Sğol glşahcımmçokkk guzel tatlım ben bayıldımmmm gordugumdede cok begenmıstım zaten
Sğol glşahcımm
sen nasılsn
sen mi yaptın kız bunu
nasıl yapmış kız heralde siteden falan özellikle sivas falan işaretliya bizim plakalara daha dünyaa varrrrrryok bıtanem çağatay yapmıss
cnm benm ya gerçekten zor işin ..
cenke anlattın mı babasıyla olan konuşmanı
cokkk güzellll hicte kısa degill benm elbiseyi görmedin heraldekızlar nasıl çırağan için
Gülsencim ve edacım ikinizin yardımına ihtiyacım var, siz bu kurabiye pasta konularında ilgilisiniz yıldönümümüze 2 hafta var sevgili kurabiyeleri yaptırmak istiyorum güvenilir uygun bi site warmı bildiğiniz kredi kartıyla odeme yapıcam
Canım evet saçlarımı kestirdimm 1 ay oldu belimdeyken hemde pişmanım ama
Bacaklarım nasıll ama hıhhhh bakfazlalılğm varmıı laf sölüodn bide bana
Cnm bnm bildiğim bir tane var çok çok güzel yaptırmadım ama harika görünüyorlar
https://www.facebook.com/pages/Mine-Butik-kurabiye-evi/288129504575733?ref=ts&fref=ts
yakısmıs bitanem yüzüne oturmus bu modell.Valla sana bisey diyim mi ya sen zayıflamıssın baya yada bu elbise seni zayıf gösteriyo hic fazlalıgın görünmüyo bebeğim elbise dogru secim bence cok begendm ben
sayfaya msj attım fiyat konusunda bilgi alcam baska varmı bebeğim bildiğin facebook dısında kendi siteleri olan?
Demek istediği ailecekk hic bi araya gelemiyoruz artık tamamen bi aile olalım neden uzak kaldıkk demeye calısıyo sende kaynananı arayıp sormuyosun fazla diyo merk ediyo sebebini, ama kendini kabul ettir kelimesi ne kadar zoruma gitti yaaa, cenkte anlatmadım ben bisey demedim yalnızca bi sorununun oldugunu gergin oldugunu söyledm dedi bende dün cenke patladım yeter yerin dibine soktugun insanların bana saygı duymasını sagla artıkk dedim
Ne diyebilirimki haklısın dedim adama sustum, bi zamanlar ben aynı hataları yapıp aileme herseyimi anlatıyodum cenk azarlıyodu beni suan aynı hatalara kendin düsüyosun gercekten cok komiksin yaa dedim.Yaa sinemcim yakın durmak devamlı arayıp sormak bana göre degil istiyolarki devamlı arıyım cenk yokkende yanlarına gideyim ama icimden gelmiyo yaa napıyım of ne zormus iliski ciddilestikce sorunlar artıyo yüzük falan takmayın kızlar yaa faydasından cok zararı var
kııızz çoook güzel olmuuuşşş
Zaman geçmiyorrr.!!!:18:
Yarına 300 tane mesleki ingilizce kelimesi ezberlemem lazım ama çalışmak bil gelmiyor içimden ki çok çalışmadımda....
ooooof.....
gerçekten şafakta ilerlemiyor...
Telefonumuzz yok artıkk
Günde 2 kere arıyor şükür ama yinede eskisi gibi olmuyor tabii tek farjk moral ve motivasyonumuz daha yüksek daha romantik sanki bugün artvinde dolu yağmş o yağışta aradı konuştuk 1 saat akşam....Ooofffff bitsin şu askerlik kavuşalım
Sevdiceğiminde dediği gibi 'Ucunda biz varız çekmeye sabıra devam...''
canım benim ya kıyamam :26:
Allah önce askerlerimizin sonra bizim yardımcımız olsun..
gerçekten çok zor asker beklemek hem gurur verici bişey hemde büyük sabır gerektiren bir görev...
bir an önce bitsede kavuşsak artık bu yazı atlatınca bitti sayıyoruz kendi çapımızca ama yine epey olacak
olsun bugünümüze çok şükür yinede. 1 ay sonra yarılıcaz Allahın izniyle..kim bitirmemişte biz bitiremicez
öyle günler gelecek ki burada düğün tarihlerimizi kanuşuyor olacağız daha sonra bebek isimleri vs. diye gidecek
İNŞALLAAAAAHHHHH!!
tesekkur ederim tatlim napiosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?