- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.661
en güzeli okumak ya boşver oku çalışmak hiç güzel değilmş:) uzaksınız sizde baya normalde nerelisin canm erzurummu yine
evet şimdi ilk zamanları ya rahat gibi o da diyo 3 ay filn sıkıntı olck diyo nöbet filn tutcak. bnde özeldeyim kamuya giremedm atanamdm memur olarak:)
Merhaba kızlar asker yarenleri
Evet bayağı uzağız askerden öncede uzaktık canım aslen yozgatlıyım sevgilim artvinli antalyada yaşıyor bende yazları oraya gittiğim için öyle tanıştık 5 sene önce 1,5 senedirde beraberiz karışık yani bizimkisiii
bitsinde okul bizde biran önce nişan falan yapalım kavuşalımm
Evet nöbetler olur her türlü işi yaptırr üst devrelerAma zamanla dengeler değişiyo bi alt devresi geldiğinde rahatlıyolar.
Ben devlet hiç istemedim ztn özelden memnunum çünkü sevdiğim işi yapıyorum
evet baya karışıkmışbzde uzaktık bnmkiyle o manisadaydı bn izmirde bzde çocukluk aşkıyız:) aynen şu askerlik btsn hemen düğün yapcz zaten:)
Ne güzelll hemencecikk kavuşalımm o zamann :)
evet öyle oluyormuş cnm bzde öyle dşünyrz alt devrelr geldkçe bzde rahatlıcz bakalım biraz sabretmemiz lazım.. güzel o zmn canm memnunsan
Askerliğin her aşamasında sabır gerekiyo ya alt devreykende üst devreykende.Sabretmk hiç bitmiyo
hoşbuldum canm:) amin tez amanda kavuşuruz inş hepimiz:)
Ben bu ayı bunalımla bitircem sanırmŞuan alışma bunalımı çekiyorm bu bi süre gider ztn.Sonrada ay sonu sendromu bi bakmşm ay bitmş
Bunalım falan ama olsun ya sonu gelsin de bitsin şu ay da
Yeni bi hamamböceği ilacı tavsiyesi aldım.Asit borik diye bşymş eczaneden alınıp patetes ve şekerle bi karışım yapıyomşsun hiç kalmıyomş bakalm bide onu denicem ya nedir bu çektiğim
Yeterki bitsin haklısın da bunalım hiç benlik değil ki ya bn genelde mutlu takılan biriyim yani ama şimdi gözüm dolu dolu geziyorm hiç hoş degl
Gemide olduğu için mayısta sefere gidecekler Somali'ye tl çekmeyecek o yüzden. :26:
Günaydınn bu arada herkeseeee
Onceki denedign hcmi sonuc vermedi?
Dene bakalim umarimm tam sonuc verir
Amin canım inşallah . Bu arada Çağla, İzmir'densin sanırım sen de , ben de İzmirliyim de yazmadan edemedim o bakımdan
evet canm izmirdenim bn.pelin bnde memnun oldum:) senin ne kadr oldu gideli ne zmn gtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?