- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.041
bizim daha gideli 4 ay olmadı bile senin 4 ayın kaldıdarısı başımıza
Az kaldı azzz, şu senin izinleri düşmemiz baya bi hoş yaptı zaten şafağı
Aynen ama bnm bu Volkan şmdide gelsm mi ötekinide yazın kullansam mı diye düşünmeye başldı şafağı düştm dedm olsn yannda olcam ya donduruz gdnce yne sayarz dyosmdi ekleyemm ama moralm bozulr kalsn byle ellemcem hiiiç
Ben her zaman diyorum sağları solları hiç belli olmuyo diye. Yanımızdayken öyle söylemesi kolay geliyo, sonra gidince dank ediyo tabi. Aytaç'ım da 6 gün izni kaldığı için onu kullanmam herhalde yol da vermicekler bişeye benzemicek 6 gün bari erken gelirim diyodu, şimdi komutan 4 gün veririm dediği halde bana ne napıcam edicem mayısta gelicem diyo
Al işte bak :))) düştünmü snde bnm gibi ona inanıp . ya bide kendi aldı telefnumu 10 gün düşürdü varyaa gelmcem dyodu nasl ciddi
Kanmayın hayatım onların ciddiyetlerine. Ben artık bunu anladım saçma bişey de söylese evet hayatım öyle aşkım diyorum bakıyorum zaten birkaç güne saçmaladığının farkına varıyo o
Yok tatlım ben benimkinin huyunu bildiğimden dokunmadım hiç şafağa, tüm izinleri kullancakmışız gibi sayıyorum ben
En iyisini yapmşsn valla bn ne bileym yaa bnmki dedğinden genelde dönmez inandm 10 gün erkn gelmeside işime geldi tbi düşelim bari dedim
bu askerlk acayip yaptı sevgilimi
Benimki de öyleydi canım laf ağzından bir kere çıkardı yani ama delirdiler artık iyice orada
Çağlaa sohbetine doym olmyo ama yazılrı okurken birbirne gryo artk ben yatagma kaçıyom bacım
Kizlarr ben geldimm:)100lerin sonu resmen kıvrandırdı beni.
Diren Kübb, yarından sonra gönderiyoruz seni çift hanelere
Ay pazartesi gununu iple cekcegimi hic tahmin etmezdm:)smdi pzt gecesini bekliyorm 99olayim diye:))snrada 81i beklerim artk:)hep bi beklemece ztn:)
Ay pazartesi gununu iple cekcegimi hic tahmin etmezdm:)smdi pzt gecesini bekliyorm 99olayim diye:))snrada 81i beklerim artk:)hep bi beklemece ztn:)
Ayy şu askerlik başladı başlayalı beklemeden bir işimiz var mı Allah aşkına
Küb sen bi düşte kendim düşmş gibi sevincem vallahi
Sen plaka oldugunda bizde çift hane demş olcaz sanırm
:)Cnm ya arkamdan geliyosunuz bak.hep beraber plakalarida gorcez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?