- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.441
Öyle geliyo da işte bitiyo canım sıkma canını en azından mehtap yaptın biz hiç mehtapsız bitirdik bi yandan daha iyi oldu ayrılıkları hep yaşamadık bir kere oldu tam oldu yani
Parlasın artık be Ececiiiim heyecan çooooooooook artık içim içime sığmıyo cumartesi inşAllah biletiini alıyo artık ve sanırım ilk benim yanıma gelecek tam da vize haftası 6 güne 10 sınav sıkıştırdılar daha da hiiiiiiç çalışmadım ne yapacağım hiç bilmiyrum
Ya bizde izin kullanmicaktık ben gidicektim bi ara ayarlayabilirsem ama bnm bu iş taşınma işlerim olunca oda yanımda olmk istedi bi yandan iyide oldu şimdi kalan daha iyi geçicek diye düşünüyorm
Alsın biletinide kesinleşsin artk geldiğine böylelikle daha iyi inanırsınYa vize fln salla ya kac ay snra sevgilin gelicek yanına şaka gibi finalde kurtarırsın
Olsun yahu iyi olmuş sana da destek olmuş canımcııııım abi ki kalan zaman daha güzel ve hızlı geçecek
Cumartesi alıyor heyecanla bekliyorum bendee bakalım azcık ağzından kaçırır gibi oldu yanıma geleceğini e bileti alınca kesin söleyecek o yüzden meraktayım yani
Vallahi salladım zaten son günü gelmiş olcak o günde benimle okula gelir artık yapcak bişey yok
Son güne denk geliyosa daha bi güzel olmş tam zamanı yaniOzamn haberini bekliyorz cumartesi bileti alınca
Hem gelsinde okulada gelir her yere gelr senle5dk bile ayrılmayın dib dibe gezin
Evet ccanım ya normalde bu hafta olcaktı ertelediler keşke olsaydı da rahat rahat hazırlansaydım
Vermem mi vermemm mi haberi ilk önce sizinle paylaşacağıııııımm
İnanamıyorum kiiiii geleceğine zaten şaka gibi geliyo bana o gelicek bide gidicek 2 gün sonra bende eve
Günübirlik mi gelicek yahu kalsa 1 gün olmaz mı :26:
Yok kuzum kalıcak o 17 Nisan sabah 7 de cıkıyo askeriyeden işte o akşam burda olacak pazar günü falan döner heralde bende çarşamba günü gideceğim evebirlikte gidecektik ama pazartesi ve salı okulda olmam lazım:26::26:
Beklesin senide işte birlikte gidin bari
Azcık kaldı ya ohhh bizim üst devreliğe geçişimizin ilki senle olcak
Bekleyebilir mi bilmiyorum şimdi kuzum önce bi gelip gelmeyeceği kesinleşse onları da düşüneceğiz
Ee evet artık kral oluyosunuz
Aynen nese kesinleşsinde onları düşünmesi basit
Olalım artk seroş ya sıkıldık alt devrelikten
Evet tatlım
En üst devre olmak harika hiç kimse bişey diyemiyo ama sen herkese emir veriyosun komutan hariç tabi o hala uğraşma modunda herügn telefon arıyo üstünde yazık
Günaydınlar herkesee
Günaydın çağla
Efkarlı gibi gördm seni bn mi yanlş anladm acaba :44:
Doğru gördün Ececaan efkarlıyım az biraz
Noldu hayırdır :26:
Ankesörlü belasına geri döndük malum biraz ona sıkılıyor canım gerçi dün epeyi telafi etti diyebilirim. Bir de şu beklediğimiz mayıstaki mehtap meselesi, sanırım olmayacak yani onun buraya gelişi. Ve benim bir haylice moralimi bozdu bu , dün telefonda söylediğinde ağlayacak duruma geldim resmen, konuşamadım. Kapattıktan sonra da saldım zaten kendimi
Ya bn seni anlıyorm yıldönümünüz olcak yanında olsun istiyosun ama askerlik herşeyin üstünü sildi geçti yani bunu kabullenmek umutlanmamak lazm
Belkide izin alır ya kesin mi sanki değişir yani bak bizim son 2 günde fln belli oldu :26:
Hiç izin kullanmayacak olurdu doğum günlerini falan ayrı geçirdiğimiz gibi bunu da zor da olsa geçirirdim yalnız başıma. Ben şuan ona kızıyorum yani. Bana göre bildiğiniz bencillik etti , geldi erkenden izne şimdi de kalanını kullanamama tehlikesi var işte. Evet dediğin gibi belki olur , net değildi çünkü. Konuşucam komutanla bi kalanın hepsini verin dicem komutana bakalım diyordu ama bana sen istersen gelicem istemezsen gelmem demesi üzdü. Sonuç olarak ocakta gelmesini ben hiç istemedim erken diye o zaman bana sormadı da, yıl dönümümüzde geleyim mi diye niye soruyo. Demek ki gelmeyi istemiyor yani
Hmmmmm o cümle brz değiştirmş işleri :44: Maddi boyut fln mı düşünüyo acaba bide gelcek geri gitcek yine alışma evresi olcak bnce aklı farklı yönlere çalştığı için gelmeye yoğunlaşamamş sana bırakmş.Ama öyle demesi cok yanlş inş izin alabilr daha zaman var sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?