- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.501
Aytaç'ın son bombası soda bir de sanırım cola dedi bunları arka arkaya içince apandist patlıyomuş herhalde . Apandistini patlatcakmış hava değişimi verceklermiş
Günaydın
Pazar gidiyo Koray biletini aldıkDün biletini aldıktan snra sarıldı bna,bna gitme de dedi.Bende desem ne değişcekki şimdi gitmesen snra yine gitceksin bn hiç ister miyim seni göndermeyi dedim.Seni nasıl bırakıcam ben dedi.Benm gözler doldu tabi hemen.Havaya baktm (öyle yapınca sakinleşebiliyorum :)) ağlatcaksın şimdi bni yapma böyle dedm.Tmm tmm dedi snra konuyu değiştirdi ama bnm gidiceği ztn hiç aklımdan cıkmıyo ki içimden ağlıyorum ztn
Bu son olur umarım yoksa çekilcek acı değil...
Töbeee canlarından bi zorları var bunlarınKorayda diyo kolumu mu kırsam yada kıl dönmesi nasıl oluyodur ki fln diye soruyo saçmalama kendine gel diyorm bşy olmaz ya bi kere kolum kırılmştı acımıyodu diyo
Yok ya bizdeki komutanlar pek bşy demiyo arada gıcık olanlar var illaki ama üst devreler tel toplama işine bakıyo
Bi üst olsak kalmicak sorun inş dicemde yine çıkar bşy kesin
Aytaç'ın son bombası soda bir de sanırım cola dedi bunları arka arkaya içince apandist patlıyomuş herhalde . Apandistini patlatcakmış hava değişimi verceklermiş
Yok artııııık cidden psikolojisi iyi değil sanırım
Sen güzel bi dille anlat canikom saçmalamasın
Anlattım anlattım da umarım anlamıştır
izne geliyomuş beyefendi.
sinirimi zıplattı iyice.
hasta masta demiycem kafa göz girişicem heralde gelince.
dayanamıyomuş vs. vs.
1 aydır belliydi bişey çıkaracağı zaten. izin lafı yapmaya başlamıştı.
İnşAllah canım kaş yaparken göz çıkarmasın :26:Allah korusun başına gerçekten bişey gelir ikinizinde canı yanarsakın sakın çıkarsın o düşünceleri kafasından bizimde ustaya gitmeden önce öle diyodu şimdi çoğu arkdaşı gitti bizim dönemden bi kaç kişi kaldılar o gidenler hep böyle hastalık bahanesiyle gidenlermiş
Bende diyorumm hani sende yapacaktınhiiiç 30 gün için kendime zarar veremem bilerek diyo akıllanmış yani kendiliğinden
Nezamn geliyo hande ve kaç günlük izin mi hava değişimi mi
Şafağa eklememi yapcksn
raşit askerden gelince gitmeden önceki gibi ben oraya gidiyorum ben buraya gidiyorum diye bişeyler yapıp benden ayrı zaman geçirirse hatta yanımdan 1 dk ayrılırsa boşarım ya onu.sabahtan beri bunu düşünüyorum. aylardır bekliyorum ya geldikten sonra 1 dk ayrı kalmaya tahammülüm kalmadı
Bence de gayet iyi oldu Kübi de başka şey düşündüler mi bilemicem pek umrumda da değil açıkçası. Yaaa sorma askerlik bittikten sonra beni de kaybedebilirsiniz , aileler tanışırsa yüzük falan takıldı bilin yani
izne geliyomuş beyefendi.
sinirimi zıplattı iyice.
hasta masta demiycem kafa göz girişicem heralde gelince.
dayanamıyomuş vs. vs.
1 aydır belliydi bişey çıkaracağı zaten. izin lafı yapmaya başlamıştı.
İçim şiştiiii ya btsede cksamm.aksam disciye gtcemm hiccc istemesemde.
Ayrica emreye trip atiyorm ama daha haberi yk uyandignda olcak:))
Kalan iznine komutan ambargo koyunca saçmaladı fena halde
Geçmiş olsun küb yarın tatil dinlenirsin bi güzel
Emreye niye trip atıyosn naptı cocuk uyurken
Bna her ay byle gecmisss oluyo:))ortodonti tedavisi gordugum icn her ay malesef kendimi o koltukta buluyorm.ama artik randevular brz sancilasmaya basladi o yzdn gtmek istemiyorm:))
Uyumadan hep haber veriyoda haber vermemis ama smdi:)bnde evden cikarken ve ise geldigmde hbr veririm normalde.bnde vermedm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?