92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cnm benm ya gerçekten zor işin ..
cenke anlattın mı babasıyla olan konuşmanı

Anlattım ve bütün sinirimi ondan cıkardım söyle bana iliskim hakkında öneride bulunmasın baban gerilmekten bi hal oldum dedim o seni cok seviyo kız cocugu olmadıgı için seni kendi cocugu yerine koyuyo bilmiyonmuda bilmem ne birsürü sıraladı gene Allahım yardım et bas edemiycem ben bu baba ogulla hissediyorum:18:
kızlar nasıl çırağan için
cokkk güzellll hicte kısa degill benm elbiseyi görmedin heralde bu arada saclarınımı kestirdin sen kuzum?

Son düzenleme:
Gülsencim ve edacım ikinizin yardımına ihtiyacım var, siz bu kurabiye pasta konularında ilgilisiniz yıldönümümüze 2 hafta var sevgili kurabiyeleri yaptırmak istiyorum güvenilir uygun bi site warmı bildiğiniz kredi kartıyla odeme yapıcam

Canım evet saçlarımı kestirdimm 1 ay oldu belimdeyken hemde pişmanım ama
Bacaklarım nasıll ama hıhhhh bakfazlalılğm varmıı laf sölüodn bide bana

Cnm bnm bildiğim bir tane var çok çok güzel yaptırmadım ama harika görünüyorlar
https://www.facebook.com/pages/Mine-Butik-kurabiye-evi/288129504575733?ref=ts&fref=ts

Son düzenleme:

yakısmıs bitanem yüzüne oturmus bu modell.Valla sana bisey diyim mi ya sen zayıflamıssın baya yada bu elbise seni zayıf gösteriyo hic fazlalıgın görünmüyo bebeğim elbise dogru secim bence cok begendm ben
sayfaya msj attım fiyat konusunda bilgi alcam baska varmı bebeğim bildiğin facebook dısında kendi siteleri olan?

Sağol tatlımmm
evet zayıfladım ve elbisedende tabi güzel kapatıyo göbeğimi
zatwn okul kapansın haftaya direk diyete girip mekiklere başlıorm benmki gelmeden 5 kilo daha verdimmi tamamdır
yok tatlım başka bilidğim site maalesef:26:

evet cnm yüzük takılınca iş değişiyor.o zaman ailelerde ciddi olarak aranıza giriyorlar.ve herşey çok daha ciddileşiyor.saçma sapan kavga bile edilmemesi gerekiyor.sevgiliyken küsüp barışmak farklı nişanlıyken küsüp barışmamak var
o yüzden bizde askerliğini bitirmeden resmi bir adım atmadık.askerlikten sonra herşey peşpeşe olsun istiyoruz (inşallah)
ee dediğin gibi zamanında o kızıyorsa aynı şeyi neden kendisi yapıyor ay anlamıyorum bu erkekleri bazen uyuzlar ya
ara ama gün aşırı arama derim. haftada 2 kez falan ara. çok sıkı fıkıda olma çok resmide olma kanımca...

Zaman geçmiyorrr.!!!:18:
Yarına 300 tane mesleki ingilizce kelimesi ezberlemem lazım ama çalışmak bil gelmiyor içimden ki çok çalışmadımda....
ooooof.....
gerçekten şafakta ilerlemiyor...
Telefonumuzz yok artıkk
Günde 2 kere arıyor şükür ama yinede eskisi gibi olmuyor tabii tek farjk moral ve motivasyonumuz daha yüksek daha romantik sanki bugün artvinde dolu yağmş o yağışta aradı konuştuk 1 saat akşam....Ooofffff bitsin şu askerlik kavuşalım
Sevdiceğiminde dediği gibi 'Ucunda biz varız çekmeye sabıra devam...''

canım benim ya kıyamam :26:
Allah önce askerlerimizin sonra bizim yardımcımız olsun..
gerçekten çok zor asker beklemek hem gurur verici bişey hemde büyük sabır gerektiren bir görev...
bir an önce bitsede kavuşsak artık bu yazı atlatınca bitti sayıyoruz kendi çapımızca ama yine epey olacak
olsun bugünümüze çok şükür yinede. 1 ay sonra yarılıcaz Allahın izniyle..kim bitirmemişte biz bitiremicez

öyle günler gelecek ki burada düğün tarihlerimizi kanuşuyor olacağız daha sonra bebek isimleri vs. diye gidecek
İNŞALLAAAAAHHHHH!!

Dün kuzey güneye bakmıştım gözlerim dola dola..herkesin sevgilisi yanında...bizimki neden yok neden...
Dün bnmki nöbetteykn yağmur yağıyomş baktım gökyüzü ağlıyor bende ağlıyım dedim ilk kez ağladım dedi....Ben nasıl kıyıyımki nasıl dayanıyım dayanalım..
gerçekten çok zor sinemim hepimie Allah sabır versin hayırlısıyla o günleride göstersin sevgilim hep çok yakın o günler sabır diyor...
ve dedign gbi bu yaz geçsin gerisi gelicek...

Son düzenleme:
tesekkur ederim tatlim napiosunnn

iyiyim canım benim sen napıon? plan proje var hep kafamda
delice manyakca çocukça her türlü şeyi yapmak istiyorum ya benimkinede dile getirdim kafamızda oluşturmaya çalışıyoruz bişeyler
bide 19 temmuzda yıldönümümüz bizim ameliyat olursa o tarihte de burada olacak o zamanda beraber olcaz hayırlısıyla.onun planınıda düşünmeye başladık..
inşallah herşey çok güzel gönlümüzce olur

ya kızlar benimki ne zaman izne geldiyse biz tartıştık hep arkadaşları yüzünden falan bana karşı ilgisiz oldğnu hissettirmişti gelince.çok üzmüştü bu durum beni.hatta bikaç gün küs bile kaldık.umarım inşallah böyle bi durum yaşamayız bir daha.her dakikamızı değerlendirmek istiyorum çünkü..:26:
ve hep iyi olmak istiyorum.o arkadaşları benim sinirlerimi bozuyor.bide beni burda biyere salmıo ailemlede olsam.biyer derken park falan.bende dedim geldiğinde bana sakın arkadaşlarımla parka gitcem vs. bişi deme.beni ailemle bile salmadın sen kesnlkle arkadaşlarınla gidemezsin.bu ilk ve son konuşmamız olsun bu konu için dedim.oda ben askerim dedi gırgıra vurmaya çalıştı.acaba benim yapmamı istemediğim şeyleri yapar mı gelince değişir mi??? :44: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…