- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.021
eVT cnm ya sen kaçtn bz gelnce moldu niye çok uyuysun :))
ağustosta tam 8 yıl doluyo ama daha sözlü fln değiliz sevgiliyiz halen :) askerden gelince düzeni kurunca bakalım tahminen 2016da düğün olcak gibi kısmetseooo siznde baya varms yahu8 sene de baya olms bnde bzm 4.5 sene fazla dydum sz evli nişnlı hngisi :))
Hafta içi sabahları kursa gidiyorum canım, öğleden sonra da okula. Bu yoğunluk benim uykumu getiriyoo
hmm haklsn ozmn yorulursun uyumn doğal bnde uykuyu çok seviyrum yaa. Bide kilo almk için bugn balk yağı ve bemiks dye bi vitamne başldm eczacı vitamn uyku yapr dedi dha ne kdr uyucam dye düşünyrum
ağustosta tam 8 yıl doluyo ama daha sözlü fln değiliz sevgiliyiz halen :) askerden gelince düzeni kurunca bakalım tahminen 2016da düğün olcak gibi kısmetsesizinde bayağı olmuş siz nişanlımısınız ?
Ehehe olsun ya uyku baya zamanı geçiriyo bence
17 yaşında başladık sevgilimle aynı yaştayız şimdi 24 yaşındayız yaşıtlarım arkadaşlarım hep evleniyo ama ben daha 18 gibi görünüyorum hiç acelem yok :)şaka bi yana sizin yine aileler tanışmış bizde oda yok sadece biliyorlar babamda biliyo ama bilmemezlikten geliyo :)düzenli işi olmadığı için tanıştırmadık herşey askerden sonraya kaldı bizim sen kaç yaşındasın sevgilin kaç?:) yok cnm ya al benden de aynı hikayesevgiliyz henüz .aileler blyodu ama askerdn snraya kaldı herşey. bu izne geldiğinde de babalr tansmk istedi bize geldiler bi akşm kahve içmeye askerdn snraya kaldı anlıcagn gelnce yapcz inş ama 2015 yaza gerekrse sonuna dgruda olsa eyll gbi düğünü istyrum yaşn kac cnm erkn mi başldnz szde :))
17 yaşında başladık sevgilimle aynı yaştayız şimdi 24 yaşındayız yaşıtlarım arkadaşlarım hep evleniyo ama ben daha 18 gibi görünüyorum hiç acelem yok :)şaka bi yana sizin yine aileler tanışmış bizde oda yok sadece biliyorlar babamda biliyo ama bilmemezlikten geliyo :)düzenli işi olmadığı için tanıştırmadık herşey askerden sonraya kaldı bizim sen kaç yaşındasın sevgilin kaç?
bizde askerden sonra evin yapılacaklarını yapıcaz inşallah günler su gibi akıp gitsin o günler gelsin canım:)Anladım cnm nasip bu işler ya hiç belli olmuyo valla. Ben 21 yasndaym sevgilm 23 . lise 3e başlmstm tanstgmzda 16ydım. bizm işi varda askerliği 2 yıl tecl ettrdi evmzn pencerlerini fln taktrdı borç ödemk için smdide gtti işte gelncede hmn düşünyrz hayrlı işlere başlmyı inşallah
bizde askerden sonra evin yapılacaklarını yapıcaz inşallah günler su gibi akıp gitsin o günler gelsin canım:)
Günaydın kızlar Mehtap günü geldi çattı :)) çok heyecanlıyım bugün son sınavıma girip kavuşuyorum :) darısı sizlerin ve doğan güneşin başına,15 20 gün sonra görüşürüz,öpüldünüz:)
​HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer
:92: 13.NİSAN. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... seros08 ... 4 ->>> AFYON'A SELAM, YOLA DEVAM
... endoplazma ... 14 ->>> BOLU'YA SELAM, YOLA DEVAM
... Snt55 ... 36 ->>> KARS'A SELAM, YOLA DEVAM
----------------
-----------
-----
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... ARAZIM ... 97
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... KUBB88 ... 101
... sweet71 ... 102
... apple2 ... 103
... zeytinagaci ... 116
... meritoo ... 119
... Kanaryam35 ... 122
... KorEc ... 123
... blss ... 123
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
...NeLs ... 194
... tuqbaCadi ... 194
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... AskerYariyim ... 207
... dilanumut ... 209
... prety54 ... 248
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... Bella9292... 296
... kobayfare ... 296
... wishw ... 296
... plaslan ... 298
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
Tam 4 ay sonra bugün ; ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ !
#dirençağla
Çağlaaa süpersn yaa 4 ay
İnene kadar göbeğimi çatlattı Tuğbaaa sormaaa
bizim daha gideli 4 ay olmadı bile senin 4 ayın kaldıTam 4 ay sonra bugün ; ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ !
#dirençağla
Haklısın valla göbeğini çatlatyo bu insanınKız bnde 11 gün snra ipimi koparcam baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?