- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.301
Aaaaa süper bşy o
Bence ulaşımını rahatlatcaksa ve kullanımı kolaysa al
Sonunda kendimi teskereyi alanlarda gördüm artık gözüm açık gitmem
Bu zorlu süreçte çok güzel arkadaşlıklar kurduk en güzel yanı da bu olsa gerek bazen birlikte ağladık bazen mutluluklarımızı paylaştık her zaman yanımda olduğunuz için hepinize çook teeşekkür ediyorumm Allah sizleri de bir an önce kavuştursun inşAllah
Hadi başarılar çağlaaaa
Modulu geçmeden gelme
Çağla modül sınavı ne?
Başarılar tatlım yaparsın sen
Basarilar Çağlacım Allah zihin acikligi versin:)
Çok güzel handeeeee
Bende ilerde bisiklet almasam mutlaka böyle bşy alırdm
zaman geçmiyooooooorrrrrrrrrr
amin inşallah ömrünüzde sabrettiğiniz son ayrılık askerlik olur.:126:askerden sonrası için herşey gönlünüzdeki gibi olur darısı başımızı :):)Sonunda kendimi teskereyi alanlarda gördüm artık gözüm açık gitmem
Bu zorlu süreçte çok güzel arkadaşlıklar kurduk en güzel yanı da bu olsa gerek bazen birlikte ağladık bazen mutluluklarımızı paylaştık her zaman yanımda olduğunuz için hepinize çook teeşekkür ediyorumm Allah sizleri de bir an önce kavuştursun inşAllah
aynen ya güneşli havalarda daha bi geçmiyo sanki:18: 3 mayısta ankaraya gidiyorumama zaman durdu
aynen ya güneşli havalarda daha bi geçmiyo sanki:18: 3 mayısta ankaraya gidiyorumama zaman durdu
bizim aramızda 3buçuk saat var günü birlik gidebiliyorum işte gitcem inşallah bende çok özledim ya belki sende ilerde gidersin yanına :)yanınamı gidiyorsunnngeçmez artık zaman sana hiç tatlım. bnde bi görebilsem keşke çok özledm yaa
gel çağla geeel ankaranın bağlarına bi yolculuk yapalımBeni de allllllllll
bizim aramızda 3buçuk saat var günü birlik gidebiliyorum işte gitcem inşallah bende çok özledim ya belki sende ilerde gidersin yanına :)
bizim aramızda 3buçuk saat var günü birlik gidebiliyorum işte gitcem inşallah bende çok özledim ya belki sende ilerde gidersin yanına :)
gel çağla geeel ankaranın bağlarına bi yolculuk yapalım
orasıda öyle diyarbakır çok uzak çok zor gitmen canım ama olsun siz telefon kullanabilirsınız bız kullanamıyoruz cumhurbaşkanlığında çok sıkılar teskere alana kadar ankesörlüye mahkümuz bu gidişleAman Allahımmm sen seçilmiş kisilerdensin o zmn:) nerde canm ya bnmki taa diyarbakirda bilmedim bi yer gtsen nerde kalcn kmseye güven yok artık bu devirde
ya aslında bende ankaraya çıktığını duuyunca hep giderim sakaryadan ohh çok yakın diyordum ama öyle olmadı ya evden izinsiz gittiğim için sabahtan akşama kadar zor oluyo 2 ayda bir ancak gidebilicem.ahh canım yaa zamanın geçtiğine mi sevinsek zaman geçtikce özlemin arttığına mı üzülsekAhh be yavrum 3,5 saat olsa gün aşırı yolculuk yaparım ben Ankara'ya
Yapalım yapalım özlediiiiiiiiim
orasıda öyle diyarbakır çok uzak çok zor gitmen canım ama olsun siz telefon kullanabilirsınız bız kullanamıyoruz cumhurbaşkanlığında çok sıkılar teskere alana kadar ankesörlüye mahkümuz bu gidişle
şuan telefn bzdede yok canm ya olsun bak en azından yanına gidip görebiliyrsun ne güzel bnmde öyle şansım olsaydı keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?