93/3 asker yolu bekleyenler

ttlm bu şarkı çok güzl ya sevgilim izne geldğinde de onlarda bana bu şarkıyı açtı dinlerdik berabr bk aklma geldi

Ne güzl olmş öyle aynı anda aynı şarkıyı atmanz :)))

ttlm bu şarkı çok güzl ya sevgilim izne geldğinde de onlarda bana bu şarkıyı açtı dinlerdik berabr bk aklma geldi

Ne güzl olmş öyle aynı anda aynı şarkıyı atmanz :)))
bugün Aşk tesadüfleri seviyordu :) bende açıp açıp dinliyorum çok güzel yaaa

Evet o artiyo surekli alistim konusmaya her gece gec arayinca eksik hissediyom kndimi.

ah ah askerlk süresnce bu byle napcn onlr uygn oldgnda arayblyolar anca ama bgn onn sesyle uyndm sbh 6.5 ta aradı nöbettymiş :) öğlnde aradı yarm saat konstk byle olnca güzl geçyo yarnda çarşya çıkck snrm netten görşrz inşallah

8 sene öncesinden vardı şarkımız aslında güzel olan bütün şarkılar bizim ama evet artık favorim bu oldu tamamdır

bzde seçe seçe şarkı sayımızı 3e çıkardık

Evet uzun konustukca daha iyi geliyo ikimizede ama fena alisiyorz:) ne guzel sabah onun sesiyle uyanmak. Ins grusursnz tatlim netten gorursun ne guzel

bizdede zaman geçtikce şarkının modası geçtikce unutuyorum :) yenileri geliyo yerine

Evet uzun konustukca daha iyi geliyo ikimizede ama fena alisiyorz:) ne guzel sabah onun sesiyle uyanmak. Ins grusursnz tatlim netten gorursun ne guzel
inşallah canm hepmz hergn duyalm seslerni inş
bizdede zaman geçtikce şarkının modası geçtikce unutuyorum :) yenileri geliyo yerine

bzm hep aynı bak önce limon çiçeklerini seçmştk snra hastlkta sağlkta eklndi snra baha canım sevgilim de ekledk hepsni düğünmzde dans müzkleri yapcaz bide gökhan tepe ası aşk olsun var ya onu da salona girerkn yada pasta kesmnde düşünyrum

uu çok iyi düğün için ayarlamışsınız siz :)bizim ilk tanıştığımız gün cafede o mahsun kırmızı gülün dinle şarkısını açtırmıştı o var cesaretin varmı aşka var yine yıllar öncesinden çıkmaya başladığımız günden kalma :)ama en çokda boys anılar vardı onun dönmez olsun diye şarkısı vardı o var şimdide yalının şarkısının hatırası oldu

ooo siznde baya varms yahu 8 sene de baya olms bnde bzm 4.5 sene fazla dydum sz evli nişnlı hngisi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…