93/3 asker yolu bekleyenler

en güzeli okumak ya boşver oku çalışmak hiç güzel değilmş:) uzaksınız sizde baya normalde nerelisin canm erzurummu yine

Evet bayağı uzağız askerden öncede uzaktık canım aslen yozgatlıyım sevgilim artvinli antalyada yaşıyor bende yazları oraya gittiğim için öyle tanıştık 5 sene önce 1,5 senedirde beraberiz karışık yani bizimkisiii

bitsinde okul bizde biran önce nişan falan yapalım kavuşalımm

evet şimdi ilk zamanları ya rahat gibi o da diyo 3 ay filn sıkıntı olck diyo nöbet filn tutcak. bnde özeldeyim kamuya giremedm atanamdm memur olarak:)

Evet nöbetler olur her türlü işi yaptırr üst devreler Ama zamanla dengeler değişiyo bi alt devresi geldiğinde rahatlıyolar.
Ben devlet hiç istemedim ztn özelden memnunum çünkü sevdiğim işi yapıyorum

evet baya karışıkmış bzde uzaktık bnmkiyle o manisadaydı bn izmirde bzde çocukluk aşkıyız:) aynen şu askerlik btsn hemen düğün yapcz zaten:)

evet öyle oluyormuş cnm bzde öyle dşünyrz alt devrelr geldkçe bzde rahatlıcz bakalım biraz sabretmemiz lazım.. güzel o zmn canm memnunsan

evet öyle oluyormuş cnm bzde öyle dşünyrz alt devrelr geldkçe bzde rahatlıcz bakalım biraz sabretmemiz lazım.. güzel o zmn canm memnunsan

Askerliğin her aşamasında sabır gerekiyo ya alt devreykende üst devreykende.Sabretmk hiç bitmiyo

Onceki denedign hcmi sonuc vermedi?
Dene bakalim umarimm tam sonuc verir

Yok küb yine varlar yani her yerde bide banyo mutfak oturma odası yatak odası yani belli bi yerleride yok anlamadm bn
Baklm buda sonuç vermezsa dahada bşy yapmicam arkads olcm onlarla sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…