92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

sagol bebeğim sana yazmıstım bi önceki sayfada görmedin heralde sevgilinle kavgamı ettin hayırdır canım.
evet resim cekinip koy seni hic görmedim bide sana bakıyım ama suratını karalama

bak aklıma geldii bnde bnm düğün öncesi buraya foto koydum elbsemle senin ve gülşahın özellkle yorumu merak ediyodum iknzde yoktunuz o araa :!:

Nasılda fitim amaa
Yanlz pant bilekte değil biraz kısa ya alıcam olmadı
bu daha güzel oldu gibi geldiii
Eki Görüntüle 742778

oooo işte buuuu bu çok daha iyi oldu bebeğim. varya dar beyaz yada siyah giysen fıstık gibi olcan valla.hem inceldinde bak daha ii kız fiziğini ortaya çıkar

hahhh işte buu . bu oldu bebeğim diğerine göre çok daha iyi.. bilekte olması şart değil bu boyda kötü durmadı bnce ..evinde her odasını gezdin

ayakkabı bul şimdi.

sorm demin annemle bnm odadaydım ilk foto bnm odamdan buda salon arkadada star tv reklamı
dimi ayakkabı yok buna uygun ayakkabı olcam olmadı yarın bir dolanayımıda

oooo işte buuuu bu çok daha iyi oldu bebeğim. varya dar beyaz yada siyah giysen fıstık gibi olcan valla.hem inceldinde bak daha ii kız fiziğini ortaya çıkar

teşşekür ederm canımcım
ya ben normalde hep dar giyiyorum zaten bol hiç giymem ki beyaz pant pek giymem siyah veya taşlanmış siyah gri ve kot giyerim
sorma inceldimm ya duy cerennnn duyyy bak nasıl inceldim

sorm demin annemle bnm odadaydım ilk foto bnm odamdan buda salon arkadada star tv reklamı
dimi ayakkabı yok buna uygun ayakkabı olcam olmadı yarın bir dolanayımıda

evet evet odaları farkettm star da gözmden kaçmadı bak bu güzel oldu yinede dolan bi yarın hiç bulamzsan bu kombine uygun ayakkabı bull..

evet evet odaları farkettm star da gözmden kaçmadı bak bu güzel oldu yinede dolan bi yarın hiç bulamzsan bu kombine uygun ayakkabı bull..

hahhaha aynen cnm ya ben beğendm böle güzel oldu bunun altına uygun bir ayakkabı bulursam tamamdır
hatta kaynvlideme giderken ilk bnmki geldiğinde bunu giyerim topuklu hariç babet giyerim

Son düzenleme:
sagol bebeğim sana yazmıstım bi önceki sayfada görmedin heralde sevgilinle kavgamı ettin hayırdır canım.
evet resim cekinip koy seni hic görmedim bide sana bakıyım ama suratını karalama

yok cnm görmedim nerde yazdın :26:
evet ya 4 gündür görüşmüyoruz.hep yapmadğm şeylerle suçluyor beni.artık olmıcak şeyler istiyor benden 2 kızın oldğu eve gtcekmş beraber denize girceklermş baksana bkere.erikliye.
savunmasıda annesiyle gitcekmiş.iş birlikçiside var yani!!!!
sıçtı bide sıvıyor anlıcan!
izin vermedim bayaa kavga ettik hem gidemedi korkumdan hemde görüşmüyoruz
bu yetmiyormuş gbi dün beni arıyor yapmadğm şeylerle suçluyor ama ben kendimi temize çıkardım o yzden saçma sebeplerle aramaya başladı ble arkasıda gelir bence..

kız valla çok zor gelio şmdi kıyafet koyup denemek ama bitane boydan resim atablrm size düğün fotosu hem elbiseyi beğencekmsnz bakalm
yüzümü karalamazsam bişi olmaz herhalde dimi :26:

hahhaha aynen cnm ya ben beğendm böle güzel oldu bunun altına uygun bir ayakkabı bulursam tamamdır
hatta kaynvlideme giderken ilk bnmki geldiğinde bunu giyerim topuklu hariç babet giyerim

aynen olur olurrr babetle gayet uygun olur hadi yine iyisin bak oda çıktı aradanda bn ne giycem ilk gün bilmyorum . ama şöyle düşünmem lazım abartılı olmaz çnkü 5 buçk gibi gelcek akşam yemeğe onlara gtcez sonra çıakrız düz bişeyler giymeyi düşünüyorum:26:

yok bebeğim ben il gün gtmicem onlara bnmki gelir biz buluşuruz 3-5 gün sonra annesi çağırır zaten oturmaya
aynen sen normal giy cnm günlük

yok bebeğim ben il gün gtmicem onlara bnmki gelir biz buluşuruz 3-5 gün sonra annesi çağırır zaten oturmaya
aynen sen normal giy cnm günlük

düz dar paça kot düzde bi tişört sandalet yada babet giyerm ya zaten bncede kadın çağırmıcak bz pat diye gitcez ya..

sen bunu giy babetle güzel olur

Son düzenleme:

soldan saga cenk ben kayınvalidem kayınpederim ve cenkin abisi

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Eda ; Bence beyaz pantolon çok iyi durmuş krem rengini giyme =)

Ceren ; Düğün fotoğrafı çok güzel inşallah gelinlikli fotoğrafını da görürüz mutlu aile tablosu olmuş nazar değmesinnn..Kayınvalide de süslü =)

Son düzenleme:
Ay yaptıklarına bak yaa sivil hayatı gördü yaa kendinden gecti sen o kadar gün kosulsuz sartsız bekle onu beyefendinin yasptıgına bak cok üzüldüm sinemcim yaa
koy resmini kız ben seni hic görmedim nolcak bak bende koydum az önce boydan resmimi düğünde cekldiğimiz.

sagol bitanemm evet cok süslüdür kayınvalidem sen napıyosun cnm askerinle aran nasl
kayınvalideye bakk senn
çok güzel olmuşsun cnm elbise n ekdr kısa bravo cenke izin veriosa
ama super görünüyorsunuzz
tskler bitanem cenke baksana bide tutturdu ben farklı giyincem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…