Gunaydin kizlarrrr
Günaydın cnmmmm
nasılsın canımmm telefonu naaptınızz
iyiyim bebeğim sen nasılsın kan verdim 3 tüp geldim3 gbi gidip sonuçları alıcağmm
ya telefonu naptık bnm akıllı sevgilim bişey olmaz dio baya laf ettim kızdı neye laf ediosn 2miz için alıyorum dedi dedm tmm sen bilirsin sefasını biz sürüyoruz ama cefasınıda biz çekicez dedim...gece yine aradı bilmiorm koyup koyup alıo gülşah ya şu izne gelsede rahatlasak giderken götürcek kullancak zaten de şimdi bu risk hiç hoşunma gitmio
sizin aranız nsl cnm
iyi gibiyiz tatlimm canim gecmis olsun hayirdir nie kan verdin canim neyse yakalanmasinda sende kizma artik baksana vazgecmio
az kaldı gülşahcım sabır...
ya bnm ağzımda yara çıkıo sürekli Aft die biliomsn beyaz böyle bıktım artık dün gittim doktora kan tahlili istedi bugün yaptrdm o yzden cnm
aynen artık bişeyb demiorm birde bana trp atıo tmm almam daha bırakırım almam die sanki kötülüğüne diorm çıldırmış ya
biliyorum canim yaa cok kotu oluo vucut direncinmi dusuk acaba b vitamini verebilirler tahminimce :)
evet cnmm bnmki yıllardır dio b vitaminindendir die ama B vitamini kilo aldırıo die biliyorm içmiorm ben
doktor verirsede içmem yani ama bakalm
hayir canim b vitamini kesinlikle kilo aldirmiyo ustelik istahi kesiyo ben iki sene once b vitamini eksikliginden 3 gun hafizami kaybettim b vitamini cok onemli canim kesin eksiklik varsa kullan bence ayrica saclara bile iyi gelio
Patlıcam sıkıntıdan haaaaa....
gülşen kamile sinem mehtapta hadi onlara kızmıyorum
Ceren akşamları zaten pek giremiyor
Gülşah merveee gizem nerdesinizzz kızlar patlıcam 12 ye kadar oyalıyı verin beni bir gelip yahu
Patlıcam sıkıntıdan haaaaa....
gülşen kamile sinem mehtapta hadi onlara kızmıyorum
Ceren akşamları zaten pek giremiyor
Gülşah merveee gizem nerdesinizzz kızlar patlıcam 12 ye kadar oyalıyı verin beni bir gelip yahu
Kızzz edaaa biz taşıncaz ya biliyosunuz o yüzden kutu koli yapmaktan anam ağladı giremiyorum,keşke ben de mehtapta olduğum için giremesem ah ahhhBoykot falan olmuyo ama bak bizm feysimz yok diye feyselerden konuşmayn alınıyorumm
Ay unutmsm şekermm berbt ya o taşınma işi bende 2 -ay once yasadmm tmm cnm sanada kızmıyorm mazeretlsnbu arada su hareket uyguşamasnn ismi ne apple storedan indrdn dimii
Ben gerçekten anlamıyorum ya hastahanede sabah kan verdiğimde öğlen 3 te çıkıcak dediler gittim 3 fbi 2 tahlil çıkmış 1 i çıkmamış sordum yarın çıkcak hemen çıkmıo o dediler dedim neden işinizi düzgün yapmıyorsunuz ya falan bağırdım...neyse eve geldm şimdi netten baktım yarın çıkar dedikleri 15.48 de çıkmış yani ben hastahaneden çıktıktan 20-30 dk sonra ya bu insanlar nasıl iş yapıyorlar gerçekten çıldırcam..yarın yine hastahaneye gidicem ya offffffffff
Evi görsen dandini dandini valla her yer kutu,o koli bandının sesinden nefret geldiiYavrum onu yazmayı unutmuşum ben,bu Iphoneyi biz yeni aldık şimdi ergen kardeşim kullanıyor hevesini alana kadar sordum ona evet ordan indirmişler,sende indir çok güzel yarım saatlik programlar bile var.Bzı hareketleri çok zorr yapamıyom şimdi yürüdüm geldim bide spor aletleri var sahilde onları da yaptım süperiim
Al işte dengesizler ya,bide o yolu çekcen o hastane işleri insanı öldürüyor zaten geçmiş olsun güzelimm
tez zamanda bitrin taşınma işini canım inşş
bende yeni aldım cnm hahah kullansın bakalım alırsın sonraadı ne programın onu söylede indirim şekerim
hahha kendini birden şey yapma bnm yanlarım ağrıo bugn kanda verdm ya dsadece mekik çektim
ama durmak yokkk merve eriticez göbişleri
bu arada sağol cnm srma devlet hastahanesi işte böyle oluo...gıcık oldm ama yapcak bişey yok kendm yorumladm baktımda netten 3-4 değerim düşük bakalım ne çıkcak gizem anlar aslındada oda düğünde
Biz şimdi kızlarla ev de tuttuk ya okulun orda annem eski eşyaları bize bırakıyo,kendine yeni ev eşyaları alcak 2posta taşıncaz yani ayyy yazarken yolruldum haCanım şmdi baktık da menüde 'egzersiz' yazıyo direkt.Onunda arkadaşı indirmiş sen direkt böyle yaz bakalım ne çıkıcak .Kan verdiysen vücut pek yorulmaya gelmiyor sen bugn kalkma çok spor içinn.Benimde gece bacaklarım ağrıyo uyutmuyor lanet Gizem düğünde demiiii ohh bizm yerimize de atsın göbekleri.Bu arada şafak kaç teskereci güzellerde gördüm UZUN DÖNEM diye belitmişin süper olmuşşş çok güldümm
ohh ayrı evede çıktın demek supermiş cnm bu arada seninki normalde hangi şehirde yaşıyor sizin tanıştığnz şehir neresi ve aranız nsl cnm ?
tamam şimdi bakıyorum hemen
bu arada mekik çektm yetti bugün cnm sende çok yorma hemen kendini hamlamışız ya ne tembeliz
aynen cnm belirttim valla sinir oluyorum kısa dönemlerin yakınmalarına
şimdi bir tane buldum günlük karın egzersizi yazıo indirim bakım beğenmessem silerimbir kadın yapıo mavi logosu
Canım biz giresunun bi ilçesnde kaldık 2 sene babamın mesleğinden dolayı,onlar da orda yaşıyorlar.Aynı mahalledeydk evlerimz karşılıklıydı.Benim sınıf arkadaşımz kuzeniydi o vesileyle tanıştık başladık.Sonra ben yakın olduğu içn Ktü'yü yazp trabzona geldim.Ama yakın 45 dk,hatta sevdiceğin bilir çavuşlu diye biyer ekmeği meşhurdur gidip gelirken otobüsler mola verirler hep.Gelince çok fazla mesafe sorunu olmyacak.Aramızda iyi çok şükür şu tlefon olayı inş başımıza iş açmaz insan hemen alışıyor rahatabizde ki o değil yavrum logosu rengarenk bişey az dha bak bakalımm.Telefna bakk ya teknoloji harikası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?