sagol bitanemm evet cok süslüdür kayınvalidemsen napıyosun cnm askerinle aran nasl
tskler bitanem cenke baksana bide tutturdu ben farklı giyincem diye
Ay yaptıklarına bak yaa sivil hayatı gördü yaa kendinden gectisen o kadar gün kosulsuz sartsız bekle onu beyefendinin yasptıgına bak cok üzüldüm sinemcim yaa
koy resmini kız ben seni hic görmedim nolcak bak bende koydum az önce boydan resmimi düğünde cekldiğimiz.
sagol bitanemm evet cok süslüdür kayınvalidemsen napıyosun cnm askerinle aran nasl
tskler bitanem cenke baksana bide tutturdu ben farklı giyincem diye
cerennnnn süper olmussunuzzzzz maşallahhEki Görüntüle 742781 soldan saga cenk ben kayınvalidem kayınpederim ve cenkin abisi
yavaş yavaşş toplandıkk haa topiğimiz coştu yinee
gülşah gülşen kamile ve merve eksikkk
cerennnnn süper olmussunuzzzzz maşallahh
geldimmmmmmm telefondan yazamadım bılgısayara kostummm
Nasılda fitim amaa
Yanlz pant bilekte değil biraz kısa ya alıcam olmadı
bu daha güzel oldu gibi geldiii
Eki Görüntüle 742778
canımmm bu çok hoş olmuşşşşşş
thank you bebeğim uygun ayakkabı bulursam kombinim budur !
heheee dayanamadınn dimmi muhabbetimize
bu transparanlar düğünden..
Eki Görüntüle 742784 Eki Görüntüle 742785
bu mavi kınadan..
Eki Görüntüle 742786
bu sarı saçlı bi fotom ve yakından yüzüm :)
Eki Görüntüle 742787
buda 10 gün önce benimkiyle çorluya gitmiştik orda yemek yerken çekildiğim foto hatta saçımı boyattığım gün :) koyu renk buda..
Eki Görüntüle 742798
bu mavi kınadan..
Eki Görüntüle 742786
Eki Görüntüle 742787
buda 10 gün önce benimkiyle çorluya gitmiştik orda yemek yerken çekildiğim foto hatta saçımı boyattığım gün :) koyu renk buda..
Eki Görüntüle 742798
koycam şimdi canım bikaç fotomu
evet cnm sivile geldi değişti.askerlik bitincede hemen evlencez dio nasl inanayım o sözüne baksana özgürlüğüne kavuşunca kendinden geçio beni ble gözü görmüyor!
o böyle değildi anası yapıyor onu bence!
ay günahını mı alıyorum acaba kadının ama yapar o bee eminim. çekemio bizi!!
ewetttkızlarr yaaaa
şimdi seneye yazın biz beş yıllık nişanlı olucaz istedıklerı zamanda okuldu askerlıktı 5 yıla dugun yapılır dıe konustuk sımdı eylulde gelıo 1-2 aya iş bulunsa bende bi işe girsem düğün olmaması gıbı bısey olabılır mı
ben dedımkı 2014 yazındada düğün olmazsa Allah kitabım uzerıne yemın edıyorum ayrılırım dedım bu benım en doğal hakkım dıılmı ve bu dedıgımdede o kadar kararlıyım ve cıddıyımkı hayatımda hıc bu kadar kararlı olmamıstım
şimdi dioki iş bulmamız gerekırse ev kuramazsak bu kadar yıldır nısanlı oğulları bılmıolar mı düğün yapacaklarını ev kuracaklarını bende ben anladım anlıyacagım dedım napıyım kızlar yaa haklı dıılmıyım
iyiyim canım bende ,, askerimde iyi idare ediyoruz şu sıra illa gel diye tutturdu =)
Onun dışında rahatı iyi yazıcı oldu şu sıra boş boş oturuyolarmş zaman geçmiyo diyo öyle cnmm işte geçiyo bazen zor bazen çabuk idare ediyoruz...
canım benim 8 yıllık ilişkim var ama hep söylerim evlilik için uzun ilişkilerden ve uzun nişanlılık dönemlerinden sakının diye.
çnkü zaman geçtikçe brbrimizi daha ii tanıyor ve yüz göz oluyoruz.
benim şu an hayatımda kimse olmasaydı ben tanıştğm kişi kafama yatarsa anlaşablyorsam 1 yıl içinde düğün yapardım..
sen tabiki çok haklısın hayatım.iyi demişsin.doğru olanda bu zaten.
ne iş yapacak seninki gelince belli mi canım?
inşallah hayırlısıyla hemen iş bulursunuz..askerliğin bitmesine 2-3 ay kala araştırmaya başlayın bile bence iş.babasıda araştırsın ona göre bi iş..
bu mavi kınadan..
Eki Görüntüle 742786
Eki Görüntüle 742787
Eki Görüntüle 742798
ayyy bayıldımmm tatlımmm transparan elbisene öldümmm bittimmm süperrrrrrrr senınkı kafayı yemıs böle kız uzulurmu manyak çocukk
ayy senınkını merak ettım kız
ewetttkızlarr yaaaa
şimdi seneye yazın biz beş yıllık nişanlı olucaz istedıklerı zamanda okuldu askerlıktı 5 yıla dugun yapılır dıe konustuk sımdı eylulde gelıo 1-2 aya iş bulunsa bende bi işe girsem düğün olmaması gıbı bısey olabılır mı
ben dedımkı 2014 yazındada düğün olmazsa Allah kitabım uzerıne yemın edıyorum ayrılırım dedım bu benım en doğal hakkım dıılmı ve bu dedıgımdede o kadar kararlıyım ve cıddıyımkı hayatımda hıc bu kadar kararlı olmamıstım
şimdi dioki iş bulmamız gerekırse ev kuramazsak bu kadar yıldır nısanlı oğulları bılmıolar mı düğün yapacaklarını ev kuracaklarını bende ben anladım anlıyacagım dedım napıyım kızlar yaa haklı dıılmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?