Kavga etmiyorsanızz daha nee maşaallaahh
Biz ne kavgalar ettik vallaaa...
Allahım koru Yarabbimmm son bulsun artık şu kavgalarımızzz
aynen canım zaman göstercek...Sevgi-saygı olursa herşeyle mutluluk kolay ama hep laf sokma yarışı kıskanma olursa bu sefer üzücü oluyo burda çok okudum valla insanlar karı koca iyiyken kv yüzünden araları açılanlar var ..Allah hepimizi iyiliklerle karşılaştrsın...
Sizin nasıl gidiyo Askerinle herşey yolunda mı?
tabiki ya o kadar çokki sırf aile yüzünden arası bozulan allah korusun :26: bizimde kv ile aramız iyidir hani korkuyorum böyle okudukça..
özlem dışında herşey yolunda ama aşırı özledik ya halbuki 108 gün oldu görmeyelii..ama ilk günden başlıyoki özlemmehtap sevinci var..
Hiloş tezkereye gün sayıyo seninde mehtap az kaldı ...İnşallah mehtabınız çok güzel geçer hava da çok sıcak ama güzel vakit geçirirsinizz cnm
Hiloş tezkereye gün sayıyo seninde mehtap az kaldı ...İnşallah mehtabınız çok güzel geçer hava da çok sıcak ama güzel vakit geçirirsinizz cnm
keşke bizimde tezkere olsaydı cnm ya..o günlerde gelicek ..
inş güzel geçer cnm zaten bn antalyadayım hava bana daha da sıcak .. heralde hergün denizde oluruz
Bu sfeer de biri Antalya dediiiiiii..13 Temmuz'da sevdiceğimle ordayım inşallahh
Gelir canım gelir elbet gelir o günler de hiç kafanı yormaa...
Mehtap ne zamnn
antalyaa evettt
gelin tabi ya mehtap bizim 8-18 temmuz yani deniz kenarında biyelerde karşılaşma ihtmalimiz var hilalhaha
Anaa sizin de mehtaba az kalmış ne güzelll...
Biz pek Antalya'da kalmıcaz bu sefer gezcez bol bol inşallahhhayat bize güzel kız o zmann :13:
az kaldı tatllım aynen
artık sana hayat tamamen güzelbende 10 günlük mola alıcam sonrasında bi 120 gün çile,sonra bnde temelli hayat bana güzel dicem
tur şeklinde mi yapcaksınız nası olcak tatil?
Ama o 10 gün sana öyle süper gelir kiiii..sen Antalya'da mı yaşıyorsun Gizemm??
Biter inşallah çabucak 120 gün de cicim, ben tam 222 gün hiç görmeden durdummm
Valla bincez arabaya dolancazAdrasan,Ölüdeniz, Bodrum 2şer gün, ot leri ayarladı benm asker, bol bol gezcezz ayyy
ilaç gibi gelicek canım kesinlkle... antalyada yaşıyorum cnm
222 gün çok iyi dayanmışsın ya valla tebrikler tatili haketmşsinz fazlasıyla.. biz izinleri böldük işte diğerinde 150 gün beklemştm bukez 120 izin sonrasıda 120 olcak
süper ya valla süper bi tatil olucak kaç gün sürcek kii
bizde 3 kez gittik sadece otelde kaldık gezmediğimz halde harikaydı , ama sizin bide baya yere gitceksinz mmmükemmel olur
Antalya'yı çok severim de bennnn ah ahhh...orta-lise dönemim ordaydı benm çok özlüyorum Antalyamııı geri döncem bu gidişlee Zafer de Antalyalı çünkü planlarımız o yöndee
İyi dayandım valla bence de hakettik fazlasıyla yaa yeterr
İyi yapmışsınız canım ya, bizim böyle oldu valla dengesiz oldu ama şükür bittii
1 hafta izin alacam işten canım, 8 gün falan sürecek yani çok iyi gelecekk..
Ama sizinki de bu kadar özlemeye süper olur bence de
Antalya'm bende çok seviyorum ya.. sende yabancısı değilmişsin inş geri dönersin cnm istiiyosunda.. .ben hep şey diyorum yaşanacak şehir
dengesiz mengesiz bitmiş gitmiş hilal ya valla üzerinden koca bi yük kalkmıştırdarısı hepimizin başına..
8 günüde çok güzel değerlendirin cnm .. bolbol fotoğraf çekin her anı..
benim şimdi çıkmam lazım tekrar konuşuruz cn kendine çok iyi bak
Vay be düşman çatlatıosnz gizem ve hilal mehtap hayalleri heee..olan var olmayan var hıııhhhhh :)))
Vay be düşman çatlatıosnz gizem ve hilal mehtap hayalleri heee..olan var olmayan var hıııhhhhh :)))
Hheheheh aha da birileri kıskandııı
Darısı başınıza tatlımmm..biz de neler çektikk buraya getireneee kadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?