92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

koycam şimdi canım bikaç fotomu

evet cnm sivile geldi değişti.askerlik bitincede hemen evlencez dio nasl inanayım o sözüne baksana özgürlüğüne kavuşunca kendinden geçio beni ble gözü görmüyor!
o böyle değildi anası yapıyor onu bence!
ay günahını mı alıyorum acaba kadının ama yapar o bee eminim. çekemio bizi!!

sagol bitanemm evet cok süslüdür kayınvalidem sen napıyosun cnm askerinle aran nasl
tskler bitanem cenke baksana bide tutturdu ben farklı giyincem diye

iyiyim canım bende ,, askerimde iyi idare ediyoruz şu sıra illa gel diye tutturdu =)
Onun dışında rahatı iyi yazıcı oldu şu sıra boş boş oturuyolarmş zaman geçmiyo diyo öyle cnmm işte geçiyo bazen zor bazen çabuk idare ediyoruz...

canlarım ben çıkıyorum kuzenime gidicem oturmaya karşı bina zaten
cepten bakarım orda konuşmalarınızada cevap yazmak zor oluuo yazamam öpüldünüzzzzz

heheee dayanamadınn dimmi muhabbetimize

ewettt kızlarr yaaaa
şimdi seneye yazın biz beş yıllık nişanlı olucaz istedıklerı zamanda okuldu askerlıktı 5 yıla dugun yapılır dıe konustuk sımdı eylulde gelıo 1-2 aya iş bulunsa bende bi işe girsem düğün olmaması gıbı bısey olabılır mı
ben dedımkı 2014 yazındada düğün olmazsa Allah kitabım uzerıne yemın edıyorum ayrılırım dedım bu benım en doğal hakkım dıılmı ve bu dedıgımdede o kadar kararlıyım ve cıddıyımkı hayatımda hıc bu kadar kararlı olmamıstım

şimdi dioki iş bulmamız gerekırse ev kuramazsak bu kadar yıldır nısanlı oğulları bılmıolar mı düğün yapacaklarını ev kuracaklarını bende ben anladım anlıyacagım dedım napıyım kızlar yaa haklı dıılmıyım

bu transparanlar düğünden..

bu mavi kınadan..

bu sarı saçlı bi fotom ve yakından yüzüm :)

buda 10 gün önce benimkiyle çorluya gitmiştik orda yemek yerken çekildiğim foto hatta saçımı boyattığım gün :) koyu renk buda..

ayyy bayıldımmm tatlımmm transparan elbisene öldümmm bittimmm süperrrrrrrr senınkı kafayı yemıs böle kız uzulurmu manyak çocukk
ayy senınkını merak ettım kız

Sinemcim çok güzelsin maşallah nazar değmesin ,,,içimden geçirdiğim tek şey bu çocuk bu kızın kıymetini nasıl bilmez oldu ya güzellik var,seni seviyo,seni bekliyo daha ne istiyo ya ...

tm bebeğim bekliyorum.
Annesiyle aran iyi degilmi görüsüyomusun normalde 7 8 yıl olmus neden hala ayırmak için ugrasıyoki ama canm sna bisey diyim mi insanın içinden gelen bisey o seninki vefasız biraz biliyomusun kadının bi sucu yok bence

canım benim 8 yıllık ilişkim var ama hep söylerim evlilik için uzun ilişkilerden ve uzun nişanlılık dönemlerinden sakının diye.
çnkü zaman geçtikçe brbrimizi daha ii tanıyor ve yüz göz oluyoruz.
benim şu an hayatımda kimse olmasaydı ben tanıştğm kişi kafama yatarsa anlaşablyorsam 1 yıl içinde düğün yapardım..

sen tabiki çok haklısın hayatım.iyi demişsin.doğru olanda bu zaten.
ne iş yapacak seninki gelince belli mi canım?
inşallah hayırlısıyla hemen iş bulursunuz..askerliğin bitmesine 2-3 ay kala araştırmaya başlayın bile bence iş.babasıda araştırsın ona göre bi iş..

git canım sende yakındı degilmi mesafeniz, yazıcıysa cok rahattır gün boyu masa basında yorulmaz bosluktan sıkılır evet o ayrı:)

elektronik teknisyeni canım sabrım kalmadı artık nilletın düğün ne zaman demesıne anneme kalsa gelsın bır aya dugun yapılsın dıo olmuyacagını anladıgım an ayrılıcam artık boşa zaman kaybetmek ıstemıyorum

cok olgun duryosun canım ama yasın zaten 25 di degilmi elbisene bayıldım öldüm bittim yani arayıpta bulamadıgım bi elbise cok güzel olmussun masallahhh

ayyy bayıldımmm tatlımmm transparan elbisene öldümmm bittimmm süperrrrrrrr senınkı kafayı yemıs böle kız uzulurmu manyak çocukk
ayy senınkını merak ettım kız

teşekkür ederim bebeğiiimmm bende bayılarak aldım.en içime sinen buydu
atarım onunda fotosunu canım
eee ben susuyorum artık yorum size ait..
huyumuda öğrendiniz, tipimide gördünüz. kusurum varsa söyleyin canlarım eleştiriye her zaman açığım..

haklısın kesinlikle canım ama bence fazla acele etme hersey tamamlansın öyle evlen sonra pisman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…