- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.421
Hahaha cevaplarda Emreyi gördüm bir an:)yani sen kalkmış gitmişsin tamam hadi iyi niyetli olalım kadın unutmuş fark etmemiş seni. Sonra Büşra söylediğinde kalkıp gelmeli kızım kusura bakma o bu telafisi yapılabilirdi. Sende o zaman zaten bozulmazdın kadın telafi etti tamam derdin.
Bende Emreye söylediğimde sakın annene söyleme sonra şikayet ediyormuşum gibi olurum ayıp olur üzülürüm diyorum:) emre söylüyor tabi:)
Bazen düşünüyorum bu kadından bu çocuk nasıl oldu. Bazen gerçekten sinirlendiğim noktalar oluyor anana da sana da diyesim geliyor.
Ya öyle aramalı sormalı bi durumumuz yok ki bizim koraya diyebilirlerdi en azından bilmiyorm ya bi düşüncesizlik var ortada bu bi gerçek yani hadi telim yok al koraydan öyle ara dimi düşüncek olan insan yapar bi şekilde ama sahiplenme yok işte erkek annleri böyle ztn bn buna kanaat getrdim.Bnm kayınvalidem şöyle iyi böyle iyi anlaşıyorz diyenlere imreniyorm ya allahın sevgili kuluymş diyorm
Babası sert görünümlü bir adam yani seviyor mu beni sevmiyor mu cidden anlamadım daha. annesinin anlattığına göre çok seviyormuş. babası kaldığımda annesine ne kadar geniş bir aile olduk oğlumun sevgilisi gelmiş bizde kalıyor:) yarın öbür gün babası bana sordu mu ben ne cevap veririm nasıl yüzüne bakarım demiş:)
istisna bir durumdu ayrı şehirlerde oturduğumuz için kaldım ama bir daha mümkünse istemiyorum gerek yok.
Büşra bakmaya gitti sadece. Hani bir seslendi koridordayken sonra yatak odalarının kapısını açıp da uyuduğunu görünce döndü geldi. Benim orada olduğumu ancak uyanınca öğrenmiştir de yine de bozuldum ben yani. Bozulduğumu da belli ettim, Ayti sağ olsun içimden geçenleri bir bir söylemişAynen ben de öyle diyorum bak şunu yapıp durma dolduruyorum dolduruyorum seni sonra ailenin üstüne salıyorum gibi oluyor yapma diyorum, tamam diyor yine de yapıyor ben de baya gülüyorum aslında çünkü benim cümlelerimle beni savunması çok komik oluyo. Yaşları kaç olursa olsun çocuklar yani bu bir gerçek, benim ona söylediğimi aynen gitmiş o şekilde çemkirmiş ailesine Beni bir kere deli etti, çıldırdım ama yani bildiğin anan baksın sana ben elimi sürmeeeem diye bağırdım
Ben Büşra'nın yerinde olsam annemi uyandırırdım. uyanması gereken bir konu durum çünkü. herkes bizim gibi düşünemiyor ki.
Derslerini bahane et sende ki yalan yok ortada. hem okul hem kursun var yoğun bir dönemdesin. söylersin böyle böyle bu ara çok sıkı çalışıyorum diye. nasıl olsa bir kulp bulurlar bize iyide olsak kötüde. bari ortada bir şey olsun da tamam yaptık deriz.:)
emre biraz patavatsızdır:)söyleme diye bir şey anlatırım sadece ailesi için geçerli bir durum değil bu. ailesine söylesin ona yalandan söyleme etme diyorum zaten:)))
arkadaşı ile ilgili bir durum anlatırım söyleme sakın diye de tembihlerim. telefonu kapatırım bir daha aradığımda emre meşgul:)içinde tutamaz anlatır hemen arkadaşına.
valla biz daha bu anaları yüzünden çok çıldırcaz. Bunun söz, isteme, nişan, kına, düğün, çeyiz alışverişi, bohça, gelinlik vs.... delirtmelerini gerektirecek önümüzde bolll bolll konular var:))
Ya bnde her ikisininde olmasını istiyorm çünkü sevilmedigimi bildigim bi yere gitmk bna işkence gibi geliyo o durum olsn istemiyorm cünkü daha snra bu aile içindede soruna yol açıyo ilişkiyi zedeliyo.Eşin hadi annemlere gidelm dediginde bn istemiyorm dersem bu sorun olabiliyo işteBnm annem arada babam bn annemlere gidicem der annemi gerekmedikce sokmaz içine ama arada annemde daha yeni gittin niye gidiyosn gitme fln der babamla sürtüşme olur.İşte böyle şeyler istemiyorm hem bn onları seviyim hem onlar bni sevsin de nerdeeeeeee
Bu arada aradı benim asker. Dinleniyormus telini açabilecek ortam yokmuş o yüzden arayamamis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burada anlattım mı bilmiyorum şu ocaktaki mehtapta da Aytaç bizimkilerle tanıştı. Daha doğrusu tanışma hastalık sebebiyle bir zorunluluktan oldu. Daha sonra da kardeşiyle birlikte bize yemeğe geldiler işte bir gün. Böyle açık açık bir şey söylemeseler de bana da yadırgadılar gibi geldi yani, artık bizimkilere de geniş falan dediler mi bilemiyorumNe olsa lafını yapacak bir şey bulurlar yani o sebeple en güzeli uzaktan uzağa durmak, sonra da niye gelmiyon diyolar kızıyorum bu sefer de ben gerçi
Bu arada aradı benim asker. Dinleniyormus telini açabilecek ortam yokmuş o yüzden arayamamis
Nasıl olsa bir kulp bulurlar deyişinin altına imzamı atarım Kübi çok haklısın valla. Öff Aytaç da öyle ya neyi söyleme diyorsam dayanamıyo çat söylüyo
Aman o prosedürler zaten deli divane edicek bizi demedi demeyin. Söz-nişan bir olsun bence hiç değilse bir gerginlikten bar i kurtuluruz bir de bohça işini bazıları ( mesela bizde ) düğünde de yapılıyor ama herkesin adetinde yokmuş bu. En güzeli diyorum onu da söz-nişan zamanı sadece nişanda olsun diyerek aradan çıkartıp tek gerginlike 3 şeyi halletmek
Eşimin ailesi (annesi) beni sevmez benim de ona bayıldığım söylenemezo yüzden birbirimizle iletişime geçmeyiz. Ortak sevdiğimiz şey eşim o yüzden onlar 'abartmadan' görüssün konussun eskiden çok üzülüyordum tercih edilmiyorum sanıyordum ama askerlikte anladım ki ne kadar rahat ve anlayışlı olursam eşim o kadar bana düşkün oluyor ve ona ne kadar değer verdiğimi anlıyor yani taktik değiştirdim
Ailelerin tanismasi gayet normal.hangi devirde yasiyoruz yani gizli kapakli seyler her ailede kalmadi oyle.sonucta sen svgilinin yolunu bekliyosun belli bi ciddiyet var ortada ki aileler tanismis.ne guzel.ailen kizlarinin nasil biriyle brlikte oldugunu ve ailesini tanimis.onlarda kalkip geldiyse bu ne genislik deme haklari yk bnce.onlara normal gelmediyse en basindan gelmemeleri gerekiyodu.sen tanismaya gelip bu ne genislik dersen eger icindende olsa kalkipta snra aa cagla bize niye gelmiyo diyemezsn oyle bisi yk yani:))tezat durum olur
Bu aşamalarıda atlattikmi zafer bizim snra aman oglum canim oglum desende o oglun bnm yanimda:))gecmisler olsun:))
Bn bohca adetlerini hc blmiyorm ama soz bohcasi varmis.emrenin anneside gecen anneme soyledi soz bohcasi yapicaz tarzinda bisiler.bzde yapicaz o zmn demek oluyo bu:)
Günaydın
Pazar gidiyo Koray biletini aldıkDün biletini aldıktan snra sarıldı bna,bna gitme de dedi.Bende desem ne değişcekki şimdi gitmesen snra yine gitceksin bn hiç ister miyim seni göndermeyi dedim.Seni nasıl bırakıcam ben dedi.Benm gözler doldu tabi hemen.Havaya baktm (öyle yapınca sakinleşebiliyorum :)) ağlatcaksın şimdi bni yapma böyle dedm.Tmm tmm dedi snra konuyu değiştirdi ama bnm gidiceği ztn hiç aklımdan cıkmıyo ki içimden ağlıyorum ztn
Bu son olur umarım yoksa çekilcek acı değil...
Günaydınlar Ececan ve tüm topik kızçeleri
Mehtap bitiyor anlaşılan yine aynı şeyler yaşanıyo sıkma canını kuzucum bu son ayrılık accık daha sabııır:26:
Ya işte söylerken ayrı bende diyorm sabır sabır ama sanki gidicek gelmicekmş gibi hissediyo insan
Buarada şafağın parlıyo resmen ya bitiyo seroş heycan ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?