93/3 asker yolu bekleyenler

Hıı anladım canım. Bu gidişle biz başvurucak kuvvet komutanlığı bulamıcaz desenize o zaman

hoşbuldum canm tavsiyen üstüne geldm hmen:) bn pelin izmirdeyim aşkımda diyarbakırda şuan

Bende ece memnun oldm aramıza katılmaklada iyi yaptın topikte kimse yoktu szn :44:
Bende İstanbullu oldm kısa zaman önce Sevgilimde Bayburtta şuan Ustaya ne zamn gitti ? Çok olmadı sanırm :44:

iki ayı bitirdik ama şimdi ustaya gidince geçmiyor sanki zaman.aklım hep onda

evet aklımız hep onlarda oluyor tabikii :) okuyor musun çalışıyormusun yaşın kaç

Hıı anladım canım. Bu gidişle biz başvurucak kuvvet komutanlığı bulamıcaz desenize o zaman

Aynen canımm :) Ya bu arada 9 gündür gribim öksürüğüm gecmedi deli olcamm artıkk

Bende ece memnun oldm aramıza katılmaklada iyi yaptın topikte kimse yoktu szn :44:
Bende İstanbullu oldm kısa zaman önce Sevgilimde Bayburtta şuan Ustaya ne zamn gitti ? Çok olmadı sanırm :44:

bnde memnun oldum canm evet ya bzm topikteki kızlar kayboldu birden:) istanbuldamı çalışıyosun yeni olmuşsunda oralı:)5 nisanda gtti bnmki ustaya daha çok yeni

bnde memnun oldum canm evet ya bzm topikteki kızlar kayboldu birden:) istanbuldamı çalışıyosun yeni olmuşsunda oralı:)5 nisanda gtti bnmki ustaya daha çok yeni

Evet 1 ay fln oldu işe başlayalı Ztn sevgilimde istanbulda oturuyo o yönden aradaki bi engel daha kalktı
Çok yeniymş ya ama acemilikte bitti 1 ayda ustanın acemiliği sürer snra rahat olur diye düşünüyorm :26: Nasıl peki memnun mu yerinden ?

kamuda çalılşıyrsn canm? evet bak o güzel olmuş canm aynı şehrde olmak iyidr:) memnun şuan yerinden acemilikten daha rahat burası diyo

kamuda çalılşıyrsn canm? evet bak o güzel olmuş canm aynı şehrde olmak iyidr:) memnun şuan yerinden acemilikten daha rahat burası diyo

Yok özel sektör bnmkisi :)
İlk 10 gün rahat olurlar ztn snra işler başlar ama bzmki gibi gıcık bi yer değildir inş bulunduğu yer

Yok özel sektör bnmkisi :)
İlk 10 gün rahat olurlar ztn snra işler başlar ama bzmki gibi gıcık bi yer değildir inş bulunduğu yer

evet şimdi ilk zamanları ya rahat gibi o da diyo 3 ay filn sıkıntı olck diyo nöbet filn tutcak. bnde özeldeyim kamuya giremedm atanamdm memur olarak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…