93/3 asker yolu bekleyenler

ooo siznde baya varms yahu 8 sene de baya olms bnde bzm 4.5 sene fazla dydum sz evli nişnlı hngisi :))
ağustosta tam 8 yıl doluyo ama daha sözlü fln değiliz sevgiliyiz halen :) askerden gelince düzeni kurunca bakalım tahminen 2016da düğün olcak gibi kısmetse sizinde bayağı olmuş siz nişanlımısınız ?

Hafta içi sabahları kursa gidiyorum canım, öğleden sonra da okula. Bu yoğunluk benim uykumu getiriyoo

hmm haklsn ozmn yorulursun uyumn doğal bnde uykuyu çok seviyrum yaa. Bide kilo almk için bugn balk yağı ve bemiks dye bi vitamne başldm eczacı vitamn uyku yapr dedi dha ne kdr uyucam dye düşünyrum

:) yok cnm ya al benden de aynı hikaye sevgiliyz henüz .aileler blyodu ama askerdn snraya kaldı herşey. bu izne geldiğinde de babalr tansmk istedi bize geldiler bi akşm kahve içmeye askerdn snraya kaldı anlıcagn gelnce yapcz inş ama 2015 yaza gerekrse sonuna dgruda olsa eyll gbi düğünü istyrum yaşn kac cnm erkn mi başldnz szde :))

17 yaşında başladık sevgilimle aynı yaştayız şimdi 24 yaşındayız yaşıtlarım arkadaşlarım hep evleniyo ama ben daha 18 gibi görünüyorum hiç acelem yok :)şaka bi yana sizin yine aileler tanışmış bizde oda yok sadece biliyorlar babamda biliyo ama bilmemezlikten geliyo :)düzenli işi olmadığı için tanıştırmadık herşey askerden sonraya kaldı bizim sen kaç yaşındasın sevgilin kaç?

Anladım cnm nasip bu işler ya hiç belli olmuyo valla. Ben 21 yasndaym sevgilm 23 . lise 3e başlmstm tanstgmzda 16ydım. bizm işi varda askerliği 2 yıl tecl ettrdi evmzn pencerlerini fln taktrdı borç ödemk için smdide gtti işte gelncede hmn düşünyrz hayrlı işlere başlmyı inşallah

bizde askerden sonra evin yapılacaklarını yapıcaz inşallah günler su gibi akıp gitsin o günler gelsin canım:)

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
​

:92: 13.NİSAN. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 4 ->>> AFYON'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 14 ->>> BOLU'YA SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 36 ->>> KARS'A SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 97

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... KUBB88 ... 101

... sweet71 ... 102

... apple2 ... 103

... zeytinagaci ... 116

... meritoo ... 119

... Kanaryam35 ... 122

... KorEc ... 123

... blss ... 123

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

...NeLs ... 194

... tuqbaCadi ... 194

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... AskerYariyim ... 207

... dilanumut ... 209

... prety54 ... 248

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... Bella9292... 296

... kobayfare ... 296

... wishw ... 296

... plaslan ... 298

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

Ah ah Kars yaktın benii

iyi geceler kızlaar şafağmzda attğına göre raht raht uyuyblrz artık öpüldünüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…