şans işi ya kırılıverir
belli olmaz edacım değişedebilir fikrin tabi..
evet country.. ama ben toz pembelerle ve beyazlarla sağlıcam çiçeğe girmicem hiç . çnkü mesela baskın oluyo çiçek deseni yanına modern bi parça alsan cupcakeli bişey alsan hoş durmaz..
mesela attığın linkte hani vardı ya düz kayık tabaklar yanları desenli kabartmalı gibi.. kalpli tabaklar vardı o şeklde seviyorum işte..
humm anladım bebeğim evet güzeldi ama sade bnm için ben pembeli seviyorum hatta bir kızın topiği var çeyiz topiği linkini atıyım tam bnm tarzım her şey
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/617722-bencepembenin-ceyizleri-_.html
haha eda güldürdü beni aynen de begüm= kaynanafobik
begüm ya sen bak düşündükçe içten içe iyice düşman ettin kadını kendine kendi kafanda..
ay ne çeyizi bebeim ya benm tarihi söylesem şurda oturup ağalalrız birlikte . sen ne zmn düşünüyodun?
yine mi kızdın kız çocuğa yazıkkkk
kullanır izin yine söylüorum
evvet öyle setlerde mantıklı ben seviyorum kare takımları özellikle karacanınkiler hoşş
aynen ufak şeyleri alabilirsin ama modası geççek şeyleri alma yani anacığın haklııı
kaynananla gider alırsınız kız hahahhahahhaa
Şekerparelerim ;
Kızdım canım haftaya ailesi gidiyomş illa sende gel dedi bende yok gelemem dedm gelmezsen gelme diye tepki verdi bende üzüldüm yani kalıcaklar bide evci çıkıcak benim orda ne işim olcak sonra açıkladm iyice törende de başbaşa kalamadk ben orda tuhaf bi durum olcak hem dedm bnimde ailem var yani ortada bişi yok tören ayrı bişidi geldm döndüm dedim...Sonra işte hallettk okumşsndr...
Gizemcim ben biraz takıntılıyım ya kabul ediyorum bi kere takıldım ya mesela iyi de olsa acabalarım oluyo en çok bana yüzüme kimse kimseyi kendi çocuğu gibi sevemez karşındakide annesi gibi sevemez dedi ya hep bu laf geliyo aklıma umarım ilerde ben yanılırım ,,Aslında çok iyi biri cidden ama oğlunu görünce bi tuhaf oluyo askerde diye mi böyle oldu noldu bilmiyorum ama Ankaraya gitsem mesela onlarla gene gözüme soka soka öpcekler falan ben üvey evlat gibi bakcam başıma gelcekleri biliyorm o yüzden hem ailem izin vermez ben zaten onlara sormadan kendimde gitmek istemiyorum o karede benim şu an yerim yok...
hemen bakıyorumbenmde vardı bikaç çok beğendğim aynı bn gibi sadeden yana olanda varda hatrlamıyorum hangisiydi.. ama çeyize başladığımda sıksık bakıcam..
edaa beğendiklerimden biriside buydu.. cupcakeleri azıcık azaltsak tam bnlik .. markafonideki cupcake şeyleri hep farketnn mi..
hani ilk başlardaki yemek takımı seti varya.. o işte bayılıorum ına tam bni yansıtıyo
sorma bende kıskancımdır ..ama işte kıyafet konusunda bz onları kısıtlayamadığımız için onlarında bizim neler çektiğimizi anlaması imkansıziki ucuda imkansız
haha ne der acaba sen ona şort giymeni istemiyorum desen
selam fıstıklar
Diyim ben bunu bir ara deniyim bennn
Geç olsun da güç olmasın selamlaştık sonundaa Cerenn
Kızımmm sen neden kendine işkence ediyon yavrucum
Ağlamam kızımmm biz daha güzellerini yaşıycaz
canım eğer ailen problem yapmıosa gideblirsin sevgiline dersinki evci çıkcaksan biz mesela biraz yanlz gezelm sonra ben dönerim ailen kalır dersen belki kabul ederdi amannn her şeyleri dert yaa bunların bnmkide bu ara herşeye alınıo bunaldımmmmmmmmmm
evet işte o takım gayet hoşşama çok tatlı değimi bu kızınnn çeyizi yaaaa
Diyim ben bunu bir ara deniyim bennn
Geç olsun da güç olmasın selamlaştık sonundaa Cerenn
Kızımmm sen neden kendine işkence ediyon yavrucum
Ağlamam kızımmm biz daha güzellerini yaşıycaz
Şekerparelerim ;
Kızdım canım haftaya ailesi gidiyomş illa sende gel dedi bende yok gelemem dedm gelmezsen gelme diye tepki verdi bende üzüldüm yani kalıcaklar bide evci çıkıcak benim orda ne işim olcak sonra açıkladm iyice törende de başbaşa kalamadk ben orda tuhaf bi durum olcak hem dedm bnimde ailem var yani ortada bişi yok tören ayrı bişidi geldm döndüm dedim...Sonra işte hallettk okumşsndr...
Gizemcim ben biraz takıntılıyım ya kabul ediyorum bi kere takıldım ya mesela iyi de olsa acabalarım oluyo en çok bana yüzüme kimse kimseyi kendi çocuğu gibi sevemez karşındakide annesi gibi sevemez dedi ya hep bu laf geliyo aklıma umarım ilerde ben yanılırım ,,Aslında çok iyi biri cidden ama oğlunu görünce bi tuhaf oluyo askerde diye mi böyle oldu noldu bilmiyorum ama Ankaraya gitsem mesela onlarla gene gözüme soka soka öpcekler falan ben üvey evlat gibi bakcam başıma gelcekleri biliyorm o yüzden hem ailem izin vermez ben zaten onlara sormadan kendimde gitmek istemiyorum o karede benim şu an yerim yok...
yok cnm ben istemiyorum ya zaten gitmek hiç sormam bile o yüzdengelemem diyosun gelmezsen gelme diyo sonra zorla güzellik olmazmış sanarsın biz karı -kocayızda ben ailesiyle gitmek istemiyorum trip yapıyorum ben geniş düşünüyorum o gelme olayına takık ama söyledim işte gitmicem sonra Allah izn verirse kendim giderm
Niye böyle oluyo bende anlamıyorum seninki neye kızdı hala lazer olayında mı ?
hilalll sen yaşayabilirsin tatil malum ama bizz cıkkkk :26: yok kız facede önüme çıkıveriyor napııımmbende paylaştım sizle
Siz de yaşayacaksınzzzz canumm sadece benmki azcık daha erken
Bakma öyle şeylere moralin bozuluyosaaa
bu kızın çeyizi gerçekten çok güzel.. zaten o takım benm favorim inş bulurumda alırım bende ondan
bi dene bakalım gerçekten merak ediyorum cevabını.. askerlik bizimkine hiçç iyi gelmedi kafası allak bullak oldu der heralde
o söylediği lafta takılınmayacak gibi değil tabiki bnde olsam bende unutamazdım heralde onu:26:
canım arada ciddi bişeyde yok zaten bnde aynı durumdayım annesi bak bayramda gdecek ankara ya bnde benim yerim yok diyorum gitmem haklsıın bence seninkide bunu düşününe anlayacaktır.. ama sen o öpmelerini falan nispet yapıyo diye nitelendrme yoksa neden senin gözüne batıra batıra davransın ki ya :26: çocukça olur. sen bu fikirleri uzaklaştmaya çalış kafandan kafanı çok kurcalyo çnkü..
inş cnm..
hahah yok ya aman takmıorum artık fazla
Tamam deneyim Gizemmm biii'''' ahahhaha ama ne diyceği belli "hıı evet benle kendini bir tut sen, ben şort giyince bana bakmazlar sonuçta.!"
Ne takcan yavrucummmm sevgülünle mutlu ol yeter gerisi boşş
o öpme mevzusuda gene dağtımda ben anayım ben öperim ben severim diye habire öpmesinden diyorum =) Ama normalde çok iyi biri cidden ararlar sorarlar hep yavrum der falan bi işte o lafa takıldım ben ciddi anlamda içime oturmuş demekki atamıyorum bazı şeylerde içimden gelmiyo inşallah diyorum ya evlenince birbirimizi daha iyi tanırız her şey güzel olur benim tek isteğim anlayış güler yüz sevmesede olur saygımız olsun yeter ...bunlarda zamanla olcak şeyler yok çok düşünmüyorum sadece bazı şeyleri untmak istesem de zihnim hatrlatıyo sağolsun =) İşte onada izah ettim sonunda tamam dedi anladı veya anlamadı beni :)
Tamam deneyim Gizemmm biii'''' ahahhaha ama ne diyceği belli "hıı evet benle kendini bir tut sen, ben şort giyince bana bakmazlar sonuçta.!"
Ne takcan yavrucummmm sevgülünle mutlu ol yeter gerisi boşş
mutluyuz şükür deeebu ara mala bağlıo arada neyse gelince geçer
Edaaa Allah bozmasın yavrumm
Benmki de hangi ara bağlamadı ki ben de gelince geçer diye bir umut bekleyişteym ama boşa mı bekliyoz ki acebaa
sizinkinide cnm
ya bmki normaldı bu ara oldu oda benden kaynaklıymşş güya laflarımdan geçer yakavga etmiorzda ben uyuz oluorum sadece
o söylediğini keşke söylemeseymiş bazı şeyleri unutmuyo insan :26:
inş zamanla daha içli dışlı oldukça bu hafızandakileri unutmazsın ama daha farklı yorumlarsın tatlım.. dediğin gibi kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda..
ay bide o laf var dmi.. kendini benle bir mi tutuyosun bu konuda falan dergenelde eve gelme saati konusunda yaşıyoruz biz bunu. tabi onlar erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?