..birde bu....zaten kuzenimin düğünündede giyerim büyük iht ağustosta..
birde uzun elbise giydim su yeşili şifon oda çok güzeldi ama bunu aldım daha ağır diye gerçekten yakışmışş mı? elimede portföy alıcam saçımı dağınık topuz yapıcam veya maşa arkasıda V gelio

Son düzenleme:

çokkk guzel tatlım ben bayıldımmmm gordugumdede cok begenmıstım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…