93/3 asker yolu bekleyenler

Büşra bakmaya gitti sadece. Hani bir seslendi koridordayken sonra yatak odalarının kapısını açıp da uyuduğunu görünce döndü geldi. Benim orada olduğumu ancak uyanınca öğrenmiştir de yine de bozuldum ben yani. Bozulduğumu da belli ettim, Ayti sağ olsun içimden geçenleri bir bir söylemiş
Aynen ben de öyle diyorum bak şunu yapıp durma dolduruyorum dolduruyorum seni sonra ailenin üstüne salıyorum gibi oluyor yapma diyorum, tamam diyor yine de yapıyor ben de baya gülüyorum aslında çünkü benim cümlelerimle beni savunması çok komik oluyo. Yaşları kaç olursa olsun çocuklar yani bu bir gerçek, benim ona söylediğimi aynen gitmiş o şekilde çemkirmiş ailesine Beni bir kere deli etti, çıldırdım ama yani bildiğin anan baksın sana ben elimi sürmeeeem diye bağırdım

Aynen dediğin gibi Koray'a sorabilirdi oğlum kızın bir şeye ihtiyacı var mı falan diye. hani belki yüz göz olmak istemiyordur diye düşünelim ama oğluna sorabilir. Var yani kesin bir düşüncesizlik. İnsan yeter ki istesin sormanın etmenin bir yolu kılıfı bulunur yapılır.
bana da hayret edilesi geliyor yani illaki anlaşamadığın sevmediğin bir özelliği olmalı yani. Bizimde annelerimizle aralarımızda oluyor istemediğimiz davranışlar görebiliyoruz. Kaldı ki bu kayınvalide yani.ne kadar iyi olursa olsun bana göre mutlaka rahatsız edici bir davranış olur.

Burada anlattım mı bilmiyorum şu ocaktaki mehtapta da Aytaç bizimkilerle tanıştı. Daha doğrusu tanışma hastalık sebebiyle bir zorunluluktan oldu. Daha sonra da kardeşiyle birlikte bize yemeğe geldiler işte bir gün. Böyle açık açık bir şey söylemeseler de bana da yadırgadılar gibi geldi yani, artık bizimkilere de geniş falan dediler mi bilemiyorum Ne olsa lafını yapacak bir şey bulurlar yani o sebeple en güzeli uzaktan uzağa durmak, sonra da niye gelmiyon diyolar kızıyorum bu sefer de ben gerçi

Ben Büşra'nın yerinde olsam annemi uyandırırdım. uyanması gereken bir konu durum çünkü. herkes bizim gibi düşünemiyor ki.
Derslerini bahane et sende ki yalan yok ortada. hem okul hem kursun var yoğun bir dönemdesin. söylersin böyle böyle bu ara çok sıkı çalışıyorum diye. nasıl olsa bir kulp bulurlar bize iyide olsak kötüde. bari ortada bir şey olsun da tamam yaptık deriz.:)
emre biraz patavatsızdır:)söyleme diye bir şey anlatırım sadece ailesi için geçerli bir durum değil bu. ailesine söylesin ona yalandan söyleme etme diyorum zaten:)))
arkadaşı ile ilgili bir durum anlatırım söyleme sakın diye de tembihlerim. telefonu kapatırım bir daha aradığımda emre meşgul:)içinde tutamaz anlatır hemen arkadaşına.
valla biz daha bu anaları yüzünden çok çıldırcaz. Bunun söz, isteme, nişan, kına, düğün, çeyiz alışverişi, bohça, gelinlik vs.... delirtmelerini gerektirecek önümüzde bolll bolll konular var:))

Nasıl olsa bir kulp bulurlar deyişinin altına imzamı atarım Kübi çok haklısın valla. Öff Aytaç da öyle ya neyi söyleme diyorsam dayanamıyo çat söylüyo
Aman o prosedürler zaten deli divane edicek bizi demedi demeyin. Söz-nişan bir olsun bence hiç değilse bir gerginlikten bar i kurtuluruz bir de bohça işini bazıları ( mesela bizde ) düğünde de yapılıyor ama herkesin adetinde yokmuş bu. En güzeli diyorum onu da söz-nişan zamanı sadece nişanda olsun diyerek aradan çıkartıp tek gerginlike 3 şeyi halletmek

Eşimin ailesi (annesi) beni sevmez benim de ona bayıldığım söylenemez o yüzden birbirimizle iletişime geçmeyiz. Ortak sevdiğimiz şey eşim o yüzden onlar 'abartmadan' görüssün konussun eskiden çok üzülüyordum tercih edilmiyorum sanıyordum ama askerlikte anladım ki ne kadar rahat ve anlayışlı olursam eşim o kadar bana düşkün oluyor ve ona ne kadar değer verdiğimi anlıyor yani taktik değiştirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada aradı benim asker. Dinleniyormus telini açabilecek ortam yokmuş o yüzden arayamamis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailelerin tanismasi gayet normal.hangi devirde yasiyoruz yani gizli kapakli seyler her ailede kalmadi oyle.sonucta sen svgilinin yolunu bekliyosun belli bi ciddiyet var ortada ki aileler tanismis.ne guzel.ailen kizlarinin nasil biriyle brlikte oldugunu ve ailesini tanimis.onlarda kalkip geldiyse bu ne genislik deme haklari yk bnce.onlara normal gelmediyse en basindan gelmemeleri gerekiyodu.sen tanismaya gelip bu ne genislik dersen eger icindende olsa kalkipta snra aa cagla bize niye gelmiyo diyemezsn oyle bisi yk yani:))tezat durum olur

Bu aşamalarıda atlattikmi zafer bizim snra aman oglum canim oglum desende o oglun bnm yanimda:))gecmisler olsun:))
Bn bohca adetlerini hc blmiyorm ama soz bohcasi varmis.emrenin anneside gecen anneme soyledi soz bohcasi yapicaz tarzinda bisiler.bzde yapicaz o zmn demek oluyo bu:)

Taktik cok basariliemrenin ailesi bni cok seviyo ustume titriyo el ustunde tutuyolar.ama arada bazi hosuma gtmeyen davranislar olmuyo degil tabi.banada arkadasimin ablasi dmsti sakin emreyi doldurma ailesi konusunda cemkirme sert bi sekilde olanlari ifade etme diye.rahat bir sekilde hic umursamiyomusumda normal herhangi bir olayi anlatiyormusum gbi kisa ozet geciyorm.ve işe yaradigini test edip onayladim emre acemilikteyken)

​Yok aileler tanışmadı. Aytaç bizimkilerle tanıştı sadece. Ayak üstü bir tanışmaydı sonrasında da kardeşiyle bize akşam yemeğine geldiler

İşte adetten adete fark var sorup orta yolu bulmak gerek. Kimi sözde yapıyo kimi düğünde, biz de hem nişanda hem düğünde yapılır, sözde yoktur mesela

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 04.NİSAN. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 12 ->>> BİNGÖL'E SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 23 ->>> ELAZIĞ'A SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 45 ->>> MANİSA'YA SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 106

... KUBB88 ... 110

... sweet71 ... 111

... apple2 ... 112

... zeytinagaci ... 115

... meritoo ... 128

... Kanaryam35 ... 131

... KorEc ... 132

... blss ... 132

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 203

... tuqbaCadi ... 213

... AskerYariyim ... 216

... dilanumut ... 218

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 257

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 305

... kobayfare ... 305

... wishw ... 308

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

Günaydın
Pazar gidiyo Koray biletini aldık Dün biletini aldıktan snra sarıldı bna,bna gitme de dedi.Bende desem ne değişcekki şimdi gitmesen snra yine gitceksin bn hiç ister miyim seni göndermeyi dedim.Seni nasıl bırakıcam ben dedi.Benm gözler doldu tabi hemen.Havaya baktm (öyle yapınca sakinleşebiliyorum :)) ağlatcaksın şimdi bni yapma böyle dedm.Tmm tmm dedi snra konuyu değiştirdi ama bnm gidiceği ztn hiç aklımdan cıkmıyo ki içimden ağlıyorum ztn
Bu son olur umarım yoksa çekilcek acı değil...

Günaydınlar Ececan ve tüm topik kızçeleri

Mehtap bitiyor anlaşılan yine aynı şeyler yaşanıyo sıkma canını kuzucum bu son ayrılık accık daha sabııır
:26:

Günaydınlar Ececan ve tüm topik kızçeleri

Mehtap bitiyor anlaşılan yine aynı şeyler yaşanıyo sıkma canını kuzucum bu son ayrılık accık daha sabııır
:26:

Ya işte söylerken ayrı bende diyorm sabır sabır ama sanki gidicek gelmicekmş gibi hissediyo insan
Buarada şafağın parlıyo resmen ya bitiyo seroş heycan ne durumda

Ya işte söylerken ayrı bende diyorm sabır sabır ama sanki gidicek gelmicekmş gibi hissediyo insan
Buarada şafağın parlıyo resmen ya bitiyo seroş heycan ne durumda

Öyle geliyo da işte bitiyo canım sıkma canını en azından mehtap yaptın biz hiç mehtapsız bitirdik bi yandan daha iyi oldu ayrılıkları hep yaşamadık bir kere oldu tam oldu yani

Parlasın artık be Ececiiiim heyecan çooooooooook artık içim içime sığmıyo cumartesi inşAllah biletiini alıyo artık ve sanırım ilk benim yanıma gelecek tam da vize haftası 6 güne 10 sınav sıkıştırdılar daha da hiiiiiiç çalışmadım ne yapacağım hiç bilmiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…