iyiyim canım benim sen napıon? plan proje var hep kafamda
delice manyakca çocukça her türlü şeyi yapmak istiyorum ya benimkinede dile getirdim kafamızda oluşturmaya çalışıyoruz bişeyler
bide 19 temmuzda yıldönümümüz bizim ameliyat olursa o tarihte de burada olacak o zamanda beraber olcaz hayırlısıyla.onun planınıda düşünmeye başladık..
inşallah herşey çok güzel gönlümüzce olur
ya kızlar benimki ne zaman izne geldiyse biz tartıştık hep arkadaşları yüzünden falan bana karşı ilgisiz oldğnu hissettirmişti gelince.çok üzmüştü bu durum beni.hatta bikaç gün küs bile kaldık.umarım inşallah böyle bi durum yaşamayız bir daha.her dakikamızı değerlendirmek istiyorum çünkü..:26:
ve hep iyi olmak istiyorum.o arkadaşları benim sinirlerimi bozuyor.bide beni burda biyere salmıo ailemlede olsam.biyer derken park falan.bende dedim geldiğinde bana sakın arkadaşlarımla parka gitcem vs. bişi deme.beni ailemle bile salmadın sen kesnlkle arkadaşlarınla gidemezsin.bu ilk ve son konuşmamız olsun bu konu için dedim.oda ben askerim dedi gırgıra vurmaya çalıştı.acaba benim yapmamı istemediğim şeyleri yapar mı gelince değişir mi??? :44: :26:
Dün kuzey güneye bakmıştım gözlerim dola dola..herkesin sevgilisi yanında...bizimki neden yok neden...
Dün bnmki nöbetteykn yağmur yağıyomş baktım gökyüzü ağlıyor bende ağlıyım dedim ilk kez ağladım dedi....Ben nasıl kıyıyımki nasıl dayanıyım dayanalım..
gerçekten çok zor sinemim hepimie Allah sabır versin hayırlısıyla o günleride göstersin sevgilim hep çok yakın o günler sabır diyor...
ve dedign gbi bu yaz geçsin gerisi gelicek...
iyiyim canım benim sen napıon? plan proje var hep kafamda
delice manyakca çocukça her türlü şeyi yapmak istiyorum ya benimkinede dile getirdim kafamızda oluşturmaya çalışıyoruz bişeyler
bide 19 temmuzda yıldönümümüz bizim ameliyat olursa o tarihte de burada olacak o zamanda beraber olcaz hayırlısıyla.onun planınıda düşünmeye başladık..
inşallah herşey çok güzel gönlümüzce olur
ya kızlar benimki ne zaman izne geldiyse biz tartıştık hep arkadaşları yüzünden falan bana karşı ilgisiz oldğnu hissettirmişti gelince.çok üzmüştü bu durum beni.hatta bikaç gün küs bile kaldık.umarım inşallah böyle bi durum yaşamayız bir daha.her dakikamızı değerlendirmek istiyorum çünkü..:26:
ve hep iyi olmak istiyorum.o arkadaşları benim sinirlerimi bozuyor.bide beni burda biyere salmıo ailemlede olsam.biyer derken park falan.bende dedim geldiğinde bana sakın arkadaşlarımla parka gitcem vs. bişi deme.beni ailemle bile salmadın sen kesnlkle arkadaşlarınla gidemezsin.bu ilk ve son konuşmamız olsun bu konu için dedim.oda ben askerim dedi gırgıra vurmaya çalıştı.acaba benim yapmamı istemediğim şeyleri yapar mı gelince değişir mi??? :44: :26:
gözlerimi doldurdun edacım ya
lütfen ama karamsarlığa kapılmayalım.Allahtan hiçbi zaman umut kesilmez ve için sıkıldığında da aç ellerini Rabbime dualarını oku ferahlayacaksın..
bende zaman zaman çok daralıyorum hele benimki eyleme yada çatışmaya gittiğinde fenalardayım çok kötü bi an o zaman Allahım bize ve kimseye yaşatmasın!!:18:
zor ama bitmesi imkansız yada bitmeyecek bir şey değil..sayılı gün işte..sayıcaz ve bitecek..!
sen ona ağladığını söyleme hiç sabret bebeğim onlara üzüntü değil destek olmalıyız.anneleri zaten ağlıyordur onlara bide bizde ağlarsak ne yapacaklar o zaman.bunların hepsi Allah korusun ama askerin intihar sebepleri işte psk.bozukluk sebepleri..
lütfen diyorum bak lütfennnnnnn
Cnm bırak sıkma deme öyle içinden gelen insan zaten yapmaz arkadaşlarıyla senin işin olduğunda görüşür eder oda 1-2 kere o kadar sıkma am yanlış şeyler yapmasın tabiki...!
Edaa bebegimm sen bu aralar cok karamsarsinn bak sinavlarinda var en kotu derdiniz telefon olsun tatlim Allahim buyuk seyler yasatmasin iki gun sonra ben bunun icin nie bu kadar cok uzulmusum dicen walla bak.kendini cok yipratiosun canina yazik eminim bu ailenede yansiodur onlarda uzuluodur sinavlarinida etkiler biraz pozitif dusunmeye calis bebegim depresyona giricen bu gidisle.
hmm anldm cnmda fazla sıkma boşver şimdiden düşünme böyle tavrını koyarsın napmk istiosa yapar kendi seçimi olur senin isteğini köreltir..canım zaten benimkinin dükkanında oturuyorlar gece yarısına kadar.parka yada cafeye gitmenin anlamı yokki..
kışında gece 3te falan gidiyordu eve o saate kadar hep arkadaşlarıyla oluyordu.askerkende önceside..
o yüzden en çok dükkanında oturur yine benim ailemle gitmeme laf ederse böyle olur oh olsun ona
haksız mıyım? :26:
bizimkide 19 agustos :) tatlim hatirliyorum sizin izinde tartistiginizi bu erkeklerin arkadaslarina yok diyememe gibi bi zaaflari var bende benimkiyle tartistim arkadasi yuzunden izindeyken bana gorusmedim o yoktu dedi beraber cekilmis fotograflarini yakaladim ...
Ama insallah gelince uzmez senide her dakikanizi beraber gecirirsiniz bitanem
Bende ağlıyorum cnm...bende..karamsarlığa kpılmıyorum onun sesini duyduğum an rahatlıyorum...duada ediyorum aam bu telefon olayı çok sarstı beni ağlıyorum telde hep oda yapma kötü oluyorum dio ama.....bitsin artık sinemcm bitsin kurtulalım...sende çok haklısın cnm tabiiki fenalarda olursun ama.....off Allah bize sabır versin..
kızlar iyi akşamlar..
eda elbise vucut şekline çok uygun olmuş senin kusur nitelendrdiğin göbeciği kapatmış güzel bacaklarını ortaya çıkarmış harbi bacakların güzel duruyo
bende bugn elbise baktım ama bulamadım 20sinde ya düğün acele etmedim.. bikaç beğendmde bi güzel sardı vucudu popoyu olmak istemedm
amin canım benim amiiinnn inşallaaahhhh...
canım rahat olsunda tek dert telefon olsun yeterki valla ben hep öyle diyorum rahat olsun tek dert tel yada özlem olsun..onun dışında bi sıkıntı olmasın..sağlığı sıhhati yerinde olsun..
bir daha ağlama sakın ona telde hüzünlüde konuşma
ona iyilik değil kötülük yapıyorsun o zaman kuzum.destek ol.kafasını dağıtcak gibi şeylerden bahset.biraz içinde yaşamalısın bazı şeyleri mecburen :26:
hmm anldm cnmda fazla sıkma boşver şimdiden düşünme böyle tavrını koyarsın napmk istiosa yapar kendi seçimi olur senin isteğini köreltir..
aa ne güzel tam 1 ay var aramızdakaç yılında peki sizin canım?
banane valla beni zor durumda çok bırakıyor birazda o zor durumda kalsın, arkadaşlarınında anlayış göstermesi lazım tabi onların bizim gibi ciddi ilişkileri yok hatta ilişkileri yok tuzları kuru o yüzden benimkinide kendilerine benzetmeye çalışabilirler..rahat hareket etme yada kıza söz geçirme konusunda..
evet evet bende hatırlıyorum sizinkini hatta o arkadaş faktörü bende de var demiştim
bende özellikle 1-2 kişiye takığım zaten hele hele o 1 kişi aman Allahıııımmm !!
inşallah bebeğim üzmez ya bu anlar bir daha gelmeyecek çünkü :26:
hoşgeldin cnm
sağol gizemcim beğendinmi şıkmı nasıl ?? ben üstünün full payet olmasına aldandım tabi birde altı tül ve ağır yanii o bakımda...hahha sağol cnm bacaklarım incedir zaten göbeğimde olmasa
az kalmış cnm bak sende bence..ben birtan bugün uzun su yeşili denedim oda şifondu seninde boyun uzun bak harika olurdu sanada ama şimdi burdaki mekan malumunuz sarayhafif kaçar die almadım.
nasılsın bu arada cnmmm
ee beni takmayıp burnunun dikine giderse yine ne olacak?
sineye çek sinem sabret sinem gitsin aynısını sende ona yaparsın sinem (kesinlikle yapmıyorum karşılığını vermiyorum) vs. tesellilerde bulunuyorum hep kendimce..
ama değişen bir şey olmuyor..geçen günlerimize yazık oluyor ve ben çok üzülüyorum o zaman..hakettiklerimin karşılığını almamış oluyorum..
canim bizim sevgililik yil donumumuz 15.08.2007 nişan tarihide 19.08.2009 nisan tarihini kutluoz :)
güzel olmuş güzel kaldırır bence sarayı sonuçta çok yakının değil bundan fazlasına gerek yok cnm
bende baktm bugn cnm ama hemen almak istemedm alınca bende koyarım bi topiği şenlendrrim bende
su yeşili aklımda olan renklerden aslında hangi mağazadaydı? koton tarzı burlarda olablcek biyerse söyle bakarm..
iyiyim tatlım ya .. ders notları açıklanıyo valla varya bitanesi belli olmadı daha onun dışında hepsii AAzehir gibiym zehir iyki çok çalışamamışım
Cnm bunca sene değişmedi burnunun dikine gittiyse bu saatten sonra nasıl değişebilirki...
Aslında ona vericeksin korkuyu kaybetme korkusunu bak nasıl oluyor ama işte sende kıyamıyorsun anladığım kadarıyla....
Sen hiç bir şey söyleme bakalım nasıl davrancak ona göre şekillendirirsin sende tavrını...kendini üzme kesinlikle! Öyle de böylede uyacak seni üzmiycek!!! üstüne gitme sus soğuk davran bak nasıl üstüne düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?