Mehmet aramış benimkini muhabbeti sormuş snra benimki gitmiş onun dükkanına. gülerek "kızlarada bişey söylemeye gelmiyor hemen gelip sana mı söylemiş? ben öylesine söyledim onu" demiş. ukalaya bak sen heleee!!
Mehmet yazdı bana faceten anlattı bunu bende özellikle susturmadım onu face şifremi biliyor ya görüyor mutlaka biliyorum.
ve o an biz yazışıyorken benim faceim onda da açıkmış anında msj attı bana hatta benim adıma mehmete "" gönderdi..
snra Mehmet beni cepten aradı öyle konuştum.benimkini ayıplıyor oda.mehmetin bana facete yazdğı o kdr efendice.
çocuk resmen özür dilerim arkadaşım hatam varsa diyor.ki çocuğun hatası yok.bende olur mu öyle şey sende hata yokki dedim.
ama benimkinide kötülemedim hiç bende mehmette..
sonra benimki bana şu msjı attı..
"bir daha benimle muhattap dahi olma. herşeyinide değiştir face şifrende dahil. arkadaşımmış sevgilin dediğin kişi beni kötülüyor ya şuna bak. bu nasıl bişey ya mış. senin arkadaşınıda arkadaşlığınında.... kim lazımsa sana oraya." yazmış.
noktalı yerlerede aynen nokta koymuş açıkça küfretmemiş.
cevap vermedim.yine facete takılmaya devam ettim :)
buna ne demeli kızlar?
bu aradaaaaaa raporu almış kesin 10 gün daha burdaymışşşşşşş!!!!!!
bu akşamda ondan aramadı beni gidicek olsaydı arardı mutlaka!!
aynen cnm rahatladı şimdi daha bi rahatla gezer.hyr cnm yazmadım yazmamda.sinem yani gtmeyecek ya ondan heralde bide rahatladı iyice..
sen yazmadın dmi cevap..
Ben olsam tabi senin gibi sinirlenirdim ama kendini de bulunmayan hint kumaşı sanmasın yani ortalığı da karıştıran o belli ki ayrılık dahi olsa ben ayrılmadm onun hatası diyerek kendini avutcak ama avucunu yalasın...bence canım biraz gururun öne geçsin artık ben olsam aramazdım msj da atmazdım biraz anlasın he anlamıomu bırak yol ver allah aşkına 8 sene diyosun çok güzel haklısın belki bizede davulun sesi uzaktan hoş geliyo öyle derler ya millet seneler sonra anlaşamıyoda boşanıyo ...Ben senin yerinde olsam kesin ve net evet üzülürüm ağlarım belki ama aramam sormam msj atmam kısacası kafamda bitiririm çünkü her izne geldiğinde böyle yapcaksa gitsin gezsinnn 10 gün,10 gün sonra görürüz askeriyede bence gittiği zaman seni arar ama sen orda olurmusun artık bilmiyorm cnm ... hiç saygısı da yok ya çok kızdım :S
aynen cnm rahatladı şimdi daha bi rahatla gezer.hyr cnm yazmadım yazmamda.
yavrum ben hiç aramıyorum msjlarınada cwp wermiyorum zaten.bana hakaret içeren bi msj atsa ble cwp atmam.tutarım ben kendimi o konuda.
askerde bana muhtaç tabi kafasını dağıtan güldüren eğlendiren benim ve o bensiz yapamaz gerçekten. şu an ben daha çok seviyormuşum gibi görünsede ben değil ama o bensiz yapamaz.denedik gördük çnkü o yapamadı geldi bna defalarca..
başkalarıylada denedi olamadı..
ay ne midesizim ben ya iğreniyorum valla kendimden
sadece ona değil ben kendime daha çok kızıyorum aslında.ne die her dediğini yapıyorsun ki bilmiomusun sen malını!!
aaahhh ahhh..söylencek söz bulamıyorum valla..
Bu erkekler tammm salak ya deli etti aramız o kdr iyiyken...ben yazlıga gidicem bu hafta bndn hşşmmş bi çocuk vardı bilio askm bu senelk havuza girme demşti ramam demiştm demin yine actı knuyu tamam gir dedi ddm yok aklın kalck hayatm dedm sonrada zaten girsem dikkat ederm vasdedm neymiş nie demişim konuşmuşum öle direk zaten girmîvem demim.yok bzmkiler ısrr edermş hirersem kötü olurmuş mehtapta anlarmış bilmem ne tmm hayatm tm diorm hala laf etti ystelk uzatan ben oldm köyü kapadı o kdr ara yapmaya çalıştm öküzzz sabah 6-9 nöbeti var ararsn dedm bakarm dedi ayvn a deli oldm kızlara tamam gîrmicem dedm hala ddm hala nedn ardındn laf etmişim ya buna laf edio ya
Yok cnm giremem valla anlar gelince izinde tenimden...eda seninkide cok kiskanc yaaa walla bence taviz verme taviz tavizi doguruyo daha önünü alamiosun yillar gecince bi bakiyosunki sen olmaktan cikmissin dank ettigi zamanda karsindakine olan saygin azaliyo kendini sucluyosun. Tabiki gir canim senin mesafen tavrin belli sen burda hanim hanimcik asker yolu bekliyosun sen kendini bildikten sonra kim ne diyebilir ne yapabilir seninki abartio bazi seyleri
Bu erkekler tammm salak ya deli etti aramız o kdr iyiyken...ben yazlıga gidicem bu hafta bndn hşşmmş bi çocuk vardı bilio askm bu senelk havuza girme demşti ramam demiştm demin yine actı knuyu tamam gir dedi ddm yok aklın kalck hayatm dedm sonrada zaten girsem dikkat ederm vasdedm neymiş nie demişim konuşmuşum öle direk zaten girmîvem demim.yok bzmkiler ısrr edermş hirersem kötü olurmuş mehtapta anlarmış bilmem ne tmm hayatm tm diorm hala laf etti ystelk uzatan ben oldm kötü kapadı o kdr ara yapmaya çalıştm öküzzz sabah 6-9 nöbeti var ararsn dedm bakarm dedi deli oldm kızlara tamam gîrmicem dedm hala ddm hala nedn ardındn laf etmişim ya buna laf edio ya
Ah be yawrum ahh bu dertler hic bitmiyor.cok kafasiz ve anlayissiz oluyor bu erkeklerin cogu!
Uzulme sende.tartismayi uzatan insanlara uyuz oluyorum.
Nobettede arar cnm merak etme sen.tatliya baglanmis ble bence.
Smdi oda hakli ama skmasin.
Kizim sende herseyi soyluyorsun ona bee (sanki ben farkliyim) ama sen benden daha detaycisin sanirim.o kdr herseyi soyleme derim.kendi rahatin icin.senin icin ufak bsy seninki icn oyle olmayablr.ve soyledigimize pismanda ediyorlar bizi..
Sıkıldımmmmmmm offf...
inş sabah nöbette aramazda ben ona yapacağımı biliyorum ya şaka gibi uzlaşmaya da gelmiyor uzlaşalım dedim uzlaşmıoda neymiş laf etmişim direk hayır girmem demişim sonra laf etmişim töbe ya..40 dk konuştk bu konuyu ya şaka gibi boşuna uzattım ben oda saçma sapan konuştu yok uzatıyormuşum bilmemneee
çokkkk sinirliymmm
ay sorma ona göre ben uzattım bana göre o yine sustum ama bu sefer yemedi laf olsn die susma dio bide bak bak
inş arar yksa çokk kötü olucak onun için
ya oda haklı biliorm cnm umrumdada değil girmek güneşlenmek bilmem ne ama o anlamıo istiorm sanıo...
aynen ya ne salağız ne die söylüosam ağdada oldu bu söylemeseydm işte...
senin olayıda okudum cnm ya nasıl böle mesaj atabilio sana 10 gn aramaz son gün ararsa kes at sinem en azından askerde ararsada çıkma telefonlarına 1 kere bakalm arıcakmı bidaha şaka gibi ...
Gitmesine son 1-2 gun kala ararsa eger gorusmem ztn cnm.yada bi son kez gorusurum ayrilmak helallesmek icin oda.ordayken ararsada acmam.o gune kdr akli nerdeymis.neyim ben burda?herkesin yeri ayridir dengeyi kurmasini bilecek!
Cnm bu dediklerini yaparsan ii olur..belki kıymetini anlar dank eder kısmet..
Oyyy canım en iyi şekilde değerlendirdiysenizz üzülmee az kaldı teskerenizede.
Günaydın cnm...arkadaşı aradıysa seninki aratmıştır napıo ne edio die sordurmak için.inş rapor alır cnm belki düzelirsiniz.
ah gülşencimm... mutlak son malesef ama bu son uğurlayış olucak artık... nasıldı peki en güzel şeklde değerlendirdiniz mi??
sinemm ne var ne yok kzum?
6dan beri konuşuyoruzz nöbette şimdi kapadık çözdük ama izin vermedi umrumdada degil zaten aramz ii şükürr. Gülşencm bi bakiyö ddm planlarınızı gercekleştrmnze cok sevndm maş cnm darısı başımıza fotolarınızı merakla bekliyoummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?