92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

tabiki ya o kadar çokki sırf aile yüzünden arası bozulan allah korusun :26: bizimde kv ile aramız iyidir hani korkuyorum böyle okudukça..

özlem dışında herşey yolunda ama aşırı özledik ya halbuki 108 gün oldu görmeyelii..ama ilk günden başlıyoki özlemmehtap sevinci var..

Hiloş tezkereye gün sayıyo seninde mehtap az kaldı ...İnşallah mehtabınız çok güzel geçer hava da çok sıcak ama güzel vakit geçirirsinizz cnm

Hiloş tezkereye gün sayıyo seninde mehtap az kaldı ...İnşallah mehtabınız çok güzel geçer hava da çok sıcak ama güzel vakit geçirirsinizz cnm

keşke bizimde tezkere olsaydı cnm ya..o günlerde gelicek ..
inş güzel geçer cnm zaten bn antalyadayım hava bana daha da sıcak .. heralde hergün denizde oluruz

keşke bizimde tezkere olsaydı cnm ya..o günlerde gelicek ..
inş güzel geçer cnm zaten bn antalyadayım hava bana daha da sıcak .. heralde hergün denizde oluruz

Bu sfeer de biri Antalya dediiiiiii.. 13 Temmuz'da sevdiceğimle ordayım inşallahh

Gelir canım gelir elbet gelir o günler de hiç kafanı yormaa...
Mehtap ne zamnn

Bu sfeer de biri Antalya dediiiiiii.. 13 Temmuz'da sevdiceğimle ordayım inşallahh

Gelir canım gelir elbet gelir o günler de hiç kafanı yormaa...
Mehtap ne zamnn

antalyaa evettt

gelin tabi ya mehtap bizim 8-18 temmuz yani deniz kenarında biyelerde karşılaşma ihtmalimiz var hilal haha

antalyaa evettt

gelin tabi ya mehtap bizim 8-18 temmuz yani deniz kenarında biyelerde karşılaşma ihtmalimiz var hilal haha

Anaa sizin de mehtaba az kalmış ne güzelll...
Biz pek Antalya'da kalmıcaz bu sefer gezcez bol bol inşallahh hayat bize güzel kız o zmann :13:

Anaa sizin de mehtaba az kalmış ne güzelll...
Biz pek Antalya'da kalmıcaz bu sefer gezcez bol bol inşallahh hayat bize güzel kız o zmann :13:

az kaldı tatllım aynen

artık sana hayat tamamen güzel bende 10 günlük mola alıcam sonrasında bi 120 gün çile,sonra bnde temelli hayat bana güzel dicem

tur şeklinde mi yapcaksınız nası olcak tatil?

az kaldı tatllım aynen

artık sana hayat tamamen güzel bende 10 günlük mola alıcam sonrasında bi 120 gün çile,sonra bnde temelli hayat bana güzel dicem

tur şeklinde mi yapcaksınız nası olcak tatil?

Ama o 10 gün sana öyle süper gelir kiiii..sen Antalya'da mı yaşıyorsun Gizemm??
Biter inşallah çabucak 120 gün de cicim, ben tam 222 gün hiç görmeden durdummm

Valla bincez arabaya dolancaz Adrasan,Ölüdeniz, Bodrum 2şer gün, otelleri ayarladı benm asker, bol bol gezcezz ayyy

Son düzenleme:

ilaç gibi gelicek canım kesinlkle... antalyada yaşıyorum cnm

222 gün çok iyi dayanmışsın ya valla tebrikler tatili haketmşsinz fazlasıyla.. biz izinleri böldük işte diğerinde 150 gün beklemştm bukez 120 izin sonrasıda 120 olcak
süper ya valla süper bi tatil olucak kaç gün sürcek kii
bizde 3 kez gittik sadece otelde kaldık gezmediğimz halde harikaydı , ama sizin bide baya yere gitceksinz mmmükemmel olur

Antalya'yı çok severim de bennnn ah ahhh...orta-lise dönemim ordaydı benm çok özlüyorum Antalyamııı geri döncem bu gidişlee Zafer de Antalyalı çünkü planlarımız o yöndee

İyi dayandım valla bence de hakettik fazlasıyla yaa yeterr
İyi yapmışsınız canım ya, bizim böyle oldu valla dengesiz oldu ama şükür bittii

1 hafta izin alacam işten canım, 8 gün falan sürecek yani çok iyi gelecekk..
Ama sizinki de bu kadar özlemeye süper olur bence de

Antalya'm bende çok seviyorum ya.. sende yabancısı değilmişsin inş geri dönersin cnm istiiyosunda.. .ben hep şey diyorum yaşanacak şehir

dengesiz mengesiz bitmiş gitmiş hilal ya valla üzerinden koca bi yük kalkmıştır darısı hepimizin başına..

8 günüde çok güzel değerlendirin cnm .. bolbol fotoğraf çekin her anı..

benim şimdi çıkmam lazım tekrar konuşuruz cn kendine çok iyi bak

Son düzenleme:

Aynen canım her türlü bitişte gözüm bütün kavgaları unuttum gtti bilee

Dönecem inşalllaaahh canikom hayırlısııı...

İnşallah yavrum çekerim ben duramam fotosuz

Sen de kendine iyi bakkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…