92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım ama olmaz ki bi şeyler yapmak şart ikiniz için de.

aslinda duzelmemiz benim elimde belkide ama bende geri adim atmak istemiyorum bide cagatayin su huyunu cok iyi ogrenmis oldum istedigi olunca senden iyisi yok ama istedigi biseyi yapmadigimda benden kotusu yok o kadar sene gecmemis o kadar fedakarliklar iyilikler yapilmamis gibi davranio buda cok canimi sıkıyo

Canım bana sorarsan yarıdan sonrası daha hızlı geçiyor gibi geliyor şimdilik,çünkü inancın yerine geliyor çoğu bitti azı kaldı diyebiliyosun.Sizde yarılıyorsunz bugün yarın az kaldı.. Bu arada sen kaç yaşındasın kiii aynen bende onu düşünüyorm geldi mi gitmesini düşünmekten rahat geçiremem bile o mehtabı.Baklım dayancaz artıkk

eger degistigim dogruysa geldigindede ole dusunurse ayrilirmisiz oyle dio ben burda onu bekliyorum her saniye aklimda fikrimde ben onu o kadar beklicem o gelince degistim mi degismedim mi die bakip ayrilip ayrilmicamiza karar vericek nankör

eger degistigim dogruysa geldigindede ole dusunurse ayrilirmisiz oyle dio ben burda onu bekliyorum her saniye aklimda fikrimde ben onu o kadar beklicem o gelince degistim mi degismedim mi die bakip ayrilip ayrilmicamiza karar vericek nankör

Canım seninkini tanımıyorum ama anlatıklarından şu konuşma tarzı çok yanlış belki kızgınlıktan veya seni korkutmak amaçlı hani btr gbi böyle dvrnma gbi yapyr olablr

Hoş geldin mehtap gülüüü:) ben çok iyiym allaha şükür bi gün daha bitti şafaklar attı sen nasılsn bakalımm:)

benim sinir kat seviyem artıyor mervem yaaa ömer bey arkadaşıyla yemeğe gitti bende düğüne gittim orda mesajlaştık falan hiç bir sorun yoktu eve geldim diye mesaj attım ses yok 1 saattir ne yapıyorsa bu saatte deli olmaya başlıyorum yavaştan yavaştan 5-10 dakikaya mesaj atmazsa o güzel bi mesajla karşılaşacak haberi yok!!!

gülşahcımm okudum canım tükeniyor muyuz demişsin ya bence o tükenmek değil..tamam yıpranıyoruz hepimiz ki sizin ilişkiniz kaç yıllık bir de işim içinde aileler var o daha zordur kesin ama biraz daha dayan bence güzelim bak ne kaldı bitmesine

Insallah hepimiz icin en hayirlisi olur kizlar benim icin hayirlisiysa duzelir evleniriz Allah izin verirse ama hayirlisi degilse yapicak bisey yok gunde iki uc kez yediklerimi cikariyorum surekli ellerim titriyo artik siniri stresi kaldirmiyo bunyem suanda midemin agrisindan kivraniyorum.

Canım kendini bu kadar sıkma olan bak kendine oluyor.Herşey olacağına varıyor sen düşünsenden düşünmesende az kaldı zaten gelmesine azck daha sbrt kzm

gülşahcımmm ama kendine yazık ediyorsun bak..aile yanında görüyorlar neler çektiğini onlar daha çok üzülmezler mi yapma ama böyle kendine toplaman lazım en kısa zamanda bak sende diyorsun her şeyin hayırlısı güzelimm..unutma ki senin sağlığın her şeyden daha önemli!!

tesekkur ederim bebegim attimi seninki mesaj

tesekkur ederim bebegim attimi seninki mesaj

iyi geceler kızlar sanırım kimseleri tutmuyo uyku...

şimdi attı gülşahcım deli oldum amaaaa bak mesajı aynen yazıyorum ''msjı şimdi gördüm bitanem kalktık geliyoruz hayatım'' bunun üzerine bende o kadar meşguldün yani hiç yazmasaydın..neyse ben yatıyorum iyi geceler dedim deli oldum gece gece yaa ben düğündeyim diye mesaj yağmuruna tuttu düğün boyunca onunla konuştum eve geldiğimi öğrendi telefonu bi yere mi attı yaniii o zaman ben düğündeyken görmeseydi mesajlarımı..

yok gizem yaaa ne uykusu sinir oluyoruz ancak işte..sen nasılsın canım?

bende napıyım cnm ya bnde sinir oluyorum..

erkekler gerçekten bencil sanırım ya.. gülşahlarda da durum o bi nevi.. ömerde aynısını yapmış olaya bak dışardayken senden haberi alıyo eve gelnce bırakıyo. mantıklarını anlamıyorum .. zaten mantıkları olmadığı için olmayan bişeyi anlayamam dimi :)

canım sen niye sinir oldun ki?
şu an o kadar sinirliyim ki gizem deli oluyorum resmen ve hala mesaj atmadı!!!gidip kafasını yüzünü kırasım var..mantık falan yok yaaa mantıksız hepsi bencil..biz aynısını yapsak neler olurdu düşünebiliyor musun..ya ben bi şey yaparken önce ömer ne der acaba diye düşünüyorum buna kıyafetlerim bile dahil..ve aynı şeyi bende istiyorum çok şey mi istiyorum..defalarca söyledim ben bana yapılmasını istemediğim bir şeyi sana yapmam sende bana yapma dedim ama yok odun oldukları için anlayamıyorlar..

Son düzenleme:

yokyok cnm anlamıyorlar ve gerçekten sabit fikirliler..

bizde olay şu.. benm şehr dışından arkadaşlarım geldi bide düğünümüz var.. haliyle çarşmbadan beri hep dışardayım ve haftasonuda dışarda olucam.. pzt de öyle. salı da dişçiye gtcem . çarşamba boş perşembe düğün var.. ya hergün dışardayım ve gerçekten bnde yoruldum hani. ama buna takıldı diyoki sana çıkma demiyorum çık . ama düğünden sonra evden bilmem şu kadar gün evden çıkmak yok.. ya dedim haklısın zaten bnde çıkmayı düşünmyorum yoruldum dedim ama sayıcam bakalım vs diyo. ya çocukmuyuz.

onuda geçtm çarşamba elbise almak için çıktım düğün için. sabah konuştuk uyucam dedi o gececi ya. 1 saat geçti bana mesaj dk 1 gol bir mesajda atma zaten. e bitanem uyucam dedin dedim . bn uyumuyorum dedi. e haliyle bnde giysi faln deniyorum ya mesajları geç atyorum. buuna takıldı bu. bnde mesajlaşmayı dışardayken hiç sevmem zaten . ya kamile tüm gnümü rezil etti. ben uyuyamıyorum burda sen gez bilmem ne. sonra sırf sinirmden ayakkabı almadım sadece elbseyi aldım 2 de eve döndüm.. uyu rahatça dedim. sağol içine ettn vs dedim bu uyudu. akşam 7 gibi aşk diye mesaj atmş sonra aradı hayet güzel konuşuyo faln. sonra bana valla iyi katlanıyosun aşkım dedi.bnde bunun farknda olman güzel diyo. şuan bozuk değil aramız ama içten içe kızgınım..

ya sıkılıyo hakveriyorum ama ya ne bilym işte :/ ha bide sırf o gün huysuzluk yaptı diye erken dönd
m o gün ayakkabı alamadım yarın yine çıkmak zorundayım işte

Son düzenleme:
bak şimdi aradı gayet güzel konuştu ama şöyle gereksiz tartışmalar yaşamak istemyorum artık ya.. bi gelsnde tavrımı net ortaya koyucam şu konularda şimdi uzatmak istemyorum..uzaktan olmuyo..

eve kapanmamızı bekliyorlar anlamdım ki..ama bak canım en azından aranız bozuk değilmiş ve ne yaptığının farkında..tamam elleri kolları bağlı sıkılıyorlar ama bizde onlar rahat etsin diye elimizden geleni yapıyoruz..birazcık olsun kendilerini bizim yerimize koysalar..çok merak ediyorum biz asker olsak onlar beklese neler olur..
bizdede anında cevp verilcek güzelim yaa ama onlar vermeyince sorun olmuyor dimi onların gözünde..
ki anladğım kadarıyla senin çıkma sebein zorunluluktan olmuş bi nevi canım sen sürkli gezmiyorsun ki..sen tekma kafana kızımız güzel olunca kıskanıyor tabiiii

bak şimdi aradı gayet güzel konuştu ama şöyle gereksiz tartışmalar yaşamak istemyorum artık ya.. bi gelsnde tavrımı net ortaya koyucam şu konularda şimdi uzatmak istemyorum..uzaktan olmuyo..

bence geldiğinde böyle sorunlar olmıycak canım çünkü istediği her an seni görebilecek yaa nerde olduğunu bilip gelebilcek yaa o bile yeter onlara..aman gizem aman aranız ii olsunda gerisi önemli değil.arada böyle anlaşamamzlıklar oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…