92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

heee
bizimde tek tarihimiz var oda sevgililik yıldönümümüz 19.07.2006

sizi gidi akıllılarr.. bende akıllı olanlardanım sevgililik yıldönümü ve cihanın doğum gnü aynı hehe tek hediyeyle kurtarıyorum

fazla vaktn yoktu senin aldığın iyi olmuş tatlım .. yok cnm sanırım antalyada ya o butik.. bu arada kır düğünü olcak bende fazla abartılı olmcam
çalışmadım valla eda hepsne son gece sadece o 16 krediliğe 2-3 gün çalıştım

edaaa elbisenin altina ten rengi olan ama sadece parlaklik veren coraplar varya ondan giyinsene muthis olur ben bu elbisenin altina kesinlikle ole bi corapla pembe topuklu ayakkabi giyerdim zit renkleri cok sewiom ben

Biliyorum cnm da ben ten rengi çorap sevmiyorum ya denedim onuda hatta hiç belli olmayan çoraplar var pentinin hafif parlaklık verio ama ben beyaz tenliyim daha bronzlaşmadımda beyaz piliç gibi sevmiorum
Ayy yok ben abiye giyinmeyi zaten sevmiyorum birde zıt renkler almıyımmm kırmızı olabilir aslnda ayakkabı ama vaktim yok valla evde vardı platform giyerm bunu
Zaten bnmkiyle gerildik bu yüzden....neysekii bebeğim uzatmadııı aklı kalıcak tabii de işte..

malesef ki kıyamıyorum ama aynı devam ederse kıycam görecek!! birikim patlaması yaşamam umarım
askerlik değiştiriyor insanı diyorlar ya o yüzden değişir belki diyorum canım..ehh umut işte..
ya şikayetçi değilim aslnda tek üzüldüğüm konu askerdeyken izne geldiğinde bana sanki ilgisiz davranmıştı teldeki gibi güzel geçmedi günlerimiz.yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum :26:
umarım doğuya gitmesi o yönden iyi olmuştur...

aynen cnm senin böyle renkli uçuş uçuş bişeyy alman lazm bence

anladm tatLm haklısın tabii ya sana ilgi göstermeli bende korkuyordum ama dağıtımda gördüm hep bnmleydi o bakımdan korkumuyorum daha...
bak annesi kayseriye gidicek bayramda 1 hafta yoklar başkası olsa giderdi ailesyle ama bnmki gitmio ben ağzımı bile açmadım adam olsun valla Biraz karşındakinin içinde olmalı o istek yani cnm sen ne kadar söylesen boş
İnşşş seninkide 90 derdce düzelmiştirde cnmmm çok güzel geçer günlerinizzz

heee
bizimde tek tarihimiz var oda sevgililik yıldönümümüz 19.07.2006

bi arkadasim var onlarda 2005 yilinda baslamis nisan felan yok daha iki yilda dusunmuolar suan askerde cocuk yarin yemin torenine gidio arkadasim . Diyorumki sen hala bikmadinmi yeni yeni basladim dio dusunsenize evlenene kadar bi 10-11 yillik sevgili olucaklar insan her ne kadar kendini kandirsada bazi seylerden bikmis oluo

biz akıllı olanlardan değiliz canım resmiyetsiz olanlardanız

bebeğim seni gaza getrmek gibide olmasında izine gelpte sevgililerne nişanlılarına vakit ayırmayanlara öyle kızıyoruum ki..
bak esin varya onunki de öyle yaptı.. ayıp hani burda onları bekleyen biziz o arkadaşmış vs hepsi bahane aarada bi aklıllarına geliyosa anca..
o açıdan hatta bence gelmedende bunu inceden söyle . dağıtımdakilern aynısını yaşamak istemyorum diye.. elinde çnkü sinemcim heran senle olmak..

inşallah bebeğim inşallah

biz akıllı olanlardan değiliz canım resmiyetsiz olanlardanız

oda olucak ttalım ya ilerde zaten benm için erkende .. sizin olsa iyi olurdu tabi..
bende siyah istememiştim ama beğendim aldım
evet cnm söylemiştin cihandan dolayı dimi ahh ahh bu erkekler

eda o pudra gerçekten güzelmişşş

siyah ama saraya güzel gider tatlımda kırda olmaz..
hem cihandan hemde ya fazla dikkat çekerm gibi geliyo vücut yapımdan dolayı.. aile arasında sonucta bide mezunyet elbsem dardı..

öyle tabi canım..benim şu an hayatımda askerim olmasaydı uzun süreli ilişki düşünmezdim.1 yıl içinde evlenirdim herhalde..
uzun ilişkiler sağlıklı değil bence çok yüz göz olunuyor birbirlerini çok iyi tanımış oluyorlar ve evliliğide ztn mümkün oldğnca uzatıyorlar.flörte alışılmış oluyor :)
benimkine böyle söylüyorumda hayır öyle değil ben seninle evlenmek istiyorum hemen ve heycanımda var diyor..bakalım askerden gelsin görcez..

evet güzel ama aşırı kısa ya
doğru cnm aile içi olunca sıkıntı olabiliyor boyda uzun olunca.

hepimizin hakkinda hayirlisi olsun tatlim sen yine bir yil duruon ben 6 ayda evlenirdim bide kesin askerligini yapmis isli guclu bulurdum tam annem gibi konustum simdi

evet güzel ama aşırı kısa ya
doğru cnm aile içi olunca sıkıntı olabiliyor boyda uzun olunca.

evett o pudra mesela benm ta nereme gelirdi

hem boy eda hemde benm belim ince baya popoda normal hani dikkat çekyo tam kum saati oluyoaslında çok memnunumda herkesn görmesine gerek yok

evett o pudra mesela benm ta nereme gelirdi

hem boy eda hemde benm belim ince baya popoda normal hani dikkat çekyo tam kum saati oluyoaslında çok memnunumda herkesn görmesine gerek yok

yani şekerim bencede

bu arada GÜLŞEN görüştümü sevdiceğiyle bugn mehtapptı onların dimii

ben bu akşamda alt yapıyı yaptım canım incenden de söylüyorum dediğin gibi.bu ilk ve son konuşmamız olsun bu konu hakkında dedim.restide çektim bi anlamda..
bide işleri yoğun şimdi bunların baban tölerans gösterir mi planlarımızı gerçekleştirebilcez mi ki falan diye ağzını aradım.oda tabiki gerçekleştircez hepsini asker oldğm için biraz torpilliyim ben dedi.bakalım gelnce görcez.
arkadaşlar konusunda da sıkmak istemiyorum gerçekten.ztn ara ara o uyuz oldğm kişiyi sordm ona arıyormu askerdeyken seni die.oda 1 kez aradı o kdr dedi.bak gör 7 ayda 1 kez aramış ayıp ayıp sen pervane olmaya devam et ona dedim.o öyle pinti dio.pinti oldğnu biliorum ama bu asla geçerli bir sebep değil!!!
gör bunlarıda gelince ona göre davranırsın demiştim..
bakalım canım telde iyi güzel gelince görcez neler olacağını.sizde dualarınızı eksik etmeyin çok güzel mehtap geçirelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…