93/3 asker yolu bekleyenler

Bi ankesorlu telefonu var bnde hep ondan ariyo bni.bnde arayabiliyorm.baska yk.belkide karakol diye.ama bilecik ankesorluleri hala kayitli 30a yakin:)
Yinge iyiymis:)cocuk azarimi anladiki emre hemen aradi 5dk gecmeden:)baglayamam ne yani aciklasaydi en bastan:))

Kızlar bni hiç ankesörlden aramyo taa ustaya yeni gittgnde aramstı 2 3 kere ama teli sürekli elnde artk . Sizn telfnları yannda değilmi nedn anksrlden konusysunz

Banada son zamanlarda gecmiyo gibi geliyor ama geçmesi lazm artik bitmesi lazm yanii.yazda bi gelemedi havalarda kötü hep kasvetli icimiz daraldi be iyice

İzmde güzl havalar hatta sıcagı yakmaya başldı ama belli olmyo sbh güneş öğledn snra bi bakysun bulutlar kaplamş aynı bnm içim gibi dengesiz

Bnde izmirdeyim canm biliyorum:) bi tam anlamıyla goremedkki güneşi hep bi bulut hep bi bulut:)

:) bnm kafamı gtti yksa konusmsmyduk izmrn neresndesn ttlm :)

diğer yerlere göre iyi ya bgn konağa gittk işte gayet iyiydi ama aksmüstü bozdu

:) bnm kafamı gtti yksa konusmsmyduk izmrn neresndesn ttlm :)

diğer yerlere göre iyi ya bgn konağa gittk işte gayet iyiydi ama aksmüstü bozdu

Konustuk canım aşk olsun unuttunmu seni hiç iyi görmüyorum bu aralar:)) saka bi yana bazen karışıyor yaa:) karsiyakadayim canm ben. Bu arada artik yatmam lazm bnm grusuruz tatlım bozma sende moralini

Konustuk canım aşk olsun unuttunmu seni hiç iyi görmüyorum bu aralar:)) saka bi yana bazen karışıyor yaa:) karsiyakadayim canm ben. Bu arada artik yatmam lazm bnm grusuruz tatlım bozma sende moralini

ttlm ya valla k.bkma bn dün bulaşk makinasnı çalstrp başlata basmayı unutmuşm 2 saat snrada gdp bakyrum btti dye kapatyrm bide sabah nye yıkanmamış bunlar diyorum bi baktm tablet orda duruyo garibim başlamamski yıkamaya cidden çok dağınk kafam :)

iyi geceler ttlm bnde yataym artık görüşürüüz

Kızlar bni hiç ankesörlden aramyo taa ustaya yeni gittgnde aramstı 2 3 kere ama teli sürekli elnde artk . Sizn telfnları yannda değilmi nedn anksrlden konusysunz

Bzde telefon serbest cnm kullaniyorz ztnustaya ilk gttigi zamanlar ankesorluden ariyodu.ama ulasamaz mrk edersem anlesorluden ariyorm.Çaglalarda skntili telefon brz.

Bzde telefon serbest cnm kullaniyorz ztnustaya ilk gttigi zamanlar ankesorluden ariyodu.ama ulasamaz mrk edersem anlesorluden ariyorm.Çaglalarda skntili telefon brz.

eVT Çağlayı blyrum Ankaradydı Anldm ttlm bn ankesörlü numarsnı hç blmyrum koca kışla arasnda ulaşamzsn dyo zatn çok şükür genlde hergün msjlaşyozda inş hep böle gider :26:

eVT Çağlayı blyrum Ankaradydı Anldm ttlm bn ankesörlü numarsnı hç blmyrum koca kışla arasnda ulaşamzsn dyo zatn çok şükür genlde hergün msjlaşyozda inş hep böle gider :26:

Nerdeydi askerin?bzm karakol oldugu icn ankesorludende karakoldanda aradigmda rahat ulasiyorum nerde oldugu belli oluyo cnku.bzde tel knusunda sknti yasadik brz ama suan rahatiz.
insallah umarim byle gider

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
​

:92: 22.NİSAN. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... Snt55 ... 27 ->>> GAZİANTEP'E SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 88

... KUBB88 ... 92

... sweet71 ... 93

... apple2 ... 94

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

... zeytinagaci ... 107

... meritoo ... 110

... Kanaryam35 ... 113

... KorEc ... 114

... blss ... 114

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... Barney_Stinson ... 174

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

...NeLs ... 185

... tuqbaCadi ... 185

... AskerYariyim ... 198

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... dilanumut ... 200

... prety54 ... 239

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... Bella9292... 287

... kobayfare ... 287

... wishw ... 287

... plaslan ... 289

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer ​

Ankara'daki şiveler hep öyle ya yanına gittiğimde de işte cafelerdeki komiler falan da hep öyle konuşuyo
Aman iyi yapmışsın, gelirsem seni oraya saçını başını yolarım gibi bişey olmuş ama iyi olmuş

Beyinsiz arkadaşlarının MÜZİK DİNLERKEN telefonu yakalatmaları üzerine bizim telefon bi 25 gündür yok canım 5-10 güne geri alıcam diyor ya bakalım

İş yerime ilk maaş hediyesinide dağıttım bu tabiki mersin cezeryesi oldu herkes cok sevindi

Eheheh hadi bakalım hayırlı olsun Ecee

Teşekkr ederm diyolar ki normalde yeni işe girenden biz yüzsüzlük yapıp isterdik sen düşünceli cıktın bizden önce davrandın diye
Nedense cok mutlu oldular bide kimisi ilk defa yiyo fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…