- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.621
Yok çağla ya kabus gibilerDün kanepeye tam oturcam bi baktım sırtımı yasladıgım yerde böcek :18: Yatak odamda bile oluyo artk aştılar kendilerini :26:
Bazen hiç olmuyo bazende sabh bi kalkıyorm tezgahta fln dolanıyolar offf evi ilaçladm yani bide fayda etmedi.Bakalm bunu denemş o kadın işte iyi geliyo dedi :26:
Yaa bunları okudukça gözüm korkuyo, sinek görsem çığlık çığlığa evde koşuşturuyorum ben inanılmaz derecede tiksiniyorum, ben ne yaparım yaa böyle bi durumda .Bi de niye oluyo ya bunlar belli bi sebebi yok mu bilinen :26:
Kursta da birinci modülü atlamışım bu aradaaaa,
Kaldıııı BEŞŞŞŞŞ
Ya hiç bilmiyorm bi yerden geldiyse her yere yayılıyolar ztn bi gecede 45 yumurta bırakıyolarmş düşünseneHergün tergahı çamaşır suyuyla siliyorum kaşıklarım fln kutuda duruyo tencereleri kullanmadan bidaha yıkıyorm işkence resmen bna
Ayyy hadi tebrikler darısı diğerlerine olsun
Hem de ne işkence. Şuan olduğum yerde kaşınmaya başladım ben sen 45 yumurta dedikçe
Öff bir an önce ölsünler yaaaa
Ehehe teşekkür ediyorum, kurs bitince anlayın ki 2 ayı daha yedik
Bu sefer ölcekler inş bugün bakcam eczanelere işte akşamda onla uğraşırım artk
Bnm kurs bitti sennki başladıSeninkiside bitince ohh 2 ay daha geçmş bitmş olcak yakındada ztn 4 aydan düşcez daha ne olsun
Olsun olsun zaman geçiyo işte
2 aya plakalara düşmüş olucaz ya rüya gibi
Telefn oldumu evet daha kolay olabiliyo en azndn konusuyosn sesini duyuyosn falan.Neden 1ay ?
İnş düşcez dimi ya şu 100 ler bi bitmedi ki offf
Gemide olduğu için mayısta sefere gidecekler Somali'ye tl çekmeyecek o yüzden. :26:
Günaydınn bu arada herkeseeee
İlk hedefim şu 5 gün gitsin de bir 3 leri görelim yahuuu , sonra gel YÜZ YÜZ YÜZ diye beklicem
Yüzede cok var ya 20 küsür gün yani çabuk geçiyo 100 ler diyenler nasıl diyomş bilmiyorm
Aralarında çok sıkılmıştım ben bu aralar niyeyse içim bir umut doldu 120 leri bile görünce
Ya bişey dicem bu tüm denizcilerde böyle mi oluyo ya, rütbelilerde mi yani
kızlar merhaba bnde aranıza katılabilrmiyim :) bn 94/1 yareniyim siz kavuştuğunzda bn daha gün sayıyor olcam ama o zmna kadr birbirimize destek oluruz:)
kızlar merhaba bnde aranıza katılabilrmiyim :) bn 94/1 yareniyim siz kavuştuğunzda bn daha gün sayıyor olcam ama o zmna kadr birbirimize destek oluruz:)
Hoşgeldiiinnnn katıl tabikii dee :) Hayırlı tezkereler canım senin sevdiceğinn nerede yapıyorr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?