- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.681
Ben de memnun olduum. 93/3 üm hayatım ben ağustosta gitti, gideli 8 ay dolmak üzere, 238 günlük askeriz işte
az kalmş senin askerini almana o zmn canm ne güzel darısı başıma. nerdeydi seninki?
Yok be canım 127 gün duruyor daha koskocamaaaan
Ankara - Polatlı'dayız tatlım biz
az kalmış ya geçmez artık zaman :) bzm 303 gün varrrrrbzde diyarbakırdayız
Havacılar genelde rahat oluyor tatlım ama sizde nasıl durum, gerçi yeni gitmiş sanırım ustaya ama illa birkaç bişey söylemiştir :26:
rahatız canm ya dediğin gibi yani şuan bi sorunumuz yok belkide yeni gttiği içindr 2-3 aya alışır zaten o da oraya ortama üst devre oldukça dahada rahatlıcz
Ankara olmadığına göre yeriniz prosedür öyle işliyor canım, zaman geçtikçe rahatlıyorsunuz. Bizim gibi tam tersine işlemiyo düzen
Sizdemi havacisinz canm? Bilmiyorumki nasil bi duzen var o anlatiyo bnde öyle biliyorum.
Yok canım karacıyız biz , Ankara'dan baya çekiyorum da ben normalde her yerde üst devre oldukça rahatlarsın bizde tam tersi oluyor. 10 gündür telefonumuz yok yine
valla canm bilmiyorumki bzm şansımıza iyileri denk geldi herlde bide memlektli ya denk geldkleri ondan herlde aman nazar değmesin rahat olsun orda da bnde burda rahat oluyrm.. bzm telefnda yok götrmedi ordan arıyo fırsat buldkça
Telefona daha erken canım biz hemen hemen ustaya gittikten 2 ay sonra kullanmaya başlamıştık
bzimde öyle olur artık 2-3 ay sonra diyoduk telefn anca sabrederiz ya napalım en azından sesini duyabiliyrm
Öyle canım buna da şükür
Aa dgru hatirladim.hic haberlesemycekmisiniz o zmn
hoşbuldum canm:) amin tez amanda kavuşuruz inş hepimiz:)
Hosgeldinn.Allah kavustursun.bzmde karanlikti safak bi ara.safak karanlik cumlesini ne cok kullanirdm.elbet aydinlanir:)
hihiii çok güzel bende 250yi bi göreydim iyiydi
evet canım ya level atlıcam az kaldıgeçmiyo gibi ama geçiyomuş günle ya sennde az kalmış 250lere
hoşgeldin pelin senide Allah kavuştursun zaman çok çabuk geçsin inşallahaz kalmış ya geçmez artık zaman :) bzm 303 gün varrrrrbzde diyarbakırdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?