92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Sinemcim çok güzelsin maşallah nazar değmesin ,,,içimden geçirdiğim tek şey bu çocuk bu kızın kıymetini nasıl bilmez oldu ya güzellik var,seni seviyo,seni bekliyo daha ne istiyo ya ...

çok teşekkür ederim begümüm eksik olma
bilemiyorum valla canım neden böyle davranıyor bana.her dediğini yaptığım için şımardı ama oldukça olsun istiyor..

her resminde gayet bakımlı alımlısın erkekler hep böyle güzelim doyumsuzlar. senle hicbi alakası yokk masallahh ben cok begendim seni sarı sacların yüzüne cok yakısmıs imkanın varsa sarı yap bence

delimisinnnn kız walla annemın senın gıbı gelını olsaaa yanından ayırmaz kaçırmazz senı kıskanıodur ay anası senı işte çirkin şansı versın dıe bosuna dememıslerr
haklısın kesinlikle canım ama bence fazla acele etme hersey tamamlansın öyle evlen sonra pisman olursun

cereennn ama walla sıkıldım bunaldım yaa dusunsene seneyede evlenmezsek 6 yıllık nısanlılıgımız olucak kaldıramıyorum

tanıyoruz birbrmzi ama hiç özel olarak tanışmadık annesiyle.
kadın oğlunu paylaşamıyor evlensin istemiyor eşek kadar adam oldu hala küçük görüyor.evlenene kdr biz oğlu 27 olcak ztn turşusunu mu kucakta istemiyor!
gerçi oğlu demiyor bana annem evlenmemi istemiyor die ama ben duyuyorum anlıyorumda.
8 yıllık sevgilisiyim insan hiç mi tanışmak istemez kim bu kız oğlumla bu kdr zamandır birlkte bi bende tanıyayım oğlum tanıştır bizi demez..
çekemio beni yaa haset işte nolcak!
benimkindede suç büyük canım..
aman nolursa olur artık bebeğim ben hiç kılımı kıpırdatamam bu saatten sonra..

sizinkide zor evet nisanlı oldugunuz dönem cok uzun ama cokda aceleye getirme bitanem ev bi alınsın esyalar tamamlansın işinin basına gecsin öyle evlen yani askerden gelince toparlanması bi 5 6 ay sürer

gercektenmi yaa nasl tansmak istemez gercekten hayret içindeyim:26:

cok olgun duryosun canım ama yasın zaten 25 di degilmi elbisene bayıldım öldüm bittim yani arayıpta bulamadıgım bi elbise cok güzel olmussun masallahhh

çok teşekkür ederim bebeğim, sağol..
kıız ne 25 i dur daha 23 üm ben genceciğim ne olgunu aaaa

edaaaa bak ceren olgun diyor hahah

eda benim küçük gösterdiğimi söylerde:) ama haklısın cerenim sarı saçla beni herkes 27 falan sanıyordu :26:
o yüzden koyulaştırdım şimdi bi 18 lik çıtır olayım dedim

evet kuzum ya elbisemi gerçekten çok beğenerek aldım bende ölüp bitmiştim resmen bu benim olmalı dedim ve oldu

sinem bak benım halımı gor 4 yıllık nısanlıyız 6 yıllık ılıskımız var nısan yuzugumle ıkı yuzukten başka aılesı bır çöp bile almadı bak seneye bıle dugun olacagı muallakta vede ayrılmak ıstesem bıle kolay degıl cunku sonucta 4 yıllık nısanlıyım ve sıvas kucuk bı yer ıyı dusun sureklı boyle uzuluceksın hep veren sen olucaksın boyle gıdıcek bu sımdı 1-2 ay uzulursun sonra yavas yavas azalır unutamazsın ama buyuk mutsuzluklar pişmanlıklar yaşamaktan iyidir. iyi düşün derim

her resminde gayet bakımlı alımlısın erkekler hep böyle güzelim doyumsuzlar. senle hicbi alakası yokk masallahh ben cok begendim seni sarı sacların yüzüne cok yakısmıs imkanın varsa sarı yap bence

aslında nadir makyaj yapanlardanım bende :)
yaparsamda hafif yaparım..
bebeğim çok merci mutlu ettiniz beni
koyuya boyattım 10 gün önce ama aktı açıldı ble güneşte dahada açıldı.
aslında ben küllü sarı istedim kuaför karamel yaptı bana biraz koyu geldi ama açarım yine herhalde ya bilmiyorum ki

git canım sende yakındı degilmi mesafeniz, yazıcıysa cok rahattır gün boyu masa basında yorulmaz bosluktan sıkılır evet o ayrı:)

ben istanbuldayım o ankarada cnm daha gideli 2 ay oldu ama her konşmamızda ne zaman gelcene bağladı ben de çalışmıyorum iş arıyorum zaten falan maddi açıdan azcık daha biriktirmem lazım öyle gidicem =)

ayy geri geldim kızlar kuzenim misafirliğe gidiyormuşşş annemle babamda avm ye gidio ben üşendm evdeyim bu aradakuzenime gösterdim sandalet tarzıda giyebilirsin dedi bugn görmüştüm nar çiçeği spor değil klasik önü hafif açık parlak bir sandalet onu alırm belki yarın topukluyla yürüemiorm zaten

ay pardon bitanem ya aklmda 24 kalmıs bende 21 yasındayım insanlar beni 16 17 sanıyo biliyomusun baya kücük gösteriyorum boyumda kısa zayıfım ya bide. kardesm benden daha olgun gösteriyo düsün onu ablam sanıyolar aramızda 4 yas var sözde
elbiseyi nerden ve ne kadara aldın harikaaaaaaaa

edaaa sen ne kadar zayıflamıssın kac kilo verdnn hic fazlalıgın kalmamss kızımm

teşekkür ederim bitanem beniiimm yerim ben seniiii
senin gibi görümcem olsa keşke benimde
harbiden öyle Allah çirkinler bahtı versin die boşuna demiyorlar..
kadının kıskandığı belli ama neyimi kıskanıyor bilemiyorum ben oğlunu benimle paylaşmaktan kıskanıyor diyorum..

Edaa dolgu topuk çok şık durur eğer yürüyebiliosannn =) bende düğüne giderken topukluyla yürüyemiyorum ya hiç yakışmıyo yanıma kesin babet alıyorum :)

ben istanbuldayım o ankarada cnm daha gideli 2 ay oldu ama her konşmamızda ne zaman gelcene bağladı ben de çalışmıyorum iş arıyorum zaten falan maddi açıdan azcık daha biriktirmem lazım öyle gidicem =)

anladım cnm ins en kısa zamanda paranı biriktirir gidersin özlemissindir baya olms görüsmeyeli

edaaa sen ne kadar zayıflamıssın kac kilo verdnn hic fazlalıgın kalmamss kızımm

thank you bebeğim
ya kilo vermedim aslında sıkılaştım 1 haftadır yoğun spor yapıyorum belim göbeğim ve kalcam 3 cm falan incelmiş ölçmüştüm çnkü ama bnm şöyle bir sorunum var midem hiç yok göbeğim var yani göbek tek sorun o şekilde yani güzel görünüyorsamm ne mutlu bana biraz daha verimde benmki şaşırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…