92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ceren nasil yani ya ameliyat oldu ve senin haberin yok nasil is boyle ya simdi annesinin gozundede sen ameliyatli cocuga trip atan kiz olucan cok ayip etmis gercekten bence bu cok ciddi bisey yani seni uzmek istemem ama

merhaba canım nbr?
kızım seninkide olmuş iyice mecnun sensiz yapamıyor hiç baksana neleri göze alıyor
ama biraz sabırlı olsn bence yakalanırsa valla anasını ağlatırlar.dik kafalılıkta yapmasın öyle dinlesin biraz seni aaa sende kötülüğünü istemiyorsun ya

iyidir bebeğim senden .
of sorma ya şok oldm gece telf çalınca demin hastahanedydm yne aradı sabah vercektn hani teli dedim dedi verdm arkadaş göreve gitti onunkini aldım ALlhım dedim ya sorma gelince görcem onun mecnunluğunu görürsün sevgilim dio ama mehtaptan sonra karar vercem
aynen cnm yakalanırsa kötü olcak of...kalmış 40-41 gn dayansa olmuo

kız ne işin var burda mehtapta olman lazım

haha bıkcaz kız birbrmzden azcık özleyelim
şaka tabi bıkar mıyım hiç ben erkeğimdeeeennn
doktora gittiler bugün canım doktor benimkine ameliyatlık bi durum olmadığını söylemiş anlıcanız bizim rapor fos çıktı..
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..ama sevinmeliyim ya snrası beni korkutuyordu :26:
daha yeni geldiler buraya.bende çarşıya çıkcam duş jeli bitmiş evde alcam gelcem duş alcam çok sıcak ya bunaldım
sen napıon yawrum?

iyilik bendende canım..
haha aynen cnm mehtapta daha belli olur ne olduğu
dayansın dayansın zorlaştırmasın yawrum daha kötü olur valla snra allah korusun

bıkmazsınız kızzzz
geçmiş olsn cnm üzülme tabiiki boşver izin uzun olunca alışılıo...biz öyle olcaz mesela 20-22gün falan düşünsene sonrası 5.5 ay yok..çok zor valla
Bende napım cnm hastahndn geldm yemek yedm şimdi 2 saatede sporumu yaparım

ah be cerenim ahhhh çok zor bi erkek arkadaşın var Allah senin yardımcın olsun öncelikle
onada geçmiş olsun. hatasının farkına varır inşallah en kısa sürede!!
aramamazlık yapamazsın ki sıradan bi zaman değil çünkü.oda bunu fırsat bilip şımarıyor işte çocuk gibi!!
msj at ara arada ama sık sık değil bence cnm.ve terste konuşma hele bi iyileşsin o zaman burnundan getirirsin
anneside napsın kadın orta yolu bulmaya çalışyor kavga etmeyin istiyor sanırım anladığım kadarıyla idare edici birine benziyor..

bıkamam kiiiii
Allahta bıktırmasın bizi birbrmzden ömür boyu
sağol bebeğim..evet alışıyor o yönü kötü ama kalmasını isterdim kötü yerde çnkü hep içerde kafayı yicek çocuk
benimkininde bi sonraki izni eylülde ve hep izinlerini kullandığı için son 5 günü kaldı :26:
millet 20 gün izin yaparken bizim 5 kalmış olcak.10 gün falan rapor almaya çalışcak inşallah olur..
daha sonra bidaha teskereye gelcek kısmetse 5 buçuk ay gelmicek bidaha.ve en uzun o zmn kalmış olcak :26:
ohhh yap yap.hastane hayrdr kız geçmş olsun :44:

Amin bebeğim ömür boyu...
evet alışmak çok zor siz parça parça kullandınız hem yii hem kötü bir şekilde..Ama alışılıyor hasretede yappcak bişey yok...
Cnm bu ağzımdaki yara için gttim doktor kan tahlili istedi aç karnına olcağı için yarın sabah gidip kan vercem çok sık çıkıo ya illallah ettim normal değil yani

şimdi kurşun döktürcem kız bu arada
bakalm nazar varmı yokmu
geçi nazar boncuğu taşıyorum bilekliğimde baya inanıyorum ben ama

Son düzenleme:
Yok kardeşim yok....Valla sinir krizi geçircem şimdi ankesörlüden aradı konuştk dedi hytm gece 12-3 nöbtim var ya işte birinden telf alırsam ararım dedm tmm sonra dedm yemin etsene bugn başkasından aldığına yok etmiorm dedi dedim dimi bırakmadın sabah telefonu..Yok dedi halada bırakmamış bide bana şom ağzını açmassan bişey olmaz dio salak bu çocuk ya bu riske girilirmi alıp alıp bırakıo ya brde 1 -2 seferlik demişti bana offffffffffffff kızlar.....derde bakınn ya

Patlıcam sıkıntıdan haaaaa....
gülşen kamile sinem mehtapta hadi onlara kızmıyorum
Ceren akşamları zaten pek giremiyor
Gülşah merveee gizem nerdesinizzz kızlar patlıcam 12 ye kadar oyalıyı verin beni bir gelip yahu

Evet cnm ya parca parca kullanmak hem ii hem kotu.karmakarisik duygular icindeyiz bizde
iyi yapmissin tatlm gderek ihmal etme sakin dr ne derse yap.
Dokturdun mu kursunu ne sekiller cikti
Nazara bende inanirim ya.
Rabbim hepimizi veee iliskimizi kem gozlerden korusun

Aaa suna bak be yakalanirsada sorumlu sen mi olcan.som agizlilik yapma dio bide.cins ya
aman cnm boswer o zmn keyfine bak sende ayarlamis o orda demekki korkmuyor ble baksana.sen rahat ol sefasini surerken cefasinida goze aliyor demek..

Baaaak gordun muuuu ne varsa yine bende vaaar hahaha (gecikmelide olsa)
Hem mehtap hem sizinle zamanimi geciriyorum ben.muhtemelen evlenincede hem sizle hemde kocamla cogu vaktimi gecircem

Aaa suna bak be yakalanirsada sorumlu sen mi olcan.som agizlilik yapma dio bide.cins ya
aman cnm boswer o zmn keyfine bak sende ayarlamis o orda demekki korkmuyor ble baksana.sen rahat ol sefasini surerken cefasinida goze aliyor demek..

HRbiden ne varsa sende var kızz.yk cnm aksine ben dedim kendimi suçlu hissederm yakalanırsan die saçmalama dedi cok laf yaptm ondan şom dediii simdi geldm hastahaneden 3 tüp kan verdim.sonuclarıda 3 te alcm. Sen nsl oldn cnmm
ayrıca kimse girmio dahada girmicem boykot ediorm seninle faceten konuşuruz hıh

Son düzenleme:

Gunaydin yavrum
Yakalanmaz yakalanmaz merak etme bebegim o tedbirini almistir.sen ona yapma dedin cunku senide suclamaz..
Sonucunu bizede soyle canim merak ettim..
Bende nolsun ya bogazlarimin acisi gecti sayilir burnumda daha az akiyor e baskada bsyim yok ztn cok sukur

Evet ya harbiden kimse yok niye boyle kizlaaaarrr?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…