heee
bizimde tek tarihimiz var oda sevgililik yıldönümümüz 19.07.2006
aynen cnm dimi yani...
benm vaktm yk bu c.tesi aldım mecbur içimede sindi zaten
yok cnm butik tarzıydı adı Pişşti sadece istnbulda var sanırım...yle büyük mağazada değildi.
vayy demek hepsi AA bu çalışmadığın haLinmiimaş
edaaa elbisenin altina ten rengi olan ama sadece parlaklik veren coraplar varya ondan giyinsene muthis olur ben bu elbisenin altina kesinlikle ole bi corapla pembe topuklu ayakkabi giyerdim zit renkleri cok sewiom ben
Cnm bunca sene değişmedi burnunun dikine gittiyse bu saatten sonra nasıl değişebilirki...
Aslında ona vericeksin korkuyu kaybetme korkusunu bak nasıl oluyor ama işte sende kıyamıyorsun anladığım kadarıyla....
Sen hiç bir şey söyleme bakalım nasıl davrancak ona göre şekillendirirsin sende tavrını...kendini üzme kesinlikle! Öyle de böylede uyacak seni üzmiycek!!! üstüne gitme sus soğuk davran bak nasıl üstüne düşer
sizi gidi akıllılarr.. bende akıllı olanlardanım sevgililik yıldönümü ve cihanın doğum gnü aynı hehetek hediyeyle kurtarıyorum
fazla vaktn yoktu senin aldığın iyi olmuş tatlım .. yok cnm sanırım antalyada ya o butik.. bu arada kır düğünü olcak bende fazla abartılı olmcam
çalışmadım valla eda hepsne son gece sadece o 16 krediliğe 2-3 gün çalıştım
malesef ki kıyamıyorum ama aynı devam ederse kıycam görecek!! birikim patlaması yaşamam umarım
askerlik değiştiriyor insanı diyorlar ya o yüzden değişir belki diyorum canım..ehh umut işte..
ya şikayetçi değilim aslnda tek üzüldüğüm konu askerdeyken izne geldiğinde bana sanki ilgisiz davranmıştı teldeki gibi güzel geçmedi günlerimiz.yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum :26:
umarım doğuya gitmesi o yönden iyi olmuştur...
heee
bizimde tek tarihimiz var oda sevgililik yıldönümümüz 19.07.2006
aynen cnm senin böyle renkli uçuş uçuş bişeyy alman lazm bence
sizi gidi akıllılarr.. bende akıllı olanlardanım sevgililik yıldönümü ve cihanın doğum gnü aynı hehetek hediyeyle kurtarıyorum
fazla vaktn yoktu senin aldığın iyi olmuş tatlım .. yok cnm sanırım antalyada ya o butik.. bu arada kır düğünü olcak bende fazla abartılı olmcam
çalışmadım valla eda hepsne son gece sadece o 16 krediliğe 2-3 gün çalıştım
evet bencede seninki modelnde de olablr ama rengi siyah olmcak etek kısmı bende tül düşünüyorum .dapdar bişey almıcam yani..
malesef ki kıyamıyorum ama aynı devam ederse kıycam görecek!! birikim patlaması yaşamam umarım
askerlik değiştiriyor insanı diyorlar ya o yüzden değişir belki diyorum canım..ehh umut işte..
ya şikayetçi değilim aslnda tek üzüldüğüm konu askerdeyken izne geldiğinde bana sanki ilgisiz davranmıştı teldeki gibi güzel geçmedi günlerimiz.yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum :26:
umarım doğuya gitmesi o yönden iyi olmuştur...
anladm tatLm haklısın tabii ya sana ilgi göstermeli bende korkuyordum ama dağıtımda gördüm hep bnmleydi o bakımdan korkumuyorum daha...
bak annesi kayseriye gidicek bayramda 1 hafta yoklar başkası olsa giderdi ailesyle ama bnmki gitmio ben ağzımı bile açmadım adam olsun vallaBiraz karşındakinin içinde olmalı o istek yani cnm sen ne kadar söylesen boş
İnşşş seninkide 90 derdce düzelmiştirde cnmmm çok güzel geçer günlerinizzz
biz akıllı olanlardan değiliz canım resmiyetsiz olanlardanız
bende siyah istememiştim ama beğendim aldım
evet cnm söylemiştin cihandan dolayı dimiahh ahh bu erkekler
bi arkadasim var onlarda 2005 yilinda baslamis nisan felan yok daha iki yilda dusunmuolar suan askerde cocuk yarin yemin torenine gidio arkadasim . Diyorumki sen hala bikmadinmi yeni yeni basladim dio dusunsenize evlenene kadar bi 10-11 yillik sevgili olucaklar insan her ne kadar kendini kandirsada bazi seylerden bikmis oluo
oda olucak ttalım ya ilerdezaten benm için erkende .. sizin olsa iyi olurdu tabi..
eda o pudra gerçekten güzelmişşş
siyah ama saraya güzel gider tatlımda kırda olmaz..
hem cihandan hemde ya fazla dikkat çekerm gibi geliyo vücut yapımdan dolayı.. aile arasında sonucta bide mezunyet elbsem dardı..
öyle tabi canım..benim şu an hayatımda askerim olmasaydı uzun süreli ilişki düşünmezdim.1 yıl içinde evlenirdim herhalde..
uzun ilişkiler sağlıklı değil bence çok yüz göz olunuyor birbirlerini çok iyi tanımış oluyorlar ve evliliğide ztn mümkün oldğnca uzatıyorlar.flörte alışılmış oluyor :)
benimkine böyle söylüyorumda hayır öyle değil ben seninle evlenmek istiyorum hemen ve heycanımda var diyor..bakalım askerden gelsin görcez..
evet güzel ama aşırı kısa ya
doğru cnm aile içi olunca sıkıntı olabiliyor boyda uzun olunca.
evett o pudra mesela benm ta nereme gelirdi
hem boy eda hemde benm belim ince baya popoda normal hani dikkat çekyo tam kum saati oluyoaslında çok memnunumda herkesn görmesine gerek yok
bebeğim seni gaza getrmek gibide olmasında izine gelpte sevgililerne nişanlılarına vakit ayırmayanlara öyle kızıyoruum ki..
bak esin varya onunki de öyle yaptı.. ayıp hani burda onları bekleyen biziz o arkadaşmış vs hepsi bahane aarada bi aklıllarına geliyosa anca..
o açıdan hatta bence gelmedende bunu inceden söyle . dağıtımdakilern aynısını yaşamak istemyorum diye.. elinde çnkü sinemcim heran senle olmak..
yani şekerim bencede
bu arada GÜLŞEN görüştümü sevdiceğiyle bugn mehtapptı onların dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?