gunaydın kızlar
fotograftaki 1 ay öncesi ve sonrası kızlar bi yağ karısım uyguluyorumda saclarıma 1 ayda iyi uzamsmı sizce?Eki Görüntüle 738926
yavrum foto çok yakından olmuş ki :44: biraz uzaktan çeksen ben daha iyi anlıcam :26:
Günaydınnn kızlarr
gece 1.bçk gibi telim çaldı bir baktım bnmki arıyo kendi numaarasından bu sefer birine aldırmış telini komutan uyumuş gitmiş almışlar çekmeceden allahım ya sırf gece nöbet için yakalanıcak zaten kalmış 40 gn falan gelmesine sabır ver Allahım dinlemiyor benide..
merhaba canım nbr?
kızım seninkide olmuş iyice mecnun sensiz yapamıyor hiç baksana neleri göze alıyor
ama biraz sabırlı olsn bence yakalanırsa valla anasını ağlatırlar.dik kafalılıkta yapmasın öyle dinlesin biraz seni aaa sende kötülüğünü istemiyorsun ya
kız ne işin var burda mehtapta olman lazım
iyidir bebeğim senden .
of sorma ya şok oldm gece telf çalınca demin hastahanedydm yne aradı sabah vercektn hani teli dedim dedi verdm arkadaş göreve gitti onunkini aldımALlhım dedim ya sorma gelince görcem onun mecnunluğunu görürsün sevgilim dio ama mehtaptan sonra karar vercem
aynen cnm yakalanırsa kötü olcak of...kalmış 40-41 gn dayansa olmuo
haha bıkcaz kız birbrmzden azcık özleyelim
şaka tabi bıkar mıyım hiç ben erkeğimdeeeennn
doktora gittiler bugün canım doktor benimkine ameliyatlık bi durum olmadığını söylemiş anlıcanız bizim rapor fos çıktı..
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..ama sevinmeliyim ya snrası beni korkutuyordu :26:
daha yeni geldiler buraya.bende çarşıya çıkcam duş jeli bitmiş evde alcam gelcem duş alcam çok sıcak ya bunaldım
sen napıon yawrum?
kızlar dün aksamdan beri olanları size anlatmak istiyorum siz olsanız napardınız fikirlerinizi almaya ihtiyacım var.
Cenkle yaklasık 2 haftadır konusmuyoruz kızlar anlatmstım ya hala düzelmedi aramız. dün ameliyat olmus ben bugün diye biliyodum dün aksam 6 da ameliyatın sabah kacta yazdım cvp yok. 1bucuk saat sonra aradım biraz uzun caldı annesi actı cok sasırdım ben ameliyatı yarın diye biliyodum dedim kadına oglu uyuyomus da başında bekliyomuş oda sabah biraz sızlandı agrısı vardı falan dedi. Sen aradıgımı söylersin cenke dedim tamam dedi. Saat oldu 12 bucuk 1, cenkten ses yokk normalde bana dönmesi lazım. msj attım msjımı görür görmez saat kac olursa olsun bana ulas seni merak ediyorum yazdım. Cvp yok gece zar zor uyudum sbh uyandım yine msj yok msjlarımı aramalarımı görmemesine imkan yokk bi insan 15 16 saat uyuyamaz cünkü aradan bu kadar saat gecti. Herneyse az önce gene aradım cenki gecmis olsun dün aradım uyuyomussun diycektim. Telefonu gene annesi acmasın mı?! bu ne terbiyesizlik yaa napmaya calısıyo bu gerizekalı? Acar acmaz ceren dedi pakize teyze nasılsınn dedim öyle bi konustuk kısa bi, sonra cenki sordum babasıyla islemleri hallediyolar askeri hastanedeyiz bende bekliyorum dedi. O nasıl dedim iyi suan dedi rahat uyuyabildimi dedim deliksiz uyudu sabah kahvaltısına kadar diyo mumkun degill yalan atıyo (aksam 6da aramışım sabah 7ye 8e kadar uyumus annesinin dediğine göre) bende onu 12 gibi aradım o kadar süre içinde hicmi görmedin msjımı aramamı neden dönmedin bana? bende dedimki gerekce sunmaya gerek yok pakize teyze ben onun napmak istediğini cok iyi biliyorum dedim nolduki benmi bisey yaptım kızım dedi hayır 2 haftadır oglunla görüsmüyoruz attığım hicbi msja cvp alamadım tlfnlarıma cıkmıyo ben bundan bahsediyorum seninle hicbi alakası yok, artık onun için yapabilceğim hicbisey kalmadı ben üstüme düşeni fazlasıyla yaptım dedim konusursunuz aranızda simdi ameliyattan yeni cıktı falan yapıyo yok pakize teyze ararsa acarım ama dediğim gibi fazlasıyla yaptım ben görevimi benden bu kadar iletirsin kendisine iyi günler dedim kapadım tlfnu.
Sizce dogrumu yaptım sacmaladım mı artık mantıklı kararlar verip mantıklı konusamaz oldum:44:
Neden devamlı annesine veriyo telefonu anlayamıyorum 4 yıldır birlkteyiz on binlerce kavgamız oldu ilk defa böyle bisey yaptı, nolur akıl verin cıldırmak üzereyim
bıkmazsınız kızzzz
geçmiş olsn cnm üzülme tabiiki boşver izin uzun olunca alışılıo...biz öyle olcaz mesela 20-22gün falan düşünsene sonrası 5.5 ay yok..çok zor valla
Bende napım cnm hastahndn geldm yemek yedm şimdi 2 saatede sporumu yaparım
bıkamam kiiiii
Allahta bıktırmasın bizi birbrmzden ömür boyu
sağol bebeğim..evet alışıyor o yönü kötü ama kalmasını isterdim kötü yerde çnkü hep içerde kafayı yicek çocuk
benimkininde bi sonraki izni eylülde ve hep izinlerini kullandığı için son 5 günü kaldı :26:
millet 20 gün izin yaparken bizim 5 kalmış olcak.10 gün falan rapor almaya çalışcak inşallah olur..
daha sonra bidaha teskereye gelcek kısmetse 5 buçuk ay gelmicek bidaha.ve en uzun o zmn kalmış olcak :26:
ohhh yap yap.hastane hayrdr kız geçmş olsun :44:
Amin bebeğim ömür boyu...
evet alışmak çok zor siz parça parça kullandınız hem yii hem kötü bir şekilde..Ama alışılıyor hasretede yappcak bişey yok...
Cnm bu ağzımdaki yara için gttim doktor kan tahlili istedi aç karnına olcağı için yarın sabah gidip kan vercem çok sık çıkıo ya illallah ettim normal değil yani
şimdi kurşun döktürcem kız bu arada
bakalm nazar varmı yokmu
geçi nazar boncuğu taşıyorum bilekliğimde baya inanıyorum ben ama
Yok kardeşim yok....Valla sinir krizi geçircem şimdi ankesörlüden aradı konuştk dedi hytm gece 12-3 nöbtim var ya işte birinden telf alırsam ararım dedm tmm sonra dedm yemin etsene bugn başkasından aldığına yok etmiorm dedi dedim dimi bırakmadın sabah telefonu..Yok dedi halada bırakmamış bide bana şom ağzını açmassan bişey olmaz dio salak bu çocuk ya bu riske girilirmi alıp alıp bırakıo ya brde 1 -2 seferlik demişti bana offffffffffffff kızlar.....derde bakınn ya
Patlıcam sıkıntıdan haaaaa....
gülşen kamile sinem mehtapta hadi onlara kızmıyorum
Ceren akşamları zaten pek giremiyor
Gülşah merveee gizem nerdesinizzz kızlar patlıcam 12 ye kadar oyalıyı verin beni bir gelip yahu
Aaa suna bak be yakalanirsada sorumlu sen mi olcan.som agizlilik yapma dio bide.cins ya
aman cnm boswer o zmn keyfine bak sende ayarlamis o orda demekki korkmuyor ble baksana.sen rahat ol sefasini surerken cefasinida goze aliyor demek..
Selamm Kızlarrrr
hepinizi özledim ve öpüyorummm
HRbiden ne varsa sende var kızz.yk cnm aksine ben dedim kendimi suçlu hissederm yakalanırsan die saçmalama dedi cok laf yaptm ondan şom dediiisimdi geldm hastahaneden 3 tüp kan verdim.sonuclarıda 3 te alcm. Sen nsl oldn cnmm
ayrıca kimse girmio dahada girmicem boykot ediorm seninle faceten konuşuruz hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?