93/3 asker yolu bekleyenler

Haklısın canm sormak lazm aslnda ama suprizi kaciyr oylede

Biz hepimiz ayniyiz sanirim:) bnde zayifim ama bnm gobegim var eritmeye calisiyrm gtmiyo ekmek yemiyorum bnde onun icin. Ama bnmki beni böyle cok begeniyoor:)

aynı sayılırız ama boyuma göre zayıfım ben işte görenlerin ayy hiç yemek yemiyomusun çok zayıfsın diyen görgüsüzlerden bıktım

Ayy al bnde de o kadr yaa bnde bktm onlardan sormaa

Evet canm hep onsuz geçiyo hersey sabrin sonu selamettir bekliyoruz bian once biter insallah

Amiin canm inşallah :26:

Haklısın canm sormak lazm aslnda ama suprizi kaciyr oylede

Kaçıyo cnm da işte napalım askerlk bu herşeyi mantksızlık yanii ama haberleri oldugnda da mektup gelnce güzl oluyo yaa Volkanım çok sevinmşti hala cüzdanında duruyo

Son düzenleme:
Biz hepimiz ayniyiz sanirim:) bnde zayifim ama bnm gobegim var eritmeye calisiyrm gtmiyo ekmek yemiyorum bnde onun icin. Ama bnmki beni böyle cok begeniyoor:)

bu erkeklerde ne göbek meraklısı yaa bnmde olan göbeğin eridiğini görünce acayip baskı kuruyo kilo alcksn dye

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
​

:92: 17.NİSAN. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... Snt55 ... 32 ->>> ISPARTA'YA SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 93

... KUBB88 ... 97

... sweet71 ... 98

... apple2 ... 99

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

... zeytinagaci ... 112

... meritoo ... 115

... Kanaryam35 ... 118

... KorEc ... 119

... blss ... 119

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... Barney_Stinson ... 179

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

...NeLs ... 190

... tuqbaCadi ... 190

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... AskerYariyim ... 203

... dilanumut ... 205

... prety54 ... 244

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... Bella9292... 292

... kobayfare ... 292

... wishw ... 292

... plaslan ... 294

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

Allahımm şu tezkeryi alanlar bölümünde hepimizin adını görmeyi nasip et

Sonunda kendimi teskereyi alanlarda gördüm artık gözüm açık gitmem

Bu zorlu süreçte çok güzel arkadaşlıklar kurduk en güzel yanı da bu olsa gerek bazen birlikte ağladık bazen mutluluklarımızı paylaştık her zaman yanımda olduğunuz için hepinize çook teeşekkür ediyorumm Allah sizleri de bir an önce kavuştursun inşAllah

Günaydın herkese
Bu haftada biticek gibi görünüyo

Seroş tekrardan gözün aydın bidaha böyle ayrılık olmasın Geldiğinde çok iyi zaman geçirirsnz inş

Kaçıyo cnm da işte napalım askerlk bu herşeyi mantksızlık yanii ama haberleri oldugnda da mektup gelnce güzl oluyo yaa Volkanım çok sevinmşti hala cüzdanında duruyo

Bnde konuşayım bi bnmkiyle dunde aramadi bni gece cok merk ediyrm onu henuz aramadi daha

Serosumm Allah baska ayrilik gostermesin.cok mutlu olun.face ten takipte kalalim daha guzel gunlerimizi mutluluklarimiZi gorelim ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…