evet ama çok pahalılar ya..
ay ciddimisin kız bunlar seni kaçırmaktan korkuolar bence be çok abartıolar
teşekkür ederm cnm iş eylülde bakıcam kız çok iş var sen nasıl bulamıosun ing dede var yönetici asistanlığı falan baksana
yok evde giyebileceğim bi elbsem malesef canımselamm bebeğim
ya evde giyebilecin yokmu cnm stres yapma gidersinnn ya
aldıın elbise nasıldı ?
İngilizcem çok iyi değil canım beni idare ediyo sadece öyle iş olaylarında akıcı istiyolar...bide bnm gittiğim işlerde hep deneyim istiolar ya ya da bana göre iyi geçiyo görüşme başkalarıyla da görüşüyolar heralde daha deneyimliyi arıyolar valla bende anlamadm
He valla aradılar ben aramadan arıyolar ben napimm bi daha aramadın derlerse dicem sizden sıra gelmiyo =)
yok evde giyebileceğim bi elbsem malesef canımo gösterdiğim turuncu elbise cok dandik geldi siparis vermistim iptal edemedm ek olarak bi elbse daha istedim ama oda yetismeyecek sanırım bunu almıstım bide cnm
Eki Görüntüle 743859 gercekten cok üzgünüm yaatokattada ara bul böyle bi model simdi yok hicbiyerde /B]
yok evde giyebileceğim bi elbsem malesef canımo gösterdiğim turuncu elbise cok dandik geldi siparis vermistim iptal edemedm ek olarak bi elbse daha istedim ama oda yetismeyecek sanırım bunu almıstım bide cnm
Eki Görüntüle 743859 gercekten cok üzgünüm yaatokattada ara bul böyle bi model simdi yok hicbiyerde /B]
hımm olsun cnm ya buursun yinede birde ben bu yüzden istemiorum işte 2 yıllık bitio açıktan tamamlamak istiorum normal tamamlasam 4 sene sonunda deneyim 0 ama açıktan bitirince aynı diploma 2 yıl deneyim kuzenim öyle yaptı şimdi 1700 maaş alıo düşün
91 liağustostada evlenio oda bizim gibi asker bekledi hemde hakkari şemdinlideydi...:26: 15 ay ..biz yine şanslıyız hep onu düşünürüm..
bencede de öle
sagol bitanem yakısırda elbise yetismeyecek isteCerencim bence fiziğin zaten güzel bu elbise de sana çok yakışırrrr
canım yokk o gösterdiğim turuncu cok günlük geldi bende bu kırmızıyı aldım ama buda yetismeyecek aldıgım ayakkabıda yetismeyecek bu elbise benm degil istedim gelicek iste vip hizmetinden lanet tokat yararlanamıyo sabahtandr kac kargoyla görüstüm yokk 1 güne ulasr ins elimehumm tatlım o zmn bakıncan yani başka çare yok..
bunu mu giycen bulamassan yani:26: yoksa gelmeyen mi bu
bencede kırmızı olmasaymış böyle saks mavisi falan daha hoş olurmuş kız çok dikkat çeker bu
bebeğim bak sana bişey anlatıyımda kendine üzülme ve ağlama..kısmet hayırlı bir iş olsun hayırsız olup hemen bulacağına....İş konusu birazcık şans heralde ne biliyim benim pek şansım yok galiba,,bugün ağladım bunun için herkes çalışıyo ben niye bulamıyorum diye...
Hayırlı ugurlu olsunn seninde askerlik bitince bi söz olur cnmm en azndan aileler tanışır adı konur
sagol bitanem yakısırda elbise yetismeyecek iste
canım yokk o gösterdiğim turuncu cok günlük geldi bende bu kırmızıyı aldım ama buda yetismeyecek aldıgım ayakkabıda yetismeyecek bu elbise benm degil istedim gelicek iste vip hizmetinden lanet tokat yararlanamıyo sabahtandr kac kargoyla görüstüm yokk 1 güne ulasr ins elime
yok be bebeğim bakındım dün tokattada bisey yokk burda bilindik bi iki magaza var lcw koton colins rodi bitek bunlar ordada hicbisey yokk hep günlükk cok üzgünüm yaa abiyelerde o kadar eski ki anlatamam özel olarak diktirmen lazım tokatta yeni modeller yokbebeğim sakin ol blamazmısın tokattan mağazalar yok mu
GİZEMMM HOŞGELDİNNN
bebeğim bak sana bişey anlatıyımda kendine üzülme ve ağlama..kısmet hayırlı bir iş olsun hayırsız olup hemen bulacağına....
..
benim kuzenim moda tasarım mezunu Lc waikikide tasarımcıydı ingilizce öğrenicem dedi ingiltereye gitti çıkış parasınıda aldı ve sözleşme imzaladı geldiğinde çok yüksek maaşla tekrar başlaayacaktı 1 yıl kaldı dili öğrendi..sonra bir geldi Lcw bunu almadı sözleşmeye uymadı...ve ablam 1 yıldır işsiz acaip bunalımda nereye girdiyse olmuo nerdeyse 8 yıllık deneyimi var ingilizce bilio üni mezunu Lcw gbi büyük bir firmada tasarımcılık yaptı ama yok olmayınca olmuyo...
yani üzülme cnm hayırlısı olsun...
evet tatlım düşünüorum şubatta gelicek en geç eylüle söz kısmet tabi
bebeğim sakin ol blamazmısın tokattan mağazalar yok mu
GİZEMMM HOŞGELDİNNN
yok be bebeğim bakındım dün tokattada bisey yokk burda bilindik bi iki magaza var lcw koton colins rodi bitek bunlar ordada hicbisey yokk hep günlükk cok üzgünüm yaa abiyelerde o kadar eski ki anlatamam özel olarak diktirmen lazım tokatta yeni modeller yokgidemiycem napıyım yapcak hicbisey yok
yok be bebeğim bakındım dün tokattada bisey yokk burda bilindik bi iki magaza var lcw koton colins rodi bitek bunlar ordada hicbisey yokk hep günlükk cok üzgünüm yaa abiyelerde o kadar eski ki anlatamam özel olarak diktirmen lazım tokatta yeni modeller yokgidemiycem napıyım yapcak hicbisey yok
Cerennn hiç siyah kurtarıcı bi elbisen yok mu saç takı ayakkabıyla kombin yaparsınnn
cenkin amcasının oglunun düğünü cnm evde kurtarıcak bi elbise var ama geçen düğünde giydiğimin tıpatıp aynısı dantelli siyah giymem onu baskada yok ben hic düğünlere gitmediğim içinceren kuzum niye gidemeyesin ki ya düğün kimindi?
eminim evde uydurucak bişeyler vardır..
hoşbuldum canım... yarın sadece prova mı tatlım. mezuniyet törenide mi yarın?
yok bitanem ya daha bikac gün önce tıpatıp aynısını giydim hic gitmem daha iyi yanibebeğim olurmu öyle şey gidersin düz siyah bir elbise bulamazmısın kurtarıcı begümün dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?