93/3 asker yolu bekleyenler

Son hiz hayallerle devam ediyorz plan yapiyorz her aksam:))ikimizde cok ozledkk 3ay kalmis olmasi moral oluyo.geldignde 9ay gormemis olcam nasl bi bulusma olcak mrk ediyorm dgrusu:)
İnsan basa gelince dayanip sabir gosteriyoms onu ogrendim:)

Kesinlikle kübracım biz de geldiğinde 11 ay görüsmeden bitirmis olucaz. Heycanımı anltamam yani o derece :) Dediğin gibi sabretmeyi öğrendik bu askerlik sayesinde.. Sabrımızın sonuu çook çook güzel olur umarım :)

Allah bütün askerlerimizi korusun ya en ufak zarar gelmesin hiçbirisine

Kızlar mayısta gidiceklerin yani 4-2 lerin yerleri açıklanmş

Bu soruya ben cevap verip ferahlatayım sizi

93/3 olduğunuza göre ..

93/4 alt devreniz..
94/1 çömeziniz..
94/2 has olmayan torununuz ( bi diğer deyimle p,ç torununuz)
94/3 has torununuz, çıkış biletiniz

15 ayken de sistem böyle değil miydi yahu ? O zaman mesela 94/4 devresine ne dicektik

15 ayken de sistem böyle değil miydi yahu ? O zaman mesela 94/4 devresine ne dicektik

15 ayken de böyleydi canım Biz önce 15 olarak başladık yarıdayken 3 ay düştü ya Düşmeden öncede böyleydi
Onlara da poşet, naylon, galoş deniliyor - muşşş yani kafadan sallıyorlar

15 ayken de böyleydi canım Biz önce 15 olarak başladık yarıdayken 3 ay düştü ya Düşmeden öncede böyleydi
Onlara da poşet, naylon, galoş deniliyor - muşşş yani kafadan sallıyorlar

İşte 3 ay düşünce bu terimlerden de birini çıkarttılar diye duymuştuk. Sanırım o aradaki p*ç torunu salladılar

He ya olabilir ben bunu hiç düşünmemiştim Ama sanmıyorum canım misal şöyle düşün sizin 3 ayınız var ve iki tertip daha gidecek. Mayıs/Ağustos siz askerlerinizi alırken, torunlarınz yani çıkış biletleriniz gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…