- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.481
Ağlanacak halimize gülüyoruz ben de kendi kendime sırıtıyorum kursta
Kötü durumlardan bile kendimize gülüncek bşy buluyorz demkki
raşit askerden gelince gitmeden önceki gibi ben oraya gidiyorum ben buraya gidiyorum diye bişeyler yapıp benden ayrı zaman geçirirse hatta yanımdan 1 dk ayrılırsa boşarım ya onu.sabahtan beri bunu düşünüyorum. aylardır bekliyorum ya geldikten sonra 1 dk ayrı kalmaya tahammülüm kalmadı
Pollyanna yanımızda halt etmiş demiş miydim daha önce
Başka yolu yokki kendimizi teselli edicek ufak noktalar buluyorz napalım
Yoksa geçmez
Bu kadar iyimserliğe rağmen bence zaman bir hayli yavaş ya
Bencede yavaş yani şu izinde bşy anlamadm bu bir gerçek bu herkeste böyle ztn ama diğer zamanlarda geçmiyo
24 saat öyle bir geçiyor ki sanki saniye gibi saat değil de
​Yok aileler tanışmadı. Aytaç bizimkilerle tanıştı sadece. Ayak üstü bir tanışmaydı sonrasında da kardeşiyle bize akşam yemeğine geldiler
İşte adetten adete fark var sorup orta yolu bulmak gerek. Kimi sözde yapıyo kimi düğünde, biz de hem nişanda hem düğünde yapılır, sözde yoktur mesela
Bide bn işe gidiyorm ztn akşam geldigimde bi bakıyorz saat 10 olmş yuh ya diyorm ne çabuk geçiyo gıcık oluyorm
Himm gayet iyi olmus tanismalari.geldigndede ailelerde tanisir artik en azindan babalar olmasada anneler
Mehtap yokken de böyle geçse şimdiye bitirmiştikkk
İşte olmaz çünkü bize kastı var hayatın
Bıktııııııııım diye sokaklarda deli deli koşmak istiyorum
bnde böyle bi açık alanda askerlik bitene kadar ağlayasım var kimsede olmicak yatcam çimlere ağlicamda ağlicam
Hayallerimiz bile bir manyak yanii
Yani biz bizimkilere artk iyi değiller bu saatten snra diyorzda bizde normal değiliz ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?