- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.581
Acemiliği nerde yapmştı ki :44:
Ankesörlüden mi konusuyosnz bide.Belki ondan söyleyemiyodur :26:
bilecikte yaptı acemi birligini ankesörlüden konusuyoruz genellikle ama son 3 gündür arkadasının cep telefonundan konusuyoruz sizin arkadasınızın yeri rahatmı nasıl devamlı arayabiliyormu ?
100 e yaklaştık diye ben şimdiden yerimde duramıyorum o zaman hiç duramam. Belirsiz de olsa mayısta bir mehtap ihtimali var onun için bile heyecanlıyım
selam kızlar.
eşim geldi 3 gündür yanımda.
şafak malesef arttığı için artık saymaktan vazgeçtim :)
saysam da geçmiyor saymasam da.
en iyisi saymamak
Hosgeldin canim gozun aydin bol bol hasret gideriniyi olun da artan safak olsun mehtabinizi yasayin guzelce kafaniza bir sey takmadan Nasilsa gelecekler bize en sonunda
artık napalım beklemeye devam :)
Ya ztn elimden geldiğince bitcek bak bn yanındaym snra hep birlikte olcaz ayrılmicaz sen bi yere gitsende peşinden gelcem fln diyorm artk daha ne diyim
Geçmiş olsun Küb salgın var ya cidden kimi duysam bi bağdemcik şişmesi öksürük fln o moddalar
bilecikte yaptı acemi birligini ankesörlüden konusuyoruz genellikle ama son 3 gündür arkadasının cep telefonundan konusuyoruz sizin arkadasınızın yeri rahatmı nasıl devamlı arayabiliyormu ?
ahhh bİLECİKKK..Hiç istememiştim Bilecik olmasın diyip dururdum.
bzde Bilecikte yaptık siz hangi alayda yaptınız?
selam kızlar.
eşim geldi 3 gündür yanımda.
şafak malesef arttığı için artık saymaktan vazgeçtim :)
saysam da geçmiyor saymasam da.
en iyisi saymamak
ahhh bİLECİKKK..Hiç istememiştim Bilecik olmasın diyip dururdum.
bzde Bilecikte yaptık siz hangi alayda yaptınız?
bilecik sögütte yaptı alayını hatırlayamadım herkes diyodu belliydi zaten dogu tarafına gidicegi siz hangi alayda yaptınız ?
bilecik sögütte yaptı alayını hatırlayamadım herkes diyodu belliydi zaten dogu tarafına gidicegi siz hangi alayda yaptınız ?
Söğütte yapmadı. Bilecik 9.jandarma eğitim Alay'da yaptı. Acemilik Bilecik çıkınca Doğuya gtceğini tahmin ediyoduk ztn.
Ustasıda Tuncelide jandarma karakoluna çıktı. az kaldı diyip dayanıyoruz
Söğütte yapmadı. Bilecik 9.jandarma eğitim Alay'da yaptı. Acemilik Bilecik çıkınca Doğuya gtceğini tahmin ediyoduk ztn.
Ustasıda Tuncelide jandarma karakoluna çıktı. az kaldı diyip dayanıyoruz
Allah kavuştursun bizimde şırnak karakol ama daha gelmesine çok var bizde ilk bilcek 9.jandarma egitim alay..da yaptı sonradan sögüte geçti
100 den bi dusseydikayy mehtabiniz mi var sevdicegin mi gelecek sen mi gideceksinn sevdicegine
Henüz belli değil canım. Aslında bizim baştan beri mehtap hesabımız, yani onun gelişi için mayıstı. Mayısta yıl dönümümüz de o sebepleTüm iznini de o zaman kullanacaktı fakat ocakta dayanamayıp gelince mayıs ayına sadece 6 günü kaldı. Yolsuz 6 güne bile az derken, yine kendi gibi 6 gün izni kalan bir arkadaşı komutandan izin istemiş, komutan da hepsini veremem bir hastalık durumu için 2 gün ayırırım 4 günü veririm deyince bizim plan baya bir sallantıya kaldı. Eğer o gelemezse büyük ihtimal bir günlüğüne ben gidicem yanına ama bişeye benzemeyeceği için bilmiyorum ne olur . Malumunuz ben ocakta bir gün yanına gittikten sonra, yetmedi bana izne gelicem diye tutturup 10 gün izne gelmişti
Anladım tatlım ayy yildonumuzse mutlaka firsatiniz da varsa birlikte gecirinbenim firsatim olsaydi birlikte gecirmek isterdim sevdicegimle ama gecti maalesef bizim de iznimiz erken oldu Evet o 6 günü toptan ya da hic vermeyebiliyormus komutan bizim da 6 gunumuz kaldi hı sizin mehtap oyle olmustu ocakta bir gun gorunce dengeleri bozuluyor hemen ya yeter mi hic haklılar yani hayirlisi olsun bakalim ama firsatiniz varsa yapin mehtap yildonumuzu birlikte gecirin o gelemese bile firsatin olursa sen git bi gune bile değer o gunu birlikte gecirmek
Selamm kızlarrr nasılsınızzzzz ??
Ben çok mutluyum sonunda tl soktu sevgilimmmmm içeri
Hadi gözünüz aydın sonunda rahatlığa kavuştunuz
Evett çokk mutluyum 2 gündürr
sen nasılsın ne yapıyorsunn KorEc :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?