edaaa canımm napıosunnn
napım gülşahcım sıkıllıyorumm sen napıosn nasılsın
telefon trafıgındeyımm canımm ole arkadasımla konusuodum
ohoh konuş tatlımm
seninkiyle aranız nasıl ?
bu arada şafağın ne kadar azalmışşşşşş
haha ben hergün spor yapıyorum evde valla cnm çıkıo tavsiye ederim
günde 2 saat dimi sizin ohhh ne cüzl yahubizim 6 saat günde sabahta vardı şimdide var geceded vardır 3-6 falan ertesi günün nöbeti yaniii
aa ne alaka ya çaşıdada mı laf sölüolar :26:
evet canımm azaldıı walla benımkıyle aramız ıyı ama dıokı gelınce oje yok makyaj yok bılmem ne yok felan dıoo bende kısıtlamalarını orda bırakta gell yoksa gelmee dıyorumm bakalım artıkksiz telefonu naaptınız tatlım
öyle dedi canım çıkarken sorun olur dedi ,,,Hep rütbeliler varya bazen ankesörlü telefondan konuşurken susuyo noldu diyorum Komutan geçti diyosıkı bi yer bizimki rahatım Allaha şükür diyo gittiği gibi yazıcı olması bizi rahat ettrdi
anladm cnm kısıtlamazz inş yasende dozunda yaparsın gülşahcım ama
iyi olsn aranız ya şükürr
aynı cnm kullanıo nöbetlerde arıo teli alamadığı zaman falan ankesörlüden konuşuoruz o şekilde mesjlaşamıorz sadece ama yinede bolbol konuşuyoruz yakalanmasın tek dileğim oizne çıkmadan 1-2 gn önce bırakcak teli yerine izne çıkarken yeni alıomş gibi alıcak komedi ya
hiçççde dozunda yapamam walla ben suslu olmayı sevıyorum bugune kadar aramız kotu olmasın dıe yapmadımda kıymetım mı oldu o yuzden artık tavız vermıcem canım ben sevmıyorum dıo bende sevmıosan kendıne yapma ben sevıyorum dıyorum
ayyy senınkıde ayrı bı alemmmm aman yakalanmasında Allah korusun sinem naaptı acaba yaa
hum anladım süslü seni
aynen sorma ya bırakmıo işte full kullanıo artık pff..
online değil belki aramıştır sevgilisiyle birliktedir şuan.
inşallah bırbırlerı ıcın hayırlılardır ınsallah oyleyse barısırlar canım yaaa annemın arkadası istanbuldan iki tane ayakkabı alıp göndermiş eda yaa biri babet biri topuklu ama topuklu müthişş neon renkklii
Eki Görüntüle 742272 Eki Görüntüle 742273 böyleeeee
inş cnm inşş
wowww pembee ve acaip neonlu aynen güzelmiş özellikle topuğu çok güzelll dar skiny jeanlerle falan bile çok hoş oluo bunlarr
ewettt kutuyu acıncaaa cıglık attım resmennnnn
Sinemcim kaç gündür okuyorum ama yazmadım şimdi yazmak istiyorum...
Öncelikle herkesin kendi ilişkisidir kimse karışamaz ama napiyim demişsin ya ona istinaden yorumumu yazıcam genede sen kimseden etkilenme kendi doğruna kendin karar ver canım...
Öncelikle bana göre Türk kadınlarının en büyük hatası evlenince düzelir mantığı ,,bi adam neyse o dur bence ...sadece bilmediğin huyları sevdiğin ya da sevmediğin özellikleri ortaya çıkar ama o adam aynıdır özü neyse odur arada değişenler varsa da bana göre istisnadır...
Sen gül gibi kızsın,,,yarın bi gün evlensen bi erkekle konşurken görse kalkıp iftira atsa hiç hoş olmaz ki sen diyosun ki bu onun huyu ...
evlilik çocuk oyuncağı değil 1 kere evlenmek üzere bu yollara adım atıyoruz hepimiz,,ama şimdiden senin kadrini kıymetini bilmiyo ki geçmişte aldatma vs de olmuş bu çocuk en baştan sinem benim avucumda her şey göz yumuyo diye söylemiştir canım ilerde bunların olmıcağından eminmisin ?
Bak şu an aileleriniz işin içinde yok onlarda işin içine girince daha büyük sorumluluklar biniyo...8 yıl dile kolay ama 8 yıl içince ömrünü heba etmeye değer mi ? bence bazı şeyleri tart-düşün bazen sevmek yetmiyo karşındakininde fedakarlık yapması önemli sana değerli olduğunu hissettirmesi önemli...
Bi arkadaşm evde kalcam korkusuyla resmen evlendi ve hayatını kendine zindan etti...Sakın böyle evde kalcam mantığıyla da yaklaşma olaya gül gibi kızsın ,,Bence Allah kıymet bilenlerle karşılaştrısın hepimizi evlensek bile değişmesinler bide böyle tipler var ...
Ama huyluda huyundan vazgeçmez bu da gerçek...
Kendini de sıkma ,,birazcık kendini geri çek mesafeli ol,,zaten çok seviyosa yanıp tutuşuyosa paşa paşa ayağına gelir sencede senin onun için yaptıkların fedakarlıkların yeterli değil mi daha ayağına mı kapancan bitmesin diye birazcıkta o seni kaybetmemek istiosa o senin dediğin gibi olsun ...Ve eğer buluşursanız yanlışlarını söyle düzeltmeni istediğini söyle gidişat aynıysa bile bile kendini ateşe atma canım ...Eğer kırıcı olduysam kusura bakma ...
canımm naaptınız bi gelısme var mıcanım benim aşk olsun ne kırıcı olması aksine düşünüp uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim sağol bebeğim..
tamamen gerçekleri söylemişsin..
evlenince düzelir mantığı yok ztn bende cnm acaba? diye soruyorum bazen. evlenince iyi yönde değişen insanlarda var tabi ama nadir olarak. kötü olan daha çok.
evlilik kumar gibidir ztn iyi diye gidersin kötü çıkar kötü diye gidersin iyi çıkar.tamamen şans.
buda bi gerçek insan 7sinde neyse 70inde de odur.
hiçbi özlü söz yada atasözü boş söylenmemiştir hepsinin gerçeklik payı var..
evde kalma korkusu yok ztn cnm yaşım genç daha 23 yaşındayım :)
bizdeki muhabbet 8 yıldır sevgiliyiz aramızda ciddi adım atmak için söz gibi mesela bi engelimiz yok neden bu olmuyor?
askerkende olabilir mesela.tmm düğün gelince olur ama güven veremiyor artık bana inanmıyorum ona.
msjlarınada cwp wermiyorum aramıyorumda. adım atmam o konuda tutarım kendimi hele haklıyken asla aramam sormam.naparsa yapsın derim.bende kafamı dağıtmaya çalışırım.
bugüne kadar kavgalarımızda da ben haklı oldğm zmn hiç aramadım hep o aradı ilk adımı attı ondan barıştık yoksa haklıyım neden adım atayım ki.ama bende uzatmıyorum işte hemen affediyorum.sanırım biraz uzatmalıyım..:26:
canım benim aşk olsun ne kırıcı olması aksine düşünüp uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim sağol bebeğim..
tamamen gerçekleri söylemişsin..
evlenince düzelir mantığı yok ztn bende cnm acaba? diye soruyorum bazen. evlenince iyi yönde değişen insanlarda var tabi ama nadir olarak. kötü olan daha çok.
evlilik kumar gibidir ztn iyi diye gidersin kötü çıkar kötü diye gidersin iyi çıkar.tamamen şans.
buda bi gerçek insan 7sinde neyse 70inde de odur.
hiçbi özlü söz yada atasözü boş söylenmemiştir hepsinin gerçeklik payı var..
evde kalma korkusu yok ztn cnm yaşım genç daha 23 yaşındayım :)
bizdeki muhabbet 8 yıldır sevgiliyiz aramızda ciddi adım atmak için söz gibi mesela bi engelimiz yok neden bu olmuyor?
askerkende olabilir mesela.tmm düğün gelince olur ama güven veremiyor artık bana inanmıyorum ona.
msjlarınada cwp wermiyorum aramıyorumda. adım atmam o konuda tutarım kendimi hele haklıyken asla aramam sormam.naparsa yapsın derim.bende kafamı dağıtmaya çalışırım.
bugüne kadar kavgalarımızda da ben haklı oldğm zmn hiç aramadım hep o aradı ilk adımı attı ondan barıştık yoksa haklıyım neden adım atayım ki.ama bende uzatmıyorum işte hemen affediyorum.sanırım biraz uzatmalıyım..:26:
Sinem canim yaa telefondan girdigim icin okuyup cikiyorum ama dayanamadim yani yaziyim dedim uzun iliskiler insani hakkaten cok yoruyo ama seninki daha bi sorumsuz davraniyo Allah yardimcin olsun ama varya hic o kadar yili gecirdim die uzulme seni mutsuz ediyosa ayril ilerde daha cok uzulme is ciddilesince biseyleri bitirmek daha zor oluyo o kadar ayri kaldiniz telefonunuz bile yoktu kac gundur nasil aramaz yaa canim dostun oldugum icin o kadar rahat konusabiliyorum seni uzmesine izin verme
hum anladım süslü seni
aynen sorma ya bırakmıo işte full kullanıo artık pff..
online değil belki aramıştır sevgilisiyle birliktedir şuan.
inşallah bırbırlerı ıcın hayırlılardır ınsallah oyleyse barısırlar canım yaaa annemın arkadası istanbuldan iki tane ayakkabı alıp göndermiş eda yaa biri babet biri topuklu ama topuklu müthişş neon renkklii
Eki Görüntüle 742272 Eki Görüntüle 742273 böyleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?