- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.461
Ben sen bilirsin diyerek topu ona attım. Mümkün mertebe de başka bir şey söylemicem bu konu hakkında. Gelirse mesele değil de gelmezse söyleyecek iki çift lafım olacak ama :26:
Eee yani tut bakalm azcık kendini nolck sonundaAma belkide isticek gelmeyi izin alamick öylede bi durum olabilr yani :44:
günaydın.......
Evvvvvettt bir efkarlı daha geldi aramıza
offffffffffffff canım çok sıkılıyor.
yetti bu askerlik.
100 e neden düşemiyoruz ya
Sorma bana da hem de fazlasıyla
İşte öyle olursa ona söz verdiğim gibi mayısta ben gidicem yanına. Ama ikna olmazsam gelmeyi isteyip de imkansızlıklar sebebiyle gelemediğine benim de hiç içimden gelmiyor gitmek, muhtemelen de gitmem zaten. O düşünmedi bugünleri her şeyi ben mi düşünücem
çağla bu can sıkıntımı nasıl geçireceğim?
öyle can sıkıntısı da değil böyle ne yapsam zamanın geçmemesi, hiçbir şeyden zevk almamak gibi bir şey. :44:
Umarım gelir ama gelmezsede kendi elinde olmadan olmş olması lazm.Düşünmezsede sen tavrını koyarsın ztn
Düşünmezse hiç hoş şeyler olmayacak bence
Kötüsünü düşünme daha 1 aydan fazla var belkide süpriz yapcak
Bir an ben de öyle düşündüm de onun ağzında bakla ıslanmaz malum. Yapıcaksa bile bu kadar erken bu işlere girmezdi diye düşünüyorum da bakalım artık
Ya belli olmaz yapar mı yapar da yinede umutlanma bakalm bekle nolck :44:
Beklemesiz hiç bir işimiz yok yalnızzzzz. Askerlik bünyemize girdi girdi aniden olan hiç bir şey yok hep bekliyoruuuz :84:
Olcak mı olmicak mı diye kök salcaz
Soranlara beklemekten kurudu kaldı dersiniz
Ayy Çağla yaa güldüm bu lafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?