- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.641
Oyle dusunme canm ya bnmde 9bucuk ay var amaaabn alti ay olsun yarilayalim istyrm o zmn arkasi gelir
Ben her geri dönüşümlü telefonu neresi olduğuyla birlikte kaydediyorum. Beni en çok aradığı 3 numarayı aradım. Biri kazan, diğeri koğuş diğeri de tabur. İlla bilen biri çıkardı. Bir tek kazandaki tanıyodu o da kazan kapalı yenge bugün hafta sonu ya yok bugün burada dedi ( yinge dedi hatta) İyi azarlamışsın Kübi bazen hak ediyorlar yani
Bi ankesorlu telefonu var bnde hep ondan ariyo bni.bnde arayabiliyorm.baska yk.belkide karakol diye.ama bilecik ankesorluleri hala kayitli 30a yakin:)
Yinge iyiymis:)cocuk azarimi anladiki emre hemen aradi 5dk gecmeden:)baglayamam ne yani aciklasaydi en bastan:))
Ama takldk ilerlemyo cnm ya bana öyle gelyo şu gnler blmym neden anlmdm
Banada son zamanlarda gecmiyo gibi geliyor ama geçmesi lazm artik bitmesi lazm yanii.yazda bi gelemedi havalarda kötü hep kasvetli icimiz daraldi be iyice
İzmde güzl havalar hatta sıcagı yakmaya başldı ama belli olmyo sbh güneş öğledn snra bi bakysun bulutlar kaplamş aynı bnm içim gibi dengesiz
Bnde izmirdeyim canm biliyorum:) bi tam anlamıyla goremedkki güneşi hep bi bulut hep bi bulut:)
:) bnm kafamı gtti yksa konusmsmyduk izmrn neresndesn ttlm :)
diğer yerlere göre iyi ya bgn konağa gittk işte gayet iyiydi ama aksmüstü bozdu
Konustuk canım aşk olsun unuttunmu seni hiç iyi görmüyorum bu aralar:)) saka bi yana bazen karışıyor yaa:) karsiyakadayim canm ben. Bu arada artik yatmam lazm bnm grusuruz tatlım bozma sende moralini
Kızlar bni hiç ankesörlden aramyo taa ustaya yeni gittgnde aramstı 2 3 kere ama teli sürekli elnde artk . Sizn telfnları yannda değilmi nedn anksrlden konusysunz
Bzde telefon serbest cnm kullaniyorz ztnustaya ilk gttigi zamanlar ankesorluden ariyodu.ama ulasamaz mrk edersem anlesorluden ariyorm.Çaglalarda skntili telefon brz.
eVT Çağlayı blyrum AnkaradydıAnldm ttlm bn ankesörlü numarsnı hç blmyrum koca kışla arasnda ulaşamzsn dyo zatn çok şükür genlde hergün msjlaşyozda inş hep böle gider :26:
Bi ankesorlu telefonu var bnde hep ondan ariyo bni.bnde arayabiliyorm.baska yk.belkide karakol diye.ama bilecik ankesorluleri hala kayitli 30a yakin:)
Yinge iyiymis:)cocuk azarimi anladiki emre hemen aradi 5dk gecmeden:)baglayamam ne yani aciklasaydi en bastan:))
Kızlar bni hiç ankesörlden aramyo taa ustaya yeni gittgnde aramstı 2 3 kere ama teli sürekli elnde artk . Sizn telfnları yannda değilmi nedn anksrlden konusysunz
İş yerime ilk maaş hediyesinide dağıttım bu tabiki mersin cezeryesi oldu herkes cok sevindi
Eheheh hadi bakalım hayırlı olsun Ecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?