Sinemcim çok güzelsin maşallah nazar değmesin ,,,içimden geçirdiğim tek şey bu çocuk bu kızın kıymetini nasıl bilmez oldu ya güzellik var,seni seviyo,seni bekliyo daha ne istiyo ya ...
teşekkür ederim bebeğiiimmmbende bayılarak aldım.en içime sinen buydu
atarım onunda fotosunu canım
eee ben susuyorum artık yorum size ait..
huyumuda öğrendiniz, tipimide gördünüz. kusurum varsa söyleyin canlarım eleştiriye her zaman açığım..
delimisinnnn kız walla annemın senın gıbı gelını olsaaa yanından ayırmaz kaçırmazz senı kıskanıodur ay anası senı işte çirkin şansı versın dıe bosuna dememıslerrteşekkür ederim bebeğiiimmmbende bayılarak aldım.en içime sinen buydu
atarım onunda fotosunu canım
eee ben susuyorum artık yorum size ait..
huyumuda öğrendiniz, tipimide gördünüz. kusurum varsa söyleyin canlarım eleştiriye her zaman açığım..
haklısın kesinlikle canım ama bence fazla acele etme hersey tamamlansın öyle evlen sonra pisman olursun
tm bebeğim bekliyorum.
Annesiyle aran iyi degilmi görüsüyomusun normalde 7 8 yıl olmus neden hala ayırmak için ugrasıyoki ama canm sna bisey diyim mi insanın içinden gelen bisey o seninki vefasız biraz biliyomusun kadının bi sucu yok bence
delimisinnnn kız walla annemın senın gıbı gelını olsaaa yanından ayırmaz kaçırmazz senı kıskanıodur ay anası senı işte çirkin şansı versın dıe bosuna dememıslerr
cereennn ama walla sıkıldım bunaldım yaa dusunsene seneyede evlenmezsek 6 yıllık nısanlılıgımız olucak kaldıramıyorum
tanıyoruz birbrmzi ama hiç özel olarak tanışmadık annesiyle.
kadın oğlunu paylaşamıyor evlensin istemiyor eşek kadar adam oldu hala küçük görüyor.evlenene kdr biz oğlu 27 olcak ztn turşusunu mu kucakta istemiyor!
gerçi oğlu demiyor bana annem evlenmemi istemiyor die ama ben duyuyorum anlıyorumda.
8 yıllık sevgilisiyim insan hiç mi tanışmak istemez kim bu kız oğlumla bu kdr zamandır birlkte bi bende tanıyayım oğlum tanıştır bizi demez..
çekemio beni yaa haset işte nolcak!
benimkindede suç büyük canım..
aman nolursa olur artık bebeğim ben hiç kılımı kıpırdatamam bu saatten sonra..
cok olgun duryosun canım ama yasın zaten 25 di degilmi elbisene bayıldım öldüm bittim yani arayıpta bulamadıgım bi elbise cok güzel olmussun masallahhh
tanıyoruz birbrmzi ama hiç özel olarak tanışmadık annesiyle.
kadın oğlunu paylaşamıyor evlensin istemiyor eşek kadar adam oldu hala küçük görüyor.evlenene kdr biz oğlu 27 olcak ztn turşusunu mu kucakta istemiyor!
gerçi oğlu demiyor bana annem evlenmemi istemiyor die ama ben duyuyorum anlıyorumda.
8 yıllık sevgilisiyim insan hiç mi tanışmak istemez kim bu kız oğlumla bu kdr zamandır birlkte bi bende tanıyayım oğlum tanıştır bizi demez..
çekemio beni yaa haset işte nolcak!
benimkindede suç büyük canım..
aman nolursa olur artık bebeğim ben hiç kılımı kıpırdatamam bu saatten sonra..
sizinkide zor evet nisanlı oldugunuz dönem cok uzun ama cokda aceleye getirme bitanem ev bi alınsın esyalar tamamlansın işinin basına gecsin öyle evlen yani askerden gelince toparlanması bi 5 6 ay sürer
her resminde gayet bakımlı alımlısın erkekler hep böyle güzelim doyumsuzlar. senle hicbi alakası yokk masallahh ben cok begendim seni sarı sacların yüzüne cok yakısmıs imkanın varsa sarı yap bence
git canım sende yakındı degilmi mesafeniz, yazıcıysa cok rahattır gün boyu masa basında yorulmaz bosluktan sıkılır evet o ayrı:)
çok teşekkür ederim bebeğim, sağol..
kıız ne 25 i dur daha 23 üm ben genceciğim ne olgunu aaaa
edaaaa bak ceren olgun diyor hahah
eda benim küçük gösterdiğimi söylerde:) ama haklısın cerenim sarı saçla beni herkes 27 falan sanıyordu :26:
o yüzden koyulaştırdım şimdi bi 18 lik çıtır olayım dedim
evet kuzum ya elbisemi gerçekten çok beğenerek aldım bende ölüp bitmiştim resmen bu benim olmalı dedim ve oldu
ayy geri geldim kızlar kuzenim misafirliğe gidiyormuşşş annemle babamda avm ye gidio ben üşendm evdeyim bu aradakuzenime gösterdim sandalet tarzıda giyebilirsin dedi bugn görmüştüm nar çiçeği spor değil klasik önü hafif açık parlak bir sandalet onu alırm belki yarın topukluyla yürüemiorm zaten
delimisinnnn kız walla annemın senın gıbı gelını olsaaa yanından ayırmaz kaçırmazz senı kıskanıodur ay anası senı işte çirkin şansı versın dıe bosuna dememıslerr
cereennn ama walla sıkıldım bunaldım yaa dusunsene seneyede evlenmezsek 6 yıllık nısanlılıgımız olucak kaldıramıyorum
ayy geri geldim kızlar kuzenim misafirliğe gidiyormuşşş annemle babamda avm ye gidio ben üşendm evdeyim bu aradakuzenime gösterdim sandalet tarzıda giyebilirsin dedi bugn görmüştüm nar çiçeği spor değil klasik önü hafif açık parlak bir sandalet onu alırm belki yarın topukluyla yürüemiorm zaten
ben istanbuldayım o ankarada cnm daha gideli 2 ay oldu ama her konşmamızda ne zaman gelcene bağladı ben de çalışmıyorum iş arıyorum zaten falan maddi açıdan azcık daha biriktirmem lazım öyle gidicem =)
gercektenmi yaa nasl tansmak istemez gercekten hayret içindeyim:26:
edaaa sen ne kadar zayıflamıssın kac kilo verdnn hic fazlalıgın kalmamss kızımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?