92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

sorma hilal ya annem izlio napımmm...
amin cnm Allahrahmet eylesin mekanı cennet olsun ki cennettir eminim....10 sene önce olmş şehit 20 yaşında...
amin cnm herkesin askeri sağsağlm gelsin
şafağına maş

Amin canım aminn..

Sağol şafağıma yavrum darısı başınızaaa..
Heyecanlarrr sardı dört bir yanımııı...
Sevdiceğim şimdiden bana ne diyor Eda yaaa..." Ben gelince elbise falan giyiyim deme, güzel olacam diye uğraşma sakın." Yuh dedim yaaaa..kıskançlıkta tavan yaptı, aylar sonra görüşcez aklına ilk gelen şeye bakk

inş cnmm..
tabi heyecan sarar onca ay valla böle abartı makyaj yapma ilk gün sade ol duru ol
hahahha hepsi kıskanç bunların ya ama tatilde ne giyceni başka hem yanında olcak zatennn giyersn fotoları gördm zaten elbiseleri

Yok canım zaten pek makyaj yapmam ben cildim de gözüm de kabul etmiyor çok fazla..ama ilk İstanbul'a geldiği gündne bahsediyor zaten tatil değil, tatilde de giymesem göbek atcak da gerçii..anaa bir dur demeliyim ama artık onaaa

ay istanbulda giyme sende hilalcim tatilde giyersin bol bol hepimiz dur demeliyiz de olmuo işteee

ay istanbulda giyme sende hilalcim tatilde giyersin bol bol hepimiz dur demeliyiz de olmuo işteee

Yok canım fotolardakini zaten giyemem işe falan o zman önce abim vurur beni zaten işe giydiğim elbiseler başka tabi daha uzun falan ama boydan elbiseye bile alerjisi oldu çocuğumun yaa çok severim ben de elbise bana ne çektirdi ah ahhh..gene az giyiyorum şimdi eskiden daha çok giyerdım dee burnumdan getiriyor napimm

selam kızalr ...

kıyafet konusunda dur demeyi başarabilen olursa banada söylesin o taktikleri ay tek tartışma sebebimiz oldu bu ara ya.:26:

elbise uzunda olsa dikkat çektirio ve hoş duruo ya ondan istemiordur
onların çenesini tribini çekmektense giymemek en iyisi ben öyle yapıyorum

selam kızalr ...

kıyafet konusunda dur demeyi başarabilen olursa banada söylesin o taktikleri ay tek tartışma sebebimiz oldu bu ara ya.:26:

Sanırım yokkk
Yani ben en azından o hiç giymiyceksin dediğinde az giyerime getiriyorum bir şekilde sadece o oluyor
Bir de tatilde falan hayatta dinlemem yani yuh de mii

elbise uzunda olsa dikkat çektirio ve hoş duruo ya ondan istemiordur
onların çenesini tribini çekmektense giymemek en iyisi ben öyle yapıyorum

Ama yani yaaa alışsınlar biraz daa bananee ben nerde ne giycemi biliyorsam da çok abartmamalı benceee

haklısn bende öyle diorum ama cinsler cnm
bizim ilk 2 sene ben lafını dinlemiordum bezmişti son 2.5 yıldır dinliorm kıyafet konusunda napıım çenesini çekemem bende gerilemem

ya bak kesinlikle bz zaten ne gyeceğimizi biliyoruz tabi karışsınlarda abartmasınlar. ama gelde anlatttt:26:

bende az giyiyorum gözüne batmayacak şeklde yapmaya çalışıyorum napalım başka

tatil olayında da tabiki gyiceksin mini şortları .. elbiseleri. adı üstünde tatil. zaten herkes giyyo otellerde abes kaçmaz.. allahtan tatilde karışmaz bnmki. yani en son öyleydi geldiğinde de öyle devam eder diye umuyorum

haklısn bende öyle diorum ama cinsler cnm
bizim ilk 2 sene ben lafını dinlemiordum bezmişti son 2.5 yıldır dinliorm kıyafet konusunda napıım çenesini çekemem bende gerilemem

İyi yapıyorsun mutluysan cicim

Ben de tamamen dinliyorum da dinlemiyorum da değil yani bazen baya kızdırıyorum

Benimkinin karışma kapasitesi çok yüksek Geçen sene tatilde bile baya uğraştırdı benii, bu snee de gitmeden başladı anlamadımm

Benimkinin karışma kapasitesi çok yüksek Geçen sene tatilde bile baya uğraştırdı benii, bu snee de gitmeden başladı anlamadımm

Alışmamm o alışsın bananeeee

Bence de yaaa..kıskançlığın da dozu varrr..benmki başkalarından kıskanmaktan ziyade kıyafetle bozdu

of desene işin zor ya ama alışmalarını bn hiç beklemiyorum ne yalan söyliyim moralimde ona bozuluyo ya zaten

dozu önemli zaten hiç kıskanmasa bn üzülürüm kıskanılmak güzel bi yere kadar

of desene işin zor ya ama alışmalarını bn hiç beklemiyorum ne yalan söyliyim moralimde ona bozuluyo ya zaten

dozu önemli zaten hiç kıskanmasa bn üzülürüm kıskanılmak güzel bi yere kadar

Sorma yahuu

Aynen tabi dozu önemli olan yoksa ben de çok kıskancımdırrr...amaa tabi kıyafet konusunu tam anlamamız imkansız şort giyme falan diye ben de yasaklar mı koysam

Sorma yahuu

Aynen tabi dozu önemli olan yoksa ben de çok kıskancımdırrr...amaa tabi kıyafet konusunu tam anlamamız imkansız şort giyme falan diye ben de yasaklar mı koysam

sorma bende kıskancımdır ..ama işte kıyafet konusunda bz onları kısıtlayamadığımız için onlarında bizim neler çektiğimizi anlaması imkansız iki ucuda imkansız
haha ne der acaba sen ona şort giymeni istemiyorum desen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…