sagol bebeğim sana yazmıstım bi önceki sayfada görmedin heralde sevgilinle kavgamı ettin hayırdır canım.
evet resim cekinip koy seni hic görmedim bide sana bakıyım ama suratını karalama
Nasılda fitim amaa
Yanlz pant bilekte değil biraz kısa ya alıcam olmadı
bu daha güzel oldu gibi geldiii
Eki Görüntüle 742778
hahhh işte buu . bu oldu bebeğim diğerine göre çok daha iyi.. bilekte olması şart değil bu boyda kötü durmadı bnce ..evinde her odasını gezdin
ayakkabı bul şimdi.
oooo işte buuuu bu çok daha iyi oldu bebeğim. varya dar beyaz yada siyah giysen fıstık gibi olcan valla.hem inceldinde bak daha ii kız fiziğini ortaya çıkar
sorm demin annemle bnm odadaydım ilk foto bnm odamdan buda salon arkadada star tv reklamı
dimi ayakkabı yok buna uygun ayakkabı olcam olmadıyarın bir dolanayımıda
evet evet odaları farkettm star da gözmden kaçmadıbak bu güzel oldu yinede dolan bi yarın hiç bulamzsan bu kombine uygun ayakkabı bull..
sagol bebeğim sana yazmıstım bi önceki sayfada görmedin heralde sevgilinle kavgamı ettin hayırdır canım.
evet resim cekinip koy seni hic görmedim bide sana bakıyım ama suratını karalama
hahhahaaynen cnm ya ben beğendm böle güzel oldu bunun altına uygun bir ayakkabı bulursam tamamdır
hatta kaynvlideme giderken ilk bnmki geldiğinde bunu giyerim topuklu hariç babet giyerim
aynen olur olurrr babetle gayet uygun olurhadi yine iyisin bak oda çıktı aradanda bn ne giycem ilk gün bilmyorum . ama şöyle düşünmem lazım abartılı olmaz çnkü 5 buçk gibi gelcek akşam yemeğe onlara gtcez sonra çıakrız düz bişeyler giymeyi düşünüyorum:26:
yok bebeğim ben il gün gtmicem onlara bnmki gelir biz buluşuruz 3-5 gün sonra annesi çağırır zaten oturmaya
aynen sen normal giy cnm günlük
Gizemcim gecmis olsun dis agrisi cok kotu bilirim
edacim kiyafetin cok hos ama pantolon biraz daha dar olsa super olur bence siyah dapdar bi pantolonda cok hos olur yaaa
sinem aramis seninki demekkki yine arar yakin zamanda süründürrrr
cerennnnn dugunden fotograf koysana kiz
Eki Görüntüle 742781 soldan saga cenk ben kayınvalidem kayınpederim ve cenkin abisi
Eki Görüntüle 742781 soldan saga cenk ben kayınvalidem kayınpederim ve cenkin abisi
Selam kızlar,
Eda ; Bence beyaz pantolon çok iyi durmuş krem rengini giyme =)
Ceren ; Düğün fotoğrafı çok güzel inşallah gelinlikli fotoğrafını da görürüz mutlu aile tablosu olmuş nazar değmesinnn
Ay yaptıklarına bak yaa sivil hayatı gördü yaa kendinden gectiyok cnm görmedim nerde yazdın :26:
evet ya 4 gündür görüşmüyoruz.hep yapmadğm şeylerle suçluyor beni.artık olmıcak şeyler istiyor benden 2 kızın oldğu eve gtcekmş beraber denize girceklermş baksana bkere.erikliye.
savunmasıda annesiyle gitcekmiş.iş birlikçiside var yani!!!!
sıçtı bide sıvıyor anlıcan!
izin vermedim bayaa kavga ettik hem gidemedi korkumdanhemde görüşmüyoruz
bu yetmiyormuş gbi dün beni arıyor yapmadğm şeylerle suçluyor ama ben kendimi temize çıkardım o yzden saçma sebeplerle aramaya başladı ble arkasıda gelir bence..
kız valla çok zor gelio şmdi kıyafet koyup denemek ama bitane boydan resim atablrm size düğün fotosu hem elbiseyi beğencekmsnz bakalm
yüzümü karalamazsam bişi olmaz herhalde dimi :26:
Selam kızlar,
Eda ; Bence beyaz pantolon çok iyi durmuş krem rengini giyme =)
Ceren ; Düğün fotoğrafı çok güzel inşallah gelinlikli fotoğrafını da görürüz mutlu aile tablosu olmuş nazar değmesinnn..Kayınvalide de süslü =)
tskler bitanem cenke baksana bide tutturdu ben farklı giyincem diyekayınvalideye bakk senn
çok güzel olmuşsun cnm elbise n ekdr kısa bravo cenke izin veriosa
ama super görünüyorsunuzz
yavaş yavaşş toplandıkk haa topiğimiz coştu yinee
gülşah gülşen kamile ve merve eksikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?