92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Geldimmmmmm hahah bende seneye başlıcam inş
evet fiyatlarıda ii

bende gittim geldim aradı beyfendi

ya seneye yine bişey kalmadı eda.. ya bnm kafamı en çok saklama kabı seçimi kurclaıyo(baharat takımları çay şeker kabı vs) ona takılıyorum nedense baya düşünerek alırım

zamanlamalarıda aynı desene ya saklama kapları ben rengarenk istiyorum hani bu attığım kek kalıpları falan ddeseni gibi cıvıl cıvıl ama önemli evet mutfak aynı konseptte olmalı her ürün bence biri sade biri cıvıl cıvıl olmamalı bakalım
hahaha sen n,e taktın bu kdr o ürünlere gözle görüldüğü için mi hani tezgahta falan olduğundan mı

ayne bebeğim

evet bak saklama kabından ziyade sanırım şu tezgah üstü duracak olanları en son alırım göz önünde olucak kullanışlıda olması lazım..
konseptte önemli gerçekten ve o uyumu sağlamak çokta kolay değil insan hepsni beğeniyo çnkü

evet dediğin gbi tezgah üstü önemli ama birsürü güzell şey varr ya
neyse ben sanırım pembeli beyazlı conseptten giderim bu cupcakeli falan olanlardan sen daha çok ingiliz tarzı seviyorsun galiba böle sade ama çiçekli böle şık çiçekli anladın dimi demek istediğimi

Son düzenleme:

bebeğim net gidip geliyo yazdım mesajım gtmemiş tekrar yazıyorum..

çok güzel şeyler var gerçekten ve nası seçim yaparım bilmiyorum . bu tezgah ğstü falan şeylerii internettende almam heralde .. mutfağıma göre alırım düğüne baya yakın olur

cupcake evet sen sevyosun ve kesnlkle çok tatlı bi konsept olur bnde mmutlaka atarım araya 3-5 bn sade yapıcam aynen country olcak biraz ama pek çiçek sevmyorum.. çiçek desenleri olmaz .. sade olcak ya baya baya

sade ama renkli sade olucak böylece aldığım hersey birbirine uyucak. ama temel bi renk belirlerim ilerde mutfağımada göre..

Son düzenleme:

sorun diil bebişim
ya evet onlar görüp alınmalı kargoda kırılır falan gereksiz ben ufak şeyleri netten alırım tabloı falanda alabilirim kuzenim aldı gayet hoş geldi yani
evetçokkk seviorum ama fikrim değişirmi bilmem
evet country unuttum adını o tarz işte çözdüm seni soft pembeler falan

Selam kaynana düşmanıı
yok kız banada var daha anca 2014 yaza söz yani ondan sonra başlıııcıımmm asıl sen bizden önce yapmann lazımmm

Yok kız bugün benimkine kızdım o kadar zorla sürüklicek beni he desem ama anlattım hallettk =)

Benimde öyle olur kii izin kullanırsa mayısta gelcek kullanmzsa nisanda ...Geldiği gibide hemen olmaz anca bahara falan kalır söz nişan

Ben çeyiz setleri var ya bernardoda onların çok şık olanları var bi tane öyle bi takım düşünüyorum bi tek kare takımları sevmiyorum ya itici geliyo bana =)

Bi kaç bişeyim var ama tencere,tabak falan yok valla annem hep modası geçer diye zamanı gelince alırız dedi önceden gelsinde askerden alırız inşallah =)

En çok istediğim şey sallanan sandalye biraz antika gibi oluyo ama benim çok hoşuma gidiyo nostaljik =)

Son düzenleme:
Selam Cadılarrr

Yakında sizdende çeyiz topiği bekliyorummmm bize daha çok var =)

haha eda güldürdü beni aynen de begüm= kaynanafobik

begüm ya sen bak düşündükçe içten içe iyice düşman ettin kadını kendine kendi kafanda..

ay ne çeyizi bebeim ya benm tarihi söylesem şurda oturup ağalalrız birlikte . sen ne zmn düşünüyodun?

yine mi kızdın kız çocuğa yazıkkkk
kullanır izin yine söylüorum
evvet öyle setlerde mantıklı ben seviyorum kare takımları özellikle karacanınkiler hoşş
aynen ufak şeyleri alabilirsin ama modası geççek şeyleri alma yani anacığın haklııı

kaynananla gider alırsınız kız hahahhahahhaa

şans işi ya kırılıverir

belli olmaz edacım değişedebilir fikrin tabi..

evet country.. ama ben toz pembelerle ve beyazlarla sağlıcam çiçeğe girmicem hiç . çnkü mesela baskın oluyo çiçek deseni yanına modern bi parça alsan cupcakeli bişey alsan hoş durmaz..
mesela attığın linkte hani vardı ya düz kayık tabaklar yanları desenli kabartmalı gibi.. kalpli tabaklar vardı o şeklde seviyorum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…