93/3 asker yolu bekleyenler

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
​

:92: 07.NİSAN. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 9 ->>> AYDIN'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 20 ->>> DENİZLİ'YE SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 42 ->>> KONYA'YA SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 103

... KUBB88 ... 107

... sweet71 ... 108

... apple2 ... 109

... zeytinagaci ... 122

... meritoo ... 125

... Kanaryam35 ... 128

... KorEc ... 129

... blss ... 129

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 200

... tuqbaCadi ... 210

... AskerYariyim ... 213

... dilanumut ... 215

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 254

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 302

... kobayfare ... 302

... wishw ... 305

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

Mr
B bilgi almak istiyorum erkek kardesin on nusanda sulusunu alacak. Yanina neler koymamiz gerekiyor. Kac atlet ic camasiri havlu baska ne lazim oluyor lutfen yardim edin. Ben istanbuldayim ve bir haftaya yanina gidicem herkesiyi burdan yapmak istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dışarıdan alıp da yanına koyabileceğiniz her şeyi askeriyenin içinden de temin edebilir kaldı ki askeriyeye gittikleri gün koca bir valiz dolusu eşya dağıtılacak kendilerine. Ama tabi ki de yanına bir şeyler koymak gerekir. Şimdilik ( atlet rengi bile farklı olabiliyor ) yani ne giydiriyolar ne giydirmiyolar öğrenesiye dek her birinden ( atlet , boxer ) 6 şar tane almanız yeterlidir bence, çorabı belki 10 adet falan koyabilirsiniz. Uzun süreçte tabi ki de bunlar yeterli olmayacaktır fakat dediğim gibi kısa vadede iş görür. Gerektikçe de kardeşiniz içeriden veya yemin töreninden sonra çarşıdan bunları temin edebilir. Havluda da bir vücut havlusu, 2 şer de el ve yüz havlusu koymanız ''şimdilik '' yeterlidir. Veriliyor fakat daimi olarak kullandığı jiletlerden alsanız iyi olur, çünkü yüzleri her gün tıraş olmaya alışana dek tahriş olabiliyor. Tıraş köpüğü, şampuan gibi temizlik ürünlerinde marka değil de iş görecek şeyleri tercih etmeniz daha uygun olur. Kirli çoraplar bile çalınıyorken onların çalınması kaçınılmazdır. Bot için asma kilit almayı unutmayın ki standart bir ayak numarasına sahipse botları eskiyen üstler tarafından kardeşinizin botları bulunmaz bir nimet olur. Büfelerde satılan çok kontörlü kartlar oluyor onlardan da yanına mutlaka koyun zira askeriyenin içinde hep az kontörlüler bulunuyor ve ankesörlüler de onları su gibi çekiyor. Yanına koyulacaklardan aklıma gelenler şimdilik bunlar. Konulmayacaklar olarak da yanına işlevi ne olursa olsun ( raporla kullanması gerektiğini belgeleyemiyorsanız ) ilaç koymayın almıyorlar. Telefon, hat bunların alınmadığını söylememe zaten gerek yok diye düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Hayırlı tezkereler dilerim

Yaa byle kotu dusunmeyinn.1haftaya alisip toparlarsiniz.artik ayrilik btcekk.geldignde gtmycek artk.bu sondu.Allah kavustursunn cabucak gecsinn zaman uzulmee

Cok tesekkur ediyorum arkadasim sizlere de hayirli tezkereler rabbim sag saglim kavustursun insallah. Igne iplik lazim oluyo4 deterjan lazim dediler ama sokulmaz iceri gibime geldi ama. Bilginiz var mi dis fircasi macunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok bunları da sokabilirsiniz ama dediğim üzere verilen eşyaların içinde yer alıyor bunlar da. Ama illa koyalım derseniz deterjanı koymanızı ben de tavsiye ederim, benim erkek arkadaşım dağıtım iznine gelince daha geldiği gün valizine koyduğu ilk şey deterjan olmuştu

Yaa byle kotu dusunmeyinn.1haftaya alisip toparlarsiniz.artik ayrilik btcekk.geldignde gtmycek artk.bu sondu.Allah kavustursunn cabucak gecsinn zaman uzulmee

Ya bnm kötü olcagm belliydi ztn ama korayda dağıldı.Sürekli bi özledim off nasıl geçicek diyip duruyo ki daha önce böyle olumsz konuşmazdı Alışcak illaki ama zorlancak baya bn kendimden cok ona üzülüyorm

7 gün snra tam 4 ay kalıyo Sonra gelsin 3 ay

Zor da olsa bitiyor galiba, cok sukur bu günlere Nasıl oldunuz Ececim biraz daha iyi misiniz mehtap sonrası alisma aşamaları cok zor oluyor ama izini zamanlama olarak cok guzel kullandiniz

Zor da olsa bitiyor galiba, cok sukur bu günlere Nasıl oldunuz Ececim biraz daha iyi misiniz mehtap sonrası alisma aşamaları cok zor oluyor ama izini zamanlama olarak cok guzel kullandiniz

Daha çok yeni olduğu için alışamadm doğal olarak Gün boyu bi o özledm diyo bi ben Ki koray normalde bu kadar fazla söylemezdi.
Havaalanında keşke son kez dönüp bakmasaydım o son ağlamanı el sallamanı asla unutamicam sürekli gözümün önüne geliyo gözlerim doluyo diyo.
Ben evde nereye baksam kokusu sinmiş bn daha çaresizim ama ona sorsan oda diyoki sen istediğinde resimlere bakarsn özlemini azcık hafifletirsin bn istediğimde resimlere bile bakamıyorm diyo.Hapis gibiyim diyo.İyice isyan moduna geçtik anlicağın

Gittikleri ilk günler öyle oluyor hep bi başa sarıyorsun sanki mehtap öncesinde onca ayrılıgı ceken bızler degılmısız gıbı hemen alısıverıyor ınsan ıste gittiklerinde de en bastan her sey sıfırlanıyor cok zor ama gün geçtikçe yeniden alışıyor insan Üzülme tatlım benim sevdiceğim de son mehtap sonrası böyle oldu sürekli gitmesem mi diyip duruyodu gidince de alışamıyorum özledim diyip duruyordu son anlar akıldan çıkmaz zaten Benim sevdiceğim de son mehtaptan sonra zor toparlandı yani 2 hafta flan isyan modundaydı ve gittiğinde tam 7 ayımız vardı erken kullandık mecburiyetten biz izni ama sonra alışıyorsun yeniden az kaldı bak geçiyor zaman sonra tamamen bize gelecekler Allah'ın izniyle sağ sağlim

Aynı şeyler bizdede var işte havaalanına gelmşz kapıdan geçicek artk yani gitmek istemiyorm bna gitme de nolur diye yalvardı resmen
Ama dediğin gibi alışcaz tekrardan cünkü yapck başka bşy yok Bu sefer bitirmek için gitti sağ sağlim gelicek inş hepsi

Benimki de öyleydi canım sonrasında alıştı yeniden mecburiyet işte bize de onlara da ahh askerlık Hatta şimdi bile ne diyor biliyor musun geçen gün arkadaslarla bogustuk dedı ben de dikkat et kendine zarar verdirtme dedim fena olmaz diyor kolum bacagım kırılsa hava değişimi alırım 1 ay yanındayım safak da atar diyor aklımı çıkardı sakın dedım Aynen artık bitirip gelecekler inşallah sağ sağlim

Ayy yemin ederim hepsinin aklı aynı çalışıyo ya burayada yazmştm Korayda diyodu kolumu mu kırsam hem cok acımıyodu bi kere kırılmştı hava değişimi alırım oh mis diyodu izindeyken :18: Canları ne kadar önemsiz geliyo.Şu 12 aydan nefret ettim hayatımın en berbat 12 ayı dedi geçen günde.Ki kendisi isteyerek askere gitmş biridir askerlik tam bna göre derdi düşünün

Merhaba.smdiden allah kavustursun.Çagla arkadasim sana yardimci olunmus alacaklarla ilgili.dedigi gbi orda ihtiyaci olan herseyi bi valiz dolusu veriyolar.acemilikte atlet ic camasiri rengini sorun edebilirler cnku.ama nolr nolmaz ic camasiri atlet alip koyabilirsiniz yanina.krem vs kisisel bakim koyabilirsiniz.acemilikte pek bisi gerekmiyo orda neler lazim olabilecegini zamanla ogrenip istiyolar ztn.havalarda isiniyo sanirm termal icliklere suan icn gerek olmz.bol corap koyabilirsiniz.yikama sorunu olr acemilikte.tel.karti koyun mtlaka.
Acemilik nerede?

Askerlik iyice bozuyor psikolojilerini işte canlarını hiç düşünmüyorlar şimdi ne olursa olsun ordan uzaklaşmak için can atıyorlar artık her seferinde daha çok korkutuyor beni:18: Aynı şeyi söylüyor benimki de diyor koskoca bır yılı berbat ettim gitmekle diyor boşa gidiyor her günüm falan diyor arada bi yine isyan moddayız da mecburiyet insanın elini kolunu bağlıyor işte bitsin artık hayırlısıyla.

Dis frcasi macun tabiki koyun.ama deterjan koymak hic duymadm byle bisi

Sn uzuldugunu belli etmeyip motive et Ececim.uzuntunu icine at mecbur

Gunaydinn kizlarr.Şifayi kaptimm.Suan evde sicacik yatakta uyuyup dnlenmek isterdm.
Safakta gozume garip geliyo inanamiyorm yani.1hafta snra cift sayilara dusucem.
Handee snle arayi cok actikk umarimm kapatirz arayi degisiklik olurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…