93/3 asker yolu bekleyenler

Hayaldi buralar Ecee hayaaaal

Aynen ya bn ilk gittigi zamanları hatrlıyorm gözümün önünde yani nasıl gecicek dedigim zamanları,daha 1 ay oldu dedigim zamanları,kk da 4 ay kalmş yazan şafakları görünce oh yaaa şuna bak ne güzelmş dedigim günleri Vay bee biticek inanmaya başladm

kilo almamamız lazım ama kilo alırsak ozamn tam oluruz:26::26::26::26:

Ben buaralar saldm ztn farkediyorm kilo aldmda Koraya sorsan al al sakın kilo veriyim deme diyip kızıyo bna
İş yerinin yemekleride güzel oluyo yiyorm evde boş durdukca yiyorm nolck sonum bilmiyorm

Güzel bol güneşli baharın miiis kokularıyla dolu bir pazar günündeeen hepinize selamlar canlarr

İki sınavı aştım da geldim başlangıcı güzel yaptık sonu da hayırlı olur inşAllah
:26::26:

Herseye rağmen günün en mutlu edici şeyii askım biletini aldı ve perşembe akşamı inşAllah burda

ayy canm ne güzel ya sanki bnmki geliyormuş gibi sevndim ne hoş şeyler bunlar yaa:) sağsalim kavuşun inşallahhh

Ayyyyyyy sınavı fln boşverdm yani okurken Geliyo ya perşembe yani cok az kaldı öffff cok güzel olur kavuşmanız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…