- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.641
Daha ay sonuna gelmedik sanırm onda böylesin de umarım hep böyle umut dolu devam eder
kızlar merhaba bnde aranıza katılabilrmiyim :) bn 94/1 yareniyim siz kavuştuğunzda bn daha gün sayıyor olcam ama o zmna kadr birbirimize destek oluruz:)
merhabalar, hoş geldin aramıza . Allah kavuştursun diyerek başlayalım o zaman
teşekkür ederim canm :)bnm sevdiğim diyarbakırda yapıyor havacı olarak şafağımız çok karanlık
Aynen ondan da olabilir, henüz bunalıma giriş yapmadımm
Ben 93/4 yareniyimm inan geçiyor alışıyorsun zamanla şafağa karanlık falan deme düşünme öyle :) Allah tez zamanda kavuştursunnnn
Tüm denizciler gemiye gönderilmiyor mesela Gölcükte sevgilimin denizci arkadaşları normal askerlik yapıyor deniz kuvvetlerinde gemide değiller yani. Benimki 10 ay gemide çalıştığı için savaş gemisine vermişler direk o yüzden böyle yapıyor. Gemide savaş gemisi olduğu için yurt dışına çıkıyorlar Somali veya o taraflar işte
Sıkıntıılıı işlerrr bitsiinn artıkkk
HoşgeldinTanışalım bakalm ozamn
hoşbuldum canm tavsiyen üstüne geldm hmen:) bn pelin izmirdeyim aşkımda diyarbakırda şuan
iki ayı bitirdik ama şimdi ustaya gidince geçmiyor sanki zaman.aklım hep onda
Hıı anladım canım. Bu gidişle biz başvurucak kuvvet komutanlığı bulamıcaz desenize o zaman
hoşbuldum canm tavsiyen üstüne geldm hmen:) bn pelin izmirdeyim aşkımda diyarbakırda şuan
Bende ece memnun oldm aramıza katılmaklada iyi yaptın topikte kimse yoktu szn :44:
Bende İstanbullu oldm kısa zaman önceSevgilimde Bayburtta şuan Ustaya ne zamn gitti ? Çok olmadı sanırm :44:
evet aklımız hep onlarda oluyor tabikii :) okuyor musun çalışıyormusun yaşın kaç
Aynen canımm :) Ya bu arada 9 gündür gribim öksürüğüm gecmedi deli olcamm artıkk
bnde memnun oldum canm evet ya bzm topikteki kızlar kayboldu birden:) istanbuldamı çalışıyosun yeni olmuşsunda oralı:)5 nisanda gtti bnmki ustaya daha çok yeni
çalışıyorum canm işteyim şuan zaten:) yaşım 25 bnm.sen kaç yaşındasn? nerelsn:)
Evet 1 ay fln oldu işe başlayalıZtn sevgilimde istanbulda oturuyo o yönden aradaki bi engel daha kalktı
Çok yeniymş ya ama acemilikte bitti 1 ayda ustanın acemiliği sürer snra rahat olur diye düşünüyorm :26: Nasıl peki memnun mu yerinden ?
kamuda çalılşıyrsn canm? evet bak o güzel olmuş canm aynı şehrde olmak iyidr:) memnun şuan yerinden acemilikten daha rahat burası diyo
Aranızda bi ben öğrenciyim sanırım :) 22 yaşım. Erzurumda öğrenciyim sevgilimde Kocaeli Gölcükte askerliğini yapıyorr :)
Yok özel sektör bnmkisi :)
İlk 10 gün rahat olurlar ztn snra işler başlar ama bzmki gibi gıcık bi yer değildir inş bulunduğu yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?