92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ohoh konuş tatlımm
seninkiyle aranız nasıl ?
bu arada şafağın ne kadar azalmışşşşşş

evet canımm azaldıı walla benımkıyle aramız ıyı ama dıokı gelınce oje yok makyaj yok bılmem ne yok felan dıoo bende kısıtlamalarını orda bırakta gell yoksa gelmee dıyorumm bakalım artıkk siz telefonu naaptınız tatlım

öyle dedi canım çıkarken sorun olur dedi ,,,Hep rütbeliler varya bazen ankesörlü telefondan konuşurken susuyo noldu diyorum Komutan geçti diyo sıkı bi yer bizimki rahatım Allaha şükür diyo gittiği gibi yazıcı olması bizi rahat ettrdi

anladm cnm kısıtlamazz inş ya sende dozunda yaparsın gülşahcım ama
iyi olsn aranız ya şükürr
aynı cnm kullanıo nöbetlerde arıo teli alamadığı zaman falan ankesörlüden konuşuoruz o şekilde mesjlaşamıorz sadece ama yinede bolbol konuşuyoruz yakalanmasın tek dileğim o izne çıkmadan 1-2 gn önce bırakcak teli yerine izne çıkarken yeni alıomş gibi alıcak komedi ya

humm ankara tabiii doğrudur begümcüm amannn rahat olsunda sıkı olsun boşverr

hiçççde dozunda yapamam walla ben suslu olmayı sevıyorum bugune kadar aramız kotu olmasın dıe yapmadımda kıymetım mı oldu o yuzden artık tavız vermıcem canım ben sevmıyorum dıo bende sevmıosan kendıne yapma ben sevıyorum dıyorum

ayyy senınkıde ayrı bı alemmmm aman yakalanmasında Allah korusun sinem naaptı acaba yaa

hum anladım süslü seni
aynen sorma ya bırakmıo işte full kullanıo artık pff..
online değil belki aramıştır sevgilisiyle birliktedir şuan.

hum anladım süslü seni
aynen sorma ya bırakmıo işte full kullanıo artık pff..
online değil belki aramıştır sevgilisiyle birliktedir şuan.

inşallah bırbırlerı ıcın hayırlılardır ınsallah oyleyse barısırlar canım yaaa annemın arkadası istanbuldan iki tane ayakkabı alıp göndermiş eda yaa biri babet biri topuklu ama topuklu müthişş neon renkklii
böyleeeee

inş cnm inşş
wowww pembee ve acaip neonlu aynen güzelmiş özellikle topuğu çok güzelll dar skiny jeanlerle falan bile çok hoş oluo bunlarr

Gülşahhh ben kaçıyorum bu arada kuzey güney i izliyorsundur sen kesin kıvançtan dolayı
Gördünmü veda fragmanını evlenemiycekler kesinn yaaa.!
hadi kaçtım ben

canım benim aşk olsun ne kırıcı olması aksine düşünüp uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim sağol bebeğim..
tamamen gerçekleri söylemişsin..
evlenince düzelir mantığı yok ztn bende cnm acaba? diye soruyorum bazen. evlenince iyi yönde değişen insanlarda var tabi ama nadir olarak. kötü olan daha çok.
evlilik kumar gibidir ztn iyi diye gidersin kötü çıkar kötü diye gidersin iyi çıkar.tamamen şans.
buda bi gerçek insan 7sinde neyse 70inde de odur.
hiçbi özlü söz yada atasözü boş söylenmemiştir hepsinin gerçeklik payı var..
evde kalma korkusu yok ztn cnm yaşım genç daha 23 yaşındayım :)
bizdeki muhabbet 8 yıldır sevgiliyiz aramızda ciddi adım atmak için söz gibi mesela bi engelimiz yok neden bu olmuyor?
askerkende olabilir mesela.tmm düğün gelince olur ama güven veremiyor artık bana inanmıyorum ona.
msjlarınada cwp wermiyorum aramıyorumda. adım atmam o konuda tutarım kendimi hele haklıyken asla aramam sormam.naparsa yapsın derim.bende kafamı dağıtmaya çalışırım.
bugüne kadar kavgalarımızda da ben haklı oldğm zmn hiç aramadım hep o aradı ilk adımı attı ondan barıştık yoksa haklıyım neden adım atayım ki.ama bende uzatmıyorum işte hemen affediyorum.sanırım biraz uzatmalıyım..:26:

canımm naaptınız bi gelısme var mı

Canım inşallah her şey düzelir ,Allah gönlüne göre versin ,, seni böyle üzmesin çünkü sen elinden gelenin fazlasını yapıyosun ve sevginin en güzelini hakediyosun

canım benimmmm..sizin söylediğiniz her sözün benim için çok büyük önemi var..o yüzden fikir istiyorum her zaman..
çnkü bazen sağlıklı düşünemiyorum..
tabi cnm hep diyorum benim için hayırlı değilse Rabbim soğukluk versin bana ki kolay unutayım daha az yara alayım..
hayırlıysada onu ıslah etsin akıl fikir versin..
ömür boyu üzülmektense bikaç ay bilemedin bikaç yıl üzülürüm daha iyi..

güzel dileklerin için Allah razı olsun bebeğim
kııız ayakkabılara bittiiimm ne tatlılar öyleeee bende istiyoruuuuuuuuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…