92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

humm anladım bebeğim evet güzeldi ama sade bnm için ben pembeli seviyorum hatta bir kızın topiği var çeyiz topiği linkini atıyım tam bnm tarzım her şey
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/617722-bencepembenin-ceyizleri-_.html

hemen bakıyorum benmde vardı bikaç çok beğendğim aynı bn gibi sadeden yana olanda varda hatrlamıyorum hangisiydi.. ama çeyize başladığımda sıksık bakıcam..

edaa beğendiklerimden biriside buydu.. cupcakeleri azıcık azaltsak tam bnlik .. markafonideki cupcake şeyleri hep farketnn mi..
hani ilk başlardaki yemek takımı seti varya.. o işte bayılıorum ına tam bni yansıtıyo

Son düzenleme:

Şekerparelerim ;

Kızdım canım haftaya ailesi gidiyomş illa sende gel dedi bende yok gelemem dedm gelmezsen gelme diye tepki verdi bende üzüldüm yani kalıcaklar bide evci çıkıcak benim orda ne işim olcak sonra açıkladm iyice törende de başbaşa kalamadk ben orda tuhaf bi durum olcak hem dedm bnimde ailem var yani ortada bişi yok tören ayrı bişidi geldm döndüm dedim...Sonra işte hallettk okumşsndr...

Gizemcim ben biraz takıntılıyım ya kabul ediyorum bi kere takıldım ya mesela iyi de olsa acabalarım oluyo en çok bana yüzüme kimse kimseyi kendi çocuğu gibi sevemez karşındakide annesi gibi sevemez dedi ya hep bu laf geliyo aklıma umarım ilerde ben yanılırım ,,Aslında çok iyi biri cidden ama oğlunu görünce bi tuhaf oluyo askerde diye mi böyle oldu noldu bilmiyorum ama Ankaraya gitsem mesela onlarla gene gözüme soka soka öpcekler falan ben üvey evlat gibi bakcam başıma gelcekleri biliyorm o yüzden hem ailem izin vermez ben zaten onlara sormadan kendimde gitmek istemiyorum o karede benim şu an yerim yok...

canım eğer ailen problem yapmıosa gideblirsin sevgiline dersinki evci çıkcaksan biz mesela biraz yanlz gezelm sonra ben dönerim ailen kalır dersen belki kabul ederdi amannn her şeyleri dert yaa bunların bnmkide bu ara herşeye alınıo bunaldımmmmmmmmmm

evet işte o takım gayet hoşş ama çok tatlı değimi bu kızınnn çeyizi yaaaa

Diyim ben bunu bir ara deniyim bennn

selam fıstıklar

Geç olsun da güç olmasın selamlaştık sonundaa Cerenn

Kızımmm sen neden kendine işkence ediyon yavrucum
Ağlamam kızımmm biz daha güzellerini yaşıycaz

hilalll sen yaşayabilirsin tatil malum ama bizz cıkkkk :26: yok kız facede önüme çıkıveriyor napııımm bende paylaştım sizle

yok cnm ben istemiyorum ya zaten gitmek hiç sormam bile o yüzden gelemem diyosun gelmezsen gelme diyo sonra zorla güzellik olmazmış sanarsın biz karı -kocayızda ben ailesiyle gitmek istemiyorum trip yapıyorum ben geniş düşünüyorum o gelme olayına takık ama söyledim işte gitmicem sonra Allah izn verirse kendim giderm

Niye böyle oluyo bende anlamıyorum seninki neye kızdı hala lazer olayında mı ?

evet işte o takım gayet hoşş ama çok tatlı değimi bu kızınnn çeyizi yaaaa

bu kızın çeyizi gerçekten çok güzel.. zaten o takım benm favorim inş bulurumda alırım bende ondan

Diyim ben bunu bir ara deniyim bennn

Geç olsun da güç olmasın selamlaştık sonundaa Cerenn

Kızımmm sen neden kendine işkence ediyon yavrucum
Ağlamam kızımmm biz daha güzellerini yaşıycaz

bi dene bakalım gerçekten merak ediyorum cevabını.. askerlik bizimkine hiçç iyi gelmedi kafası allak bullak oldu der heralde

o söylediği lafta takılınmayacak gibi değil tabiki bnde olsam bende unutamazdım heralde onu:26:

canım arada ciddi bişeyde yok zaten bnde aynı durumdayım annesi bak bayramda gdecek ankara ya bnde benim yerim yok diyorum gitmem haklsıın bence seninkide bunu düşününe anlayacaktır.. ama sen o öpmelerini falan nispet yapıyo diye nitelendrme yoksa neden senin gözüne batıra batıra davransın ki ya :26: çocukça olur. sen bu fikirleri uzaklaştmaya çalış kafandan kafanı çok kurcalyo çnkü..

hum anladım kuzum sende haklısın ya içli dışlı olmamak lazımmmm
yok kız onu aşalı yıl oldu her lafımı yanlş anlıo elle tutulur bir şey yok

o öpme mevzusuda gene dağtımda ben anayım ben öperim ben severim diye habire öpmesinden diyorum =) Ama normalde çok iyi biri cidden ararlar sorarlar hep yavrum der falan bi işte o lafa takıldım ben ciddi anlamda içime oturmuş demekki atamıyorum bazı şeylerde içimden gelmiyo inşallah diyorum ya evlenince birbirimizi daha iyi tanırız her şey güzel olur benim tek isteğim anlayış güler yüz sevmesede olur saygımız olsun yeter ...bunlarda zamanla olcak şeyler yok çok düşünmüyorum sadece bazı şeyleri untmak istesem de zihnim hatrlatıyo sağolsun =) İşte onada izah ettim sonunda tamam dedi anladı veya anlamadı beni :)

o söylediğini keşke söylemeseymiş bazı şeyleri unutmuyo insan :26:
inş zamanla daha içli dışlı oldukça bu hafızandakileri unutmazsın ama daha farklı yorumlarsın tatlım.. dediğin gibi kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda..

Tamam deneyim Gizemmm biii'''' ahahhaha ama ne diyceği belli "hıı evet benle kendini bir tut sen, ben şort giyince bana bakmazlar sonuçta.!"

Ne takcan yavrucummmm sevgülünle mutlu ol yeter gerisi boşş

ay bide o laf var dmi.. kendini benle bir mi tutuyosun bu konuda falan der genelde eve gelme saati konusunda yaşıyoruz biz bunu. tabi onlar erkek

sizinkinide cnm
ya bmki normaldı bu ara oldu oda benden kaynaklıymşş güya laflarımdan geçer ya kavga etmiorzda ben uyuz oluorum sadece

Kavga etmiyorsanızz daha nee maşaallaahh
Biz ne kavgalar ettik vallaaa...
Allahım koru Yarabbimmm son bulsun artık şu kavgalarımızzz

aynen canım zaman göstercek...Sevgi-saygı olursa herşeyle mutluluk kolay ama hep laf sokma yarışı kıskanma olursa bu sefer üzücü oluyo burda çok okudum valla insanlar karı koca iyiyken kv yüzünden araları açılanlar var ..Allah hepimizi iyiliklerle karşılaştrsın...

Sizin nasıl gidiyo Askerinle herşey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…