92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gözünaydın canım şimdi doya doya konuşursunuz artık aman dikkat edin artık bir daha yakalanmak falan olmasında :18:
nasılsın bu arada mervecim?

Aynen yavrum gözm aydı ama korkuyorum vlla bi art 10u daha kaldıramayız sanırım.Çok şükür iyiym güzelim tüm dersleri geçmişim onun sevinci de var,şafak da gözüme iyice azalmış geliyor umut doluyrum ne yalan söyliym.Benmki de facesne foto koymuş şimdi onlara baktım iyice bi yakışklı geldi gözüme özlemde var tabi ah ahhh Sen nasılsn dicem ama yukarda okudmm mehtabn tadını çıkartıyormuşsuuunnuz ah o ev eşyaları gelecek hayalleri yok muu.Ne çektik bee

ohh keyifler yerinde canım ne güzelll azalıyor azalıyor şafaklar çok şükür hiç bitmez o günleri nasıl gelicez dediğimiz günleri geldik resmen ayy canım yaa o fotolar yok mu insan bir süre sonra onlarla yaşıyor resmen ama geçiyor merve yaaa..
biz hep hayal kurardık ama bugün ilk defa somut bir şeylere baktık yaa bi tuhaf oldum ne yalan söyliyeyim ahh ahhh o hayaller olmasa yaşanmaz ama

ah canım ah sorma o dert bende de var
sayılı gün bi izinde çabuk geçiyor
ne güzel yapmışsınız canım en yakın zamanda o günleri görcez inşallah

ah canım ah sorma o dert bende de var
sayılı gün bi izinde çabuk geçiyor
ne güzel yapmışsınız canım en yakın zamanda o günleri görcez inşallah

ya aslında gittiğnde 148 gün kalmış olacak ve biz izin kullanmadan 210 gün falan görüşmemeitik daha da az biliyoruz ama işte insan alışınca nasıl olacak diye düşünmeden edemiyor offff offfff...
inşallah sinemcimmm inşallah ama daha bizim çok yolumuz var biliyoruz

başla bebeğim biz gizemle yapıyoruz onun fazlası yok ama ben göbei eriticem işte ölçülerime bile baktım 1 ay sonunda tekrar bakcam incelme oldumu die sabaharı kahvaltıdan önce ılık su iç çok etkisi var ben önceden evrdğim 8 kiloda acaip etkisi vardı.

http://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U&feature=related
bunu yapıyorum 10 dk acaip eğlenceli ve bu
http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo&feature=endscreen ayrıca mekik ve değişik hareketler

Son düzenleme:
Günaydınnn kızlarr
gece 1.bçk gibi telim çaldı bir baktım bnmki arıyo kendi numaarasından bu sefer birine aldırmış telini komutan uyumuş gitmiş almışlar çekmeceden allahım ya sırf gece nöbet için yakalanıcak zaten kalmış 40 gn falan gelmesine sabır ver Allahım dinlemiyor benide..

woww cnm uzamış gözle görülüor yaniii yada bnm gözlerim keskin 3-4 cm uzamış
valla 3 4 cm yok cnm yaa 2bucuk cm falandr en fazla yani bence:26:
cnm alskanlık haline getiriyo bak engel olmaya cals dvmlı yapmasın komutan anlayabilir:44:

ayy canim yaa her seferinde bole stres yasicaginiza temelli alsin su telefonu

ayy canim yaa her seferinde bole stres yasicaginiza temelli alsin su telefonu

Sorma bebeğim alamaz üstünde isim yazıo ve komutan sayarsa eksik çıkar yani o bakımdan gelmesine az var çarşıdanda alma dedim ben alsada kullanamaz kimse kullanmıo teskeresine sizin gibi kalanlar var onlar kullanmıo görürlerse olmaz devrecilik yok ama yine sıkıntı olur.Alma diorum alıosn o evlilerden al 1-2 saatliğine diorm bazen öle alıo bazen kendininkini çıldırmış bu çocuk ilk defa sözümü dinlemio bide sadece 2 kişi kullanıo evliler die

Son düzenleme:
valla 3 4 cm yok cnm yaa 2bucuk cm falandr en fazla yani bence:26:

cnm alskanlık haline getiriyo bak engel olmaya cals dvmlı yapmasın komutan anlayabilir:44:

heralde anlar cerencim korkuyorum ya trip yapcam en sonunda alıo die rahat konuşıoruz die şaka gbi ankesörlü sırası oluo artk telf kullanmıo kimse die az konuşabiliorz yetmio...ondan yapıo..

kızlar dün aksamdan beri olanları size anlatmak istiyorum siz olsanız napardınız fikirlerinizi almaya ihtiyacım var.

Cenkle yaklasık 2 haftadır konusmuyoruz kızlar anlatmstım ya hala düzelmedi aramız. dün ameliyat olmus ben bugün diye biliyodum dün aksam 6 da ameliyatın sabah kacta yazdım cvp yok. 1bucuk saat sonra aradım biraz uzun caldı annesi actı cok sasırdım ben ameliyatı yarın diye biliyodum dedim kadına oglu uyuyomus da başında bekliyomuş oda sabah biraz sızlandı agrısı vardı falan dedi. Sen aradıgımı söylersin cenke dedim tamam dedi. Saat oldu 12 bucuk 1, cenkten ses yokk normalde bana dönmesi lazım. msj attım msjımı görür görmez saat kac olursa olsun bana ulas seni merak ediyorum yazdım. Cvp yok gece zar zor uyudum sbh uyandım yine msj yok msjlarımı aramalarımı görmemesine imkan yokk bi insan 15 16 saat uyuyamaz cünkü aradan bu kadar saat gecti. Herneyse az önce gene aradım cenki gecmis olsun dün aradım uyuyomussun diycektim. Telefonu gene annesi acmasın mı?! bu ne terbiyesizlik yaa napmaya calısıyo bu gerizekalı? Acar acmaz ceren dedi pakize teyze nasılsınn dedim öyle bi konustuk kısa bi, sonra cenki sordum babasıyla islemleri hallediyolar askeri hastanedeyiz bende bekliyorum dedi. O nasıl dedim iyi suan dedi rahat uyuyabildimi dedim deliksiz uyudu sabah kahvaltısına kadar diyo mumkun degill yalan atıyo (aksam 6da aramışım sabah 7ye 8e kadar uyumus annesinin dediğine göre) bende onu 12 gibi aradım o kadar süre içinde hicmi görmedin msjımı aramamı neden dönmedin bana? bende dedimki gerekce sunmaya gerek yok pakize teyze ben onun napmak istediğini cok iyi biliyorum dedim nolduki benmi bisey yaptım kızım dedi hayır 2 haftadır oglunla görüsmüyoruz attığım hicbi msja cvp alamadım tlfnlarıma cıkmıyo ben bundan bahsediyorum seninle hicbi alakası yok, artık onun için yapabilceğim hicbisey kalmadı ben üstüme düşeni fazlasıyla yaptım dedim konusursunuz aranızda simdi ameliyattan yeni cıktı falan yapıyo yok pakize teyze ararsa acarım ama dediğim gibi fazlasıyla yaptım ben görevimi benden bu kadar iletirsin kendisine iyi günler dedim kapadım tlfnu.
Sizce dogrumu yaptım sacmaladım mı artık mantıklı kararlar verip mantıklı konusamaz oldum:44:
Neden devamlı annesine veriyo telefonu anlayamıyorum 4 yıldır birlkteyiz on binlerce kavgamız oldu ilk defa böyle bisey yaptı, nolur akıl verin cıldırmak üzereyim

Canım öncelikle geçmş olsn ya neden böyle yapmış ki naz yapıo sana bence sen trp tma hergun ara elbet arıycak

Canım öncelikle geçmş olsn ya neden böyle yapmış ki naz yapıo sana bence sen trp tma hergun ara elbet arıycak

16 17 yaslarında degiliz 22 yasındasın büyü artıkk yaa acmıycam telefonunu falan 3 gün sonra kuzeninin düğünü var aldıgım onca sey yaptıgım onca hazrlık bosa gitti ama olsun cagırsada gitmiycem! 4 gün sonrada yıldönümümüz yeter ya kuklamıyım ben istediği zaman alıp oynıycak istemediği zaman köşeye atıcak..
pfff giyiniyimde cıkıyım evden misafrliğe gidiyoruz karılarla kaynatıcaz 2 sohbet ediyim belki kafam dagılır

Son düzenleme:

Cerencim öncelikle şu an nasıl bi sinir stres durumunda olduğunu anlamak hiç de zor değil..İnsan beklerken çıldırcak gibi oluyo haklısın.O şimdi ameliyat olduğu ve sen de yanında olmadığın için hem cenkin hemde senin çektiğin sıkıntıdan bi haber olan cenkin ailesinin gözünde ilgisiz,suçlu(!) olan senmişsin gibi oluyor.Ve bu durumda da Cenk'in hemen aramasını bekleme güzelim,o yine ilk adımı senden bekliycek.Eve gelmeni ne biliym sürekli açmasa bile onu arayıp onla ilgilenmeni beklicek.Ama anlattığındananladğım kadaryla haklı olan sensin.Bi insanın o kadar saat uyuması,hadi uyudu diyelim hiç mi senden başka arayan olmadı mutlaka o telefona bakılmıştır diye düşünüyorum.Sizin ilişkinizi en çok yoran şey uzak olmanız,askerlik belası.Sende demiştin yanlış hatırlamıyorsam gitmede önce böyle değildiniz.Hele bi gelsn her şey rayına oturacak bu kadar sabrettin az daha sabret.Biliyorum çok zor ve çok sancılı bu kavgalı geçen dönemler ama zamana bırakmaktan,karşımızdakilern hatasını anlamasını beklmeketn başka bi şey gelmiyor ne yazıkki elimizden.

Ben de kilo vermek değil de sıkılaşmak istiyorum yoksa yüzüm gözüm çöküyor her gören noldu ağladın mı merve diyo alla alla Ben de Iphone de bi şey keşfettim egzersiz programı var10 dk 15 20 dk seçiyorsun bisürü hareketler yapyo ben de kadınla birlikte yaptım bugünn terledim ha senin videolara da baktım yavrum baya eğlenceli gözüküyor evet,şimdi bitki çayımı içiyorum akşamüstü de sahile yürüyüş gidiceeem

BENDE ÇÖKÜORUM 5 GKG İDEAL YANİ
sende mi ıphone kullanıosn cnm bende yeni aldım hangi uygulama ismini versene bana bende indirim

Son düzenleme:

zorlu günler geride kaldı canım 3te 1i kaldı bak sizin ne güzel
olsun tatlım en zoru askerlik diğeri hiç anlamadan gelir bir bakmışsın bir sabah yanında açıyorsun gözünü karısı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…