93/3 asker yolu bekleyenler

Yaa bunları okudukça gözüm korkuyo, sinek görsem çığlık çığlığa evde koşuşturuyorum ben inanılmaz derecede tiksiniyorum, ben ne yaparım yaa böyle bi durumda . Bi de niye oluyo ya bunlar belli bi sebebi yok mu bilinen :26:

Ya hiç bilmiyorm bi yerden geldiyse her yere yayılıyolar ztn bi gecede 45 yumurta bırakıyolarmş düşünsene Hergün tergahı çamaşır suyuyla siliyorum kaşıklarım fln kutuda duruyo tencereleri kullanmadan bidaha yıkıyorm işkence resmen bna

Hem de ne işkence. Şuan olduğum yerde kaşınmaya başladım ben sen 45 yumurta dedikçe
Öff bir an önce ölsünler yaaaa

Hem de ne işkence. Şuan olduğum yerde kaşınmaya başladım ben sen 45 yumurta dedikçe
Öff bir an önce ölsünler yaaaa

Bu sefer ölcekler inş bugün bakcam eczanelere işte akşamda onla uğraşırım artk

Ehehe teşekkür ediyorum, kurs bitince anlayın ki 2 ayı daha yedik

Bnm kurs bitti sennki başladı Seninkiside bitince ohh 2 ay daha geçmş bitmş olcak yakındada ztn 4 aydan düşcez daha ne olsun

Olsun olsun zaman geçiyo işte
2 aya plakalara düşmüş olucaz ya rüya gibi

kızlar merhaba bnde aranıza katılabilrmiyim :) bn 94/1 yareniyim siz kavuştuğunzda bn daha gün sayıyor olcam ama o zmna kadr birbirimize destek oluruz:)

Ya bişey dicem bu tüm denizcilerde böyle mi oluyo ya, rütbelilerde mi yani

Tüm denizciler gemiye gönderilmiyor mesela Gölcükte sevgilimin denizci arkadaşları normal askerlik yapıyor deniz kuvvetlerinde gemide değiller yani. Benimki 10 ay gemide çalıştığı için savaş gemisine vermişler direk o yüzden böyle yapıyor. Gemide savaş gemisi olduğu için yurt dışına çıkıyorlar Somali veya o taraflar işte
Sıkıntıılıı işlerrr bitsiinn artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…