- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.321
ya aslında bende ankaraya çıktığını duuyunca hep giderim sakaryadan ohh çok yakın diyordum ama öyle olmadı ya evden izinsiz gittiğim için sabahtan akşama kadar zor oluyo 2 ayda bir ancak gidebilicem.ahh canım yaa zamanın geçtiğine mi sevinsek zaman geçtikce özlemin arttığına mı üzülsek
bi süre sonra kesin rahat telefon kullanabilir hayatım doğuda çoğu kişi rahatmış.olsun zaman geçicek bizde seroş gibi teskere alıcaz :)
annem hatta ağzımı arıyo aa ankarada seninki senin yerinde olsam giderim yanına dedi bende yok artık anne yuh dedim sonra şaka diyorum sakın haaa diyo beni konuşturcak aklı sıraÖfff demi o olay fena halde sıkıntı aslında haklısın. Sık sık bahaneler üretsen bu sefer de dikkat çekicek tabi haliyle anlayacaklar gittiğini
annem hatta ağzımı arıyo aa ankarada seninki senin yerinde olsam giderim yanına dedi bende yok artık anne yuh dedim sonra şaka diyorum sakın haaa diyo beni konuşturcak aklı sıra
ya bozulması kötü olmuş Allah korusun bi gün konuşamasam moralim bozulur benimde yaainş kullanırız canm ya dün mesela ordaki telfnlar bozulmuş arayamadı kafayı yicktm merktan. 2-3 aya anca alcak yanına artık tel öyle diyo bakalım napcaz.evet ya seroş aldı tezkereyi darısı başımızaaa
yani dimi normalde sakarya sınırlarında sıkı değiller ama başka şehir olunca olmuyo işte anne piskolojisi :)Yaaa nolur sanki sabah gidip akşam dönülebiliyo işte diyesim geldi şuanda
yani dimi normalde sakarya sınırlarında sıkı değiller ama başka şehir olunca olmuyo işte anne piskolojisi :)
ya bozulması kötü olmuş Allah korusun bi gün konuşamasam moralim bozulur benimde yaa
Bu anneler çok gıcık bence benimki de dahil tabi
annemi tembihledim bide babamın yanında telefon çalarsa sakın kim diye sorma bana diye 4 aydır maşallahı var sormuyo :)
Eheheh iyiymiş o zaman, hiç değilse arama meselelerinde iş birliği yapıyo
ben bu gece 7 aya düşüyorumaynen ya çok zor oluyr insanın aklına her türlü şey geliyr
ben bu gece 7 aya düşüyorumseninlede aramızda tam 50 gün varmış şimdi farkettim
kızlar merhaba benim askerim şuan erzincanda acemi birliğini yapıyo . usta birliğide bugün açıklandı . Ağrı merkeze düşmüş . orda askeri olan varm acaba aranızda bilgilendirse beni orası hakkında ?
evet canım aralık 18de kavuşcaz:) seninki de 5 şubatta gelicek o zamanHadi ya 1 ay 20 gun once kavuscan sen.araliktami gitti seninki canm o zmn bnm subat 7de gtti.suluste 5 yaziyo bzm ama
evet canım aralık 18de kavuşcaz:) seninki de 5 şubatta gelicek o zaman
bizde izin kullanmayız demiştik ama yok olmuyo böyle bayramda izin almaya çalışcak inşallah geç bitirsinde zorluk çekmesin kullansın şimdi öyle düşünüyorum bendeEvet canm 5 subatta gelck bnmki nasipse:) izin kullanmzsa daha erken gelck:)
eşimin izinden dönüşüyle tekrar ilk onsuz günümü geçirdim.
askerlik başladığından beri
10 gün dağıtım izni
2 gün ben ziyaret ettim
10 gün ölüm izni
12 gün de normal izin kullandı.
yaklaşık 4 ayımız kaldı
bi kere daha ziyaret ederim sonra gelir artık bitirir diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?