93/3 asker yolu bekleyenler

Aytaç'ın son bombası soda bir de sanırım cola dedi bunları arka arkaya içince apandist patlıyomuş herhalde . Apandistini patlatcakmış hava değişimi verceklermiş

Töbeee canlarından bi zorları var bunların Korayda diyo kolumu mu kırsam yada kıl dönmesi nasıl oluyodur ki fln diye soruyo saçmalama kendine gel diyorm bşy olmaz ya bi kere kolum kırılmştı acımıyodu diyo

Gitsinki bitirip gelsin Ececim uzulme.Hafta sonunu guzel gecirinn dolu dolu

Ben de aynı tepkiyi verdim ne saçmalaması ne güzel işte 1 aya kadar askerlikten syılıyor 1 ay orada dururum hem de şafaktan düşer diyo , çıldırdılar

Yok ya bizdeki komutanlar pek bşy demiyo arada gıcık olanlar var illaki ama üst devreler tel toplama işine bakıyo
Bi üst olsak kalmicak sorun inş dicemde yine çıkar bşy kesin

Ay ne güzel öyle komutanlar herkesin başına o zaman biz normal telden msjlaşıyoruz ya akşam da ankesörlüden konuşuyoruz bazen hemen nerye gitti o nerde çağırın gelsin falan diye aramaya başlıyo adam deli deli

Pek sorun olmuyo kuzum işler hafifliyo zaten bizimki hiç iş yapmıyo 8 aydır gece de olduğu için hep yatış şimdi işte son 10 gün gündüze geçiyor o da 10 günü kaldığı için yine boş geçecek
Baştan çok zor olsada sonunda çoook rahat ettik çok şükür inşAllah sizde öyle olursunuz

izne geliyomuş beyefendi.
sinirimi zıplattı iyice.
hasta masta demiycem kafa göz girişicem heralde gelince.
dayanamıyomuş vs. vs.
1 aydır belliydi bişey çıkaracağı zaten. izin lafı yapmaya başlamıştı.

Anlattım anlattım da umarım anlamıştır

İnşAllah canım kaş yaparken göz çıkarmasın
:26:Allah korusun başına gerçekten bişey gelir ikinizinde canı yanar sakın sakın çıkarsın o düşünceleri kafasından bizimde ustaya gitmeden önce öle diyodu şimdi çoğu arkdaşı gitti bizim dönemden bi kaç kişi kaldılar o gidenler hep böyle hastalık bahanesiyle gidenlermiş
Bende diyorumm hani sende yapacaktın
hiiiç 30 gün için kendime zarar veremem bilerek diyo akıllanmış yani kendiliğinden

Nezamn geliyo hande ve kaç günlük izin mi hava değişimi mi
Şafağa eklememi yapcksn

Kalan iznine komutan ambargo koyunca saçmaladı fena halde

Hahah kafalar ayni calisiyo:)bnde bnu dusunuyorm hatta soyledimde.sni arayip sormayan insanlara vakit ayirirsan hic tahammul etmem diye bi önden giris yaptim:))

Byle kaybetmeye can kurban:)sozlu olmus olrsunuz ne guzel:))
İstediklerini dusunsunler amannn:))

İçim şiştiiii ya btsede cksamm.aksam disciye gtcemm hiccc istemesemde.
Ayrica emreye trip atiyorm ama daha haberi yk uyandignda olcak:))

Aaaa.ee ozledim diyodun istee gormus olrsun.ama sn gtcektin bu ay ztn dayansaydi keske.kac gunlugune geliyo

İçim şiştiiii ya btsede cksamm.aksam disciye gtcemm hiccc istemesemde.
Ayrica emreye trip atiyorm ama daha haberi yk uyandignda olcak:))

Geçmiş olsun küb yarın tatil dinlenirsin bi güzel
Emreye niye trip atıyosn naptı cocuk uyurken

Kalan iznine komutan ambargo koyunca saçmaladı fena halde

Emrede hava degisimi alcam diyo ara ara hala bi ataga gecmisligi yk:)pskiyatriye cikarsam kesn alirm diyo.ama hava degisimi alinca rdm oluyomussun o Zmn karakolda kalamiyosn baska bi yere gnderiyorlarmis.ya rahat bi yerde olamazsam diyo.sozde ayin 20sine kdr dayanip pskiyatriye cikcakmis bakalim
Grcez napicak kafayi siyirdi

Geçmiş olsun küb yarın tatil dinlenirsin bi güzel
Emreye niye trip atıyosn naptı cocuk uyurken

Bna her ay byle gecmisss oluyo:))ortodonti tedavisi gordugum icn her ay malesef kendimi o koltukta buluyorm.ama artik randevular brz sancilasmaya basladi o yzdn gtmek istemiyorm:))
Uyumadan hep haber veriyoda haber vermemis ama smdi:)bnde evden cikarken ve ise geldigmde hbr veririm normalde.bnde vermedm :))))

Diş telin mi vardı senn sanki öyle hatrladm bi an :44:
Yorgun flndır küb ya böle şeylere takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…