93/3 asker yolu bekleyenler

tatlım gözün aydınnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Seroooşşş
Ana topik dolu olsaydı dün gece depük gecen vardı ama sen burda takılıyorsun diye yazıyorum
Artık askerlik diye birşey yok, şafak falan yok, darısı nişan şafağınıza inşallah :81:
Rabbim bi daha ayırmasın tatlışş.

Darısı diğer asker yarenlerine inşallah

Son düzenleme:
amin inşallah ömrünüzde sabrettiğiniz son ayrılık askerlik olur.:126:askerden sonrası için herşey gönlünüzdeki gibi olur darısı başımızı :):)

bizim aramızda 3buçuk saat var günü birlik gidebiliyorum işte gitcem inşallah bende çok özledim ya belki sende ilerde gidersin yanına :)

Aman Allahımmm sen seçilmiş kisilerdensin o zmn:) nerde canm ya bnmki taa diyarbakirda bilmedim bi yer gtsen nerde kalcn kmseye güven yok artık bu devirde

bizim aramızda 3buçuk saat var günü birlik gidebiliyorum işte gitcem inşallah bende çok özledim ya belki sende ilerde gidersin yanına :)

gel çağla geeel ankaranın bağlarına bi yolculuk yapalım

Ahh be yavrum 3,5 saat olsa gün aşırı yolculuk yaparım ben Ankara'ya
Yapalım yapalım özlediiiiiiiiim

Aman Allahımmm sen seçilmiş kisilerdensin o zmn:) nerde canm ya bnmki taa diyarbakirda bilmedim bi yer gtsen nerde kalcn kmseye güven yok artık bu devirde
orasıda öyle diyarbakır çok uzak çok zor gitmen canım ama olsun siz telefon kullanabilirsınız bız kullanamıyoruz cumhurbaşkanlığında çok sıkılar teskere alana kadar ankesörlüye mahkümuz bu gidişle

Ahh be yavrum 3,5 saat olsa gün aşırı yolculuk yaparım ben Ankara'ya
Yapalım yapalım özlediiiiiiiiim
ya aslında bende ankaraya çıktığını duuyunca hep giderim sakaryadan ohh çok yakın diyordum ama öyle olmadı ya evden izinsiz gittiğim için sabahtan akşama kadar zor oluyo 2 ayda bir ancak gidebilicem.ahh canım yaa zamanın geçtiğine mi sevinsek zaman geçtikce özlemin arttığına mı üzülsek

Son düzenleme:

şuan telefn bzdede yok canm ya olsun bak en azından yanına gidip görebiliyrsun ne güzel bnmde öyle şansım olsaydı keşke.

şuan telefn bzdede yok canm ya olsun bak en azından yanına gidip görebiliyrsun ne güzel bnmde öyle şansım olsaydı keşke.

bi süre sonra kesin rahat telefon kullanabilir hayatım doğuda çoğu kişi rahatmış.olsun zaman geçicek bizde seroş gibi teskere alıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…