- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.001
kızlar bugün sevgilimde skypte konuşurken aynı anda ikimizde birbirimize şarkı attık aa aynı anda diye derken bi baktık ikimizde aynı şarkıyı atmışız :) dün alayda dinlemiş aklına ben gelmişim bende geçen gün dinlemiştim samete gönderirim diye düşünmüştüm :)şarkı bu http://www.dailymotion.com/video/x1ls332_yalin-yeniden_music
Tam tersi isliyoruz bnde yatcam birazdan:)
hadi yaabnde bi bakym dedm evde yoktk bgn bakaym kzlar napıyo bi gireym dedm
bugün Aşk tesadüfleri seviyordu :) bende açıp açıp dinliyorum çok güzel yaaattlm bu şarkı çok güzl ya sevgilim izne geldğinde de onlarda bana bu şarkıyı açtı dinlerdik berabr bk aklma geldi
Ne güzl olmş öyle aynı anda aynı şarkıyı atmanz :)))
Ayni tas ayni hamam tatlım:) beklemeye devam hala özlemler artiyo
bugün Aşk tesadüfleri seviyordu :) bende açıp açıp dinliyorum çok güzel yaaa
bugün Aşk tesadüfleri seviyordu :) bende açıp açıp dinliyorum çok güzel yaaa
eVT tek değişen şey özlem hasret biraz daha artyo olması dimi
ikinizn seçtiği özel bi şarkı var mı karr vermdysenz bu olablr kalp kalbe karşı gelmş
Bnde seviyorum bu şarkıyııı:))
Evet o artiyo surekli alistim konusmaya her gece gec arayinca eksik hissediyom kndimi.
8 sene öncesinden vardı şarkımız aslında güzel olan bütün şarkılar bizim ama evet artık favorim bu oldu tamamdır
ay şimdi kanal d de reklamda çıktı :)
evet yaaa tekrar tekrar görüp aşık olası geliyo insanınCok guzel dimi insanın duygularini oksuyor:)
ah ah askerlk süresnce bu byle napcn onlr uygn oldgnda arayblyolar ancaama bgn onn sesyle uyndm sbh 6.5 ta aradı nöbettymiş :) öğlnde aradı yarm saat konstk byle olnca güzl geçyo yarnda çarşya çıkck snrm netten görşrz inşallah
ah ah askerlk süresnce bu byle napcn onlr uygn oldgnda arayblyolar ancaama bgn onn sesyle uyndm sbh 6.5 ta aradı nöbettymiş :) öğlnde aradı yarm saat konstk byle olnca güzl geçyo yarnda çarşya çıkck snrm netten görşrz inşallah
bzde seçe seçe şarkı sayımızı 3e çıkardık
evet yaaa tekrar tekrar görüp aşık olası geliyo insanın
inşallah canm hepmz hergn duyalm seslerni inşEvet uzun konustukca daha iyi geliyo ikimizede ama fena alisiyorz:) ne guzel sabah onun sesiyle uyanmak. Ins grusursnz tatlim netten gorursun ne guzel
bizdede zaman geçtikce şarkının modası geçtikce unutuyorum :) yenileri geliyo yerine
uu çok iyi düğün için ayarlamışsınız siz :)bizim ilk tanıştığımız gün cafede o mahsun kırmızı gülün dinle şarkısını açtırmıştı o varinşallah canm hepmz hergn duyalm seslerni inş
bzm hep aynı bak önce limon çiçeklerini seçmştk snra hastlkta sağlkta eklndi snra baha canım sevgilim de ekledk hepsni düğünmzde dans müzkleri yapcazbide gökhan tepe ası aşk olsun var ya onu da salona girerkn yada pasta kesmnde düşünyrum
inşallah canm hepmz hergn duyalm seslerni inş
uu çok iyi düğün için ayarlamışsınız siz :)bizim ilk tanıştığımız gün cafede o mahsun kırmızı gülün dinle şarkısını açtırmıştı o varcesaretin varmı aşka var yine yıllar öncesinden çıkmaya başladığımız günden kalma :)ama en çokda boys anılar vardı onun dönmez olsun diye şarkısı vardı o var şimdide yalının şarkısının hatırası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?