93/3 asker yolu bekleyenler

En yaratıcı fikir hala benimkinde galiba,çokça soda+cola falan içip apandisitini patlatacakmış

Benim erkek arkadaşım da asker 309 günü var dün telefonda bana ayağını ya da kolunu kırmaktan bahsediyordu. Çok korktum demek mi çoğu bu şekil düşünüyor

En yaratıcı fikir hala benimkinde galiba,çokça soda+cola falan içip apandisitini patlatacakmış

Ayyy apandistini mi patlatcakmışşşvalla bu ne böylee askerlik cidden bozuyor akıllarını ya hani diyorlar ya askerde mantık aranmaz diye bizimkiler de iyice mantıklarını yitirdiler

Biticek biticek bu günlere nasıl geldik şaşırıyorm ama 4 yazıyo ya şaka gibi geliyo

Sn uzuldugunu belli etmeyip motive et Ececim.uzuntunu icine at mecbur

Ya ztn elimden geldiğince bitcek bak bn yanındaym snra hep birlikte olcaz ayrılmicaz sen bi yere gitsende peşinden gelcem fln diyorm artk daha ne diyim

Gunaydinn kizlarr.Şifayi kaptimm.Suan evde sicacik yatakta uyuyup dnlenmek isterdm.
Safakta gozume garip geliyo inanamiyorm yani.1hafta snra cift sayilara dusucem.
Handee snle arayi cok actikk umarimm kapatirz arayi degisiklik olurda

Geçmiş olsun Küb salgın var ya cidden kimi duysam bi bağdemcik şişmesi öksürük fln o moddalar

Benim erkek arkadaşım da asker 309 günü var dün telefonda bana ayağını ya da kolunu kırmaktan bahsediyordu. Çok korktum demek mi çoğu bu şekil düşünüyor

Sen ozamn 94/1 sin sanırım :44: Seninkisi brz erken başlamş sanki ama hepsinin kafa aynı çalııyo bn bunu anladm artk :18: Allah kavuştrsun bu arada

Biticek biticek bu günlere nasıl geldik şaşırıyorm ama 4 yazıyo ya şaka gibi geliyo

Ya sorma Ece, 460 ile başlayıp şuan 4 ay yazısı cidden şaka gibi geliyor ama 4 ay da bitecek geçen zamana bakınca şaşırıyor insan tam 237 gündür askeriz

Ya sorma Ece, 460 ile başlayıp şuan 4 ay yazısı cidden şaka gibi geliyor ama 4 ay da bitecek geçen zamana bakınca şaşırıyor insan tam 237 gündür askeriz

En üst devre olalımda bi şöyle temmuz gelsin ohhh çok güzel olcak cidden

En üst devre olalımda bi şöyle temmuz gelsin ohhh çok güzel olcak cidden

Eveeet artık bizim ustlerimiz gitsinn sıra bize gelsinn 93/3 ler üst devre olma yolunda hızla ilerliyorrrrr

İzinler yetmiyor ya ondan ne yapacaklarını şaşırdılar

Ayy valla sasirdilar iyice, izinler yetmiyor ne onlara ne bize bitse de gitsek artıkkk

Eveeet artık bizim ustlerimiz gitsinn sıra bize gelsinn 93/3 ler üst devre olma yolunda hızla ilerliyorrrrr

Ayy valla sasirdilar iyice, izinler yetmiyor ne onlara ne bize bitse de gitsek artıkkk

Dün ben bitmiyoo yağğğğğ diye bi posta isyana bağladım zaten çarşıda

Rutine bağladık artık her gun bi posta telefonda, her hafta bi posta carsida bir de kendi kendine soylenme isyanlari son gunler geçer mi ki Çağla

100 e yaklaştık diye ben şimdiden yerimde duramıyorum o zaman hiç duramam. Belirsiz de olsa mayısta bir mehtap ihtimali var onun için bile heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…