- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.601
İzin sarsıntısı yaşıyorm alışmaya çalışıyorm gitmesine kısaca böyle anlatiyim daha cok sorun varda nese
İzne gelmişti senin sevgilin değil mi yanlış hatırlamıyorsam ?
Geldi gitti işte dünde
Allah kavuştursun bizimde şırnak karakol ama daha gelmesine çok var bizde ilk bilcek 9.jandarma egitim alay..da yaptı sonradan sögüte geçti
Erkek arkadasimin bilecigi ozlycegi hic aklimiza gelmzdi.ama keske bilecikteki ortam olsa diyo.bilecikteykende burasi niye haritada var diyodu:)3.5ay kaldi izn kullanmadan bitiriyoruz gbi gozukuyo.amin ins sag salim gelsinler
Selamm kızlarrr nasılsınızzzzz ??
Ben çok mutluyum sonunda tl soktu sevgilimmmmm içeri
Hadi gozunuz aydin:)
Bizim yıl dönümü cumaya denk geliyor. Gidersem ben 1-2 gün gecikmeli gidebilirim çarşı durumuna göre ama beni dinlemeyip de o izni bu kadar erken ve de 8 gününü kullandığı için kızgınım ona. Ben ileriyi düşünerek hareket ettim, o ise bencillik etti gibime geliyor. Ne yapsın etsin 4 gün de olsa gelsin valla yoksa canına okuyacak gibiyim ne kadar istediğimi biliyordu çünkü
Anladım canım benim olsun sen kızma ona da yine sonucta özlüyor onlar da dayanamıyorlar bizim de imkanımız olsa her fırsatta giderdik yanlarına sonuctasen de haklısın tabi ki ama işte bu süreç içinde hiçbir şey planladığı gibi gitmiyor insanın O da yanında olmak istiyordur yıldönümüzde sonucta eminim ki bir yolunu bulursunuz
teşekkür ederimmmm çok rahatladımm inanın onu görmüş kadar mutlu oldum diyebilirimmm :))
Telefon gercekten buyuk rahatlik.bizde serbest telefon o konuda pek sknti yasamadk cok sukur.
hihiii çok güzel bende 250yi bi göreydim iyiydi2 gün sonra 200lere düşüyorum yuppi
Aynen gerçekten telefon olduktan sonra dayanmak daha kolay oluyormus 1 ay kadar konuşabilicez en azından bende buna şükrediyorum :)
Yeni bi hamamböceği ilacı tavsiyesi aldım.Asit borik diye bşymş eczaneden alınıp patetes ve şekerle bi karışım yapıyomşsun hiç kalmıyomş bakalm bide onu denicem ya nedir bu çektiğim
Ayy hala bitmedi mi onlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?