92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen öyle bebeğim dediği şu ben seni göremiyorum ... haklıda ve sıkıldı biliyorum. ama bak kendileri olsa aynını yapmaz bn dedimki snde burdayken bana dışarı arkadaşınla olduğunda msj atmıyodun dedim buna kızıyorum işte aama biz anında yazmak zorundayız. ve evden çıkarken hiç bişey yokk ya resmen bahane arar gibi. ve eve geldm uyudu huzurla. ve uyandı bitii.. bnce oda isteyerel yapmıyo stresten naptığnı bilmiyo.

katılıyorum gelnce oda beni göreceği için böyle bi sıkıntı kalmıcak..

şimdi pazar çarşısı var..ama hat içerde dışarda başkasından alcak onda da sms yokmuş akıllya bak aman bnde pazar denize gdicem zaten .. ha bide diyo denize ilk ve son gidişin olsun gelnce beraber gderiz. tmm dedim de annemler gidelm derse nolcak bilmiyorum

ama yinede şükür ya hepsnde var bu tarz kıskançlıklar çnkü . zaman zaman hepsi yapıyo.ama bunu bilsekte sinir oluyoruz..

bide önceden tartışınca cihan çok uzatrdı. hep bn adım atardım direk aşkım derdim byütmezdm. ama şimdi oda direk normal devam ediyo bu açıdan iyi bi gelişme var.

ömer yazdı mı tekrar

ne gelirse başımıza şu askerlik stresi askerlik psikolojisinden geliyor zaten..bitsede rahatlasak hepimiz..haklılar bi yerde canım en yakınlarında biz olduğumuz için bize patlıyorlar ama işte bi yerde bizde doluyoruz onu düşünemiyorlar..
görüşemiycek misinz yani tatlım pazar..ee annenlerle bir şey demez herhalde gizem..gerçi ben annemlerle gidiyorum bile desem kıyamet kopar orası ayrıda..
gizemmm bu arada 50 dk mesaj yok deli oluyorum yaa sinirimden ağlıycam şimdi napıyo bu çocuk..

ya aynen bitsede kurtulsak mutluluklarını nasıl biz payşalıyosak stresinide biz paylaşıyoruz ama doluyoruz bizde işte..

cnm pazar günü zaten cihanın kuzeninin bebekleri olduuu onu görmeye gitcekti görüşmcektk oda git dedi o açıdan..o kuzenlerinide tanıyorum antalyada oturuylardı yeni taşındılar çok tatlılar..

annemlerlede olsa bu lafı dedi ya artık başka gtme diye sıkıntı yapar.

cnm sen arasana ya bnce .. yol uzun mu gittikleri yerdeki?

askerlik olumlu yönde etkilemiş canım biizmkileri anladım ben bizdede adımlar artık karşılıklı atılıyor

ahh ahhh bir de seven insan kıskanır diye sovunmuyorlar mıı ama Allahtan çok uç noktada değiller gizem yaa..

az önce yazmadı dedim ya onun üzerine yazdı şimdi daha yeni attı beyfendi yapma aşkım muhabbet ediyorduk demiş birde sanırım yolda kalmışlar benzinleri bitmiş şimdi dükkana geldim dedi..daha çok sinirlendim..ben dışardayken nasıl mesaj atıyodu o zman muhabbet etmiyor muydu???

Kızlar beni euyku tutmadı telefon heyecanı sardı sanırsam birazdan yatıcam bi bakim dedi,gizemcim halletmişinz dediğin gibi geldiği zaman yüzyüze sıralarsın şikayetlerini uzakta olunca anlaşmazlık oluyo yoksa..Kamilecim sain ol canım bak ne güzel aynıı şehirdesiniz,ben de arkdaşlarımın yanında msjlaşmyı pek sevmiyorum belki ömer de muhabbete dalmıştır ondan unutmuştur,sen eve gidince de nsıl olsa evdesn diye içi de rahattır dalmış gitmiştir.

aynen aynen hani bnmde bu dışarı çıkmalar üst üste 6 gün olcak onunda sabrı taştı bişey diyemyorum iyi bile dayanıyo şimdi bu kadar kriz yaşıyosak gelnce hiç olmaz aslnda olumlu bakmak lazım dmi

evet işte sırf seni gözetlemek için kamilecim bu huylarına deli oluyorummm: çarşamba cihanın yaptığıda bunun aynısıydı.

bizde kıskanıyoruz ama onlar gibi değil yani..

ee insanız bizde..
hımm anladım canımm ay Allah analı babalı büyütsün inş.
bende inatçıyım gizem bazı konularda aramazdım mesaj atmasaydı bi zahmet onu akıl etsinde telefonuna baksın..

olabilir bebeğimmm

bizde olay yeni değil halolmuştuda bnm içimde bi yerlerde kalmıştı burda baktm bide sizide böyle görnce içim sıkıldı yau..

mervecm mesele zaten şu bnde sevmyorum dışarda mesajlaşmayı bulunduğun ortama adapte olamıyosun ama beyfendiler kendi arkadaşlarıyla olunca mesaj atmıyo, biz atmayınca mesele oluyo..
ama askeden gelsn de bu durum rahatlarz mesaj ı pek seven bi çift değiliz allahtannn

ee insanız bizde..
hımm anladım canımm ay Allah analı babalı büyütsün inş.
bende inatçıyım gizem bazı konularda aramazdım mesaj atmasaydı bi zahmet onu akıl etsinde telefonuna baksın..

amin cnm..

ya bnde inatçıyım ama aynı zmnda meraklıyımda başına bişeymi geldi diye bile düşünüyo insan bide bu saatte o açıdan ara demştm cnm.. ama attı allahtan mesajıda

mervecimmm beni nasıl merak ediyorsa dışardayım diye bende ediyorum dimi ama birde arabayla gidiyorlar neler geldi aklıma..çok mu zor yahu mesaj atması..ben herkesin içinde atıyorsam neler yaptığımı bir bir yazıyorsam beyfendide yazsın bi zahmet bu saatte kadar ne işi var nasıl bi muhabbetmiş o..valla çok kızgınım şu an hala kendini savunuyor yaaa deli oluyorum..

ayy gelselerde sorunlardan kurtulsak artık.. bende deli oluyorum gizem yaa hepsi aynı işte..

Zaten alıcam bi not defteri içimde kalan ne varsa gelince halledilmek üzere unutmamak için not alıcam bende doğru canım haklısın işte merak ediyolar,bu teefon olsa iyi mi olcak kötü mü olcak şimdi bi an tereddüte düştüm bak.Nerdesn napıyosn sürekli bir sorgu sual..Benimki de msjlaşmayı hiç sevmezdi gitmeden önce,arama taraftarıydı.Ben severdim ama şu an arkdaşlarımla bile muhabbeti uzatmıyorum sıkılıyorum,e tabi biz ne kadar çok oldu msjlaşmayı o yüzden sarmıyor enes olmayınca..Geldikleri zaman inşallah bu sabrımızn karşılığını bize verebilcekler inanmaktan başka çare yok.

Canım biz şimdi olayın dışında olunca tabi alttan al,uzatmayın vs demek kolay ama eminim böyle bi şeyle karşılaşmış olsam vereceğim tepki aynı seninki gibi olur.Benim de mşhurdur öyle hadi iyi geceler deyip yatışlarım.Az kaldı azz sabır sabıırrr diye diye sabır taşına dönmezsek iyidir..

valla gelsnler artık ya bıktımmm:gelmedikleri sürece aynı sorunlar hep olcak çnkü..

unutmamak lazım not defteri iyi fikir
aynen merve bak aynen bn önceden çok severdm zamanla sıkıldım hele arkadaşlarımla deli gibi mesajlaşırdım ama sıkıldım . cihan beyde sevmezdiii hiiçç hemde geç atardı faln sevmediğinden bakmak gelmezdi aklıına zamanla bnmde işime geldi bnde rahattım mesaj yokken..
amaşimdi orda boşlar ya merve anında mesaj atıyolar ve cvp bekliyolar. devamlı napıyosun olayı . bn pek istemyodum ama rahatlığıda oluyo ortada bi olay
en çokta merak ettiğim gelnce nasıl olcakları . cidden sabrımın karşılığını almak istyorum..

oyy oyy neyse kızçeler bizde bu askerlik ve bizim doğa harikası odun sevgililerimz olduğu müddetçe şikayetlerimiz bitmez bn kaçıyorum uyuyayımm öpüyorummm sizii....

ama çok seviyorum ne kadar şikayet etsemde bitanem, eşşek sıpası ya off karışık duygular yaşatıyo bana bu kadar çok sevmesek bu kadar çok üzülmezdikk

Son düzenleme:

Benşmde o aldığım sms paketleri biterdi nerdeyse ama zamanında çok msjlaştığım için sıkılıyorum,enes bazen arkadaşlarından msj atıyo hemen müsaitsen arayaym diyorum sesini duymak başka oluyo,zaten göremiyoruz ses de olmayınca sanki kendi kendime konuşuyo gibi hissediyorum
Gelsinler işlerni yoluna koysunlar bizde okulumuzu bi bitirelim önümüzü görelim,aslında onlar her ne kadar farkında olmasalar da askerlik son yatış yerleri gelince hayata atılacaklar kolay olmayacak..

amin cnm..

ya bnde inatçıyım ama aynı zmnda meraklıyımda başına bişeymi geldi diye bile düşünüyo insan bide bu saatte o açıdan ara demştm cnm.. ama attı allahtan mesajıda

gizemcim benimde aklıma neler geldi ama işte söz konusu inatlaşma olunca içim içimi yesede atmıyorum..messaj attıda şimdi o rahat değil..

mervecim inan normal bi şey değil bence gündüz saatleri olsa hadi tamam diycm ama gecenin bi körü olmuş yaa..sabır diye diye çatlıycaz o olcak yaniii

Aynen yavrular ben de yatayım normalde 12 ye bile kalmazdım sınav dönemleri dahil,gözlerim gitmeye başladıı yarın bütün kızlar toplaşalım bi kaynatalım şöyle hepberaberr ikinizi de çok öpüyorum iyi uykular içten dua edelim ve askerlerimizi görelim rüyalarımzda

iyi geceler tatlımmm
zaten sevmesek katlanılmazdı dimi gizem yaa ..bu kadar çok sevmesek bu kadar çok üzülmezdik bunu çok sevdim ben..

iyi geceler mervecim sanada öpüyorum çok
evet evet yarın toplaşıp kaynatalım..
aminnn her ne kadar kızgın olsamda rüyamda görme fikrine hayır diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…