- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.561
Askerlik iyice bozuyor psikolojilerini işte canlarını hiç düşünmüyorlar şimdi ne olursa olsun ordan uzaklaşmak için can atıyorlar artık her seferinde daha çok korkutuyor beni:18: Aynı şeyi söylüyor benimki de diyor koskoca bır yılı berbat ettim gitmekle diyor boşa gidiyor her günüm falan diyor arada bi yine isyan moddayız da mecburiyet insanın elini kolunu bağlıyor iştebitsin artık hayırlısıyla.
Ayy yemin ederim hepsinin aklı aynı çalışıyo ya burayada yazmştm Korayda diyodu kolumu mu kırsam hem cok acımıyodu bi kere kırılmştı hava değişimi alırım oh mis diyodu izindeyken :18: Canları ne kadar önemsiz geliyo.Şu 12 aydan nefret ettim hayatımın en berbat 12 ayı dedi geçen günde.Ki kendisi isteyerek askere gitmş biridir askerlik tam bna göre derdi düşünün
En yaratıcı fikir hala benimkinde galiba,çokça soda+cola falan içip apandisitini patlatacakmış
Askerlik iyice bozuyor psikolojilerini işte canlarını hiç düşünmüyorlar şimdi ne olursa olsun ordan uzaklaşmak için can atıyorlar artık her seferinde daha çok korkutuyor beni:18: Aynı şeyi söylüyor benimki de diyor koskoca bır yılı berbat ettim gitmekle diyor boşa gidiyor her günüm falan diyor arada bi yine isyan moddayız da mecburiyet insanın elini kolunu bağlıyor iştebitsin artık hayırlısıyla.
Sn uzuldugunu belli etmeyip motive et Ececim.uzuntunu icine at mecbur
Gunaydinn kizlarr.Şifayi kaptimm.Suan evde sicacik yatakta uyuyup dnlenmek isterdm.
Safakta gozume garip geliyo inanamiyorm yani.1hafta snra cift sayilara dusucem.
Handee snle arayi cok actikk umarimm kapatirz arayi degisiklik olurda
Benim erkek arkadaşım da asker 309 günü vardün telefonda bana ayağını ya da kolunu kırmaktan bahsediyordu. Çok korktum demek mi çoğu bu şekil düşünüyor
Biticek biticek bu günlere nasıl geldik şaşırıyorm ama 4 yazıyo ya şaka gibi geliyo
Sen ozamn 94/1 sin sanırım :44: Seninkisi brz erken başlamş sanki ama hepsinin kafa aynı çalııyo bn bunu anladm artk :18: Allah kavuştrsun bu arad saol canım dogru 94/1 gitti ama 2 sene erteletti
Ya sorma Ece, 460 ile başlayıp şuan 4 ay yazısı cidden şaka gibi geliyor ama 4 ay da bitecek geçen zamana bakınca şaşırıyor insan tam 237 gündür askeriz
Sen ozamn 94/1 sin sanırım :44: Seninkisi brz erken başlamş sanki ama hepsinin kafa aynı çalııyo bn bunu anladm artk :18: Allah kavuştrsun bu arad saol canım dogru 94/1 gitti ama 2 sene erteletti
Nerde yapıyo peki ?
Ayyy apandistini mi patlatcakmışşşvalla bu ne böylee askerlik cidden bozuyor akıllarını ya hani diyorlar ya askerde mantık aranmaz diye bizimkiler de iyice mantıklarını yitirdiler
En üst devre olalımda bi şöyle temmuz gelsin ohhh çok güzel olcak cidden
İzinler yetmiyor ya ondan ne yapacaklarını şaşırdılar
Eveeet artık bizim ustlerimiz gitsinn sıra bize gelsinn 93/3 ler üst devre olma yolunda hızla ilerliyorrrrr
Ayy valla sasirdilar iyice, izinler yetmiyor ne onlara ne bize bitse de gitsek artıkkk
Dün ben bitmiyoo yağğğğğ diye bi posta isyana bağladım zaten çarşıda
şırnak ta sizin ?
Bayburtta
Şırnak nasılmş peki hani sormaya dilim pek var mıyo ama riskli bi bölgede mi rahat mı :44:
Bayburtta
Şırnak nasılmş peki hani sormaya dilim pek var mıyo ama riskli bi bölgede mi rahat mı :44:
riskli bi bölge tabi soruyorum sürekli ama rahatım iyiyim falan diyo bişey oluyo ama söylemiyo cünkü sürekli biyere gidiyolarmış napıyosunuz orda diyorum boşver falan diyo bazen cok iyi bazen cok kötü
Rutine bağladık artık her gun bi posta telefonda, her hafta bi posta carsida bir de kendi kendine soylenme isyanlarison gunler geçer mi ki Çağla
riskli bi bölge tabi soruyorum sürekli ama rahatım iyiyim falan diyo bişey oluyo ama söylemiyo cünkü sürekli biyere gidiyolarmış napıyosunuz orda diyorum boşver falan diyo bazen cok iyi bazen cok kötü
Acemiliği nerde yapmştı ki :44:
Ankesörlüden mi konusuyosnz bide.Belki ondan söyleyemiyodur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?