- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.621
Aynen benimde cuma bitti
inş bende yaklaşcam plakalara şuan kısa dönem askere yeni göndermiş gibi hayatımın anlamınıı
Ne okuyorsun canım, ygs ye girmiştin sen bide dimi başka bölüm istiyordun ?
Bizlere ilaç verip uyutsalar iyi olurdu 365 gün uyuyan güzellerr olurdukkkk onlar geldiklerinde öperler ve mutlu sooon
Kısa dönem olsaydık ... diye cümleye başlamak istemiyorum ama biteli 3 ay falan olacaktı bizim de
İngilizce Ekonomi ( İktisat ) okuyorum tatlım ben ve evet bölüm değiştirmeyi istiyordum. Düşük aldım ben de ya hamlamışım bir de pek çalışmamıştım açıkçası. Hatta son bir ay kala baktım diyebilirim. 330 civarı bir puanım var maalesef
Bence puanın o kadarda kötü değil bozma moralini lys ye daha çok çalışırsan istediğin bölümü kazanırsın bence :)
bilmiyorumki canım ya satılır büyük ihtimalle.ben netten buldum ona bakarak yaptım kareli bi kağıda sayarak yaptım zor yani tek başıma bnde yapamadım çünkü
kızlar internette bulduğunuz şafak takvimini worlde yapıştırarak çıktı alabilirsiniz imkanınız varsa ben öyle yaptım...
Ahahah beceriksizler kulubü kurabilirz o zamann
Tabiki şafağınız çok az yaparsınız benim daha çoook var :)
Ay bitti vizelerimm çok şükür 2 hafta sürdü süründürdü beni stresi
Aradı Kübi çok şükür dün akşam 10 da işte. Kendi kışlalarının yakınında terk edilmiş bir kışla var oraya bir grup asker daimi olarak sabah gidip akşam dönüyor. Oraya göndermişler, kullanımda değil diye de bir ankesörlü var tabii. O da bozuk olunca ankesörlüden ulaşamamış. Dönüşte üstleri aranıyor diye de şu telefonunu teslim etmeyenlerin hiç biri de yanına telefon almayınca akşam dönmeyi beklemiş. Bir de güneşin altında uyuya kalınca bey efendiyi güneş çarpmış gelir gelmez sızmış işte. Akşam da nöbete kalkınca arkadaşının telefonuna hattını takıp 2-3 dakika da olsa aradı işte. Konuştuk da gel bir de bana sor o saate kadar beklemeyi
ne çoğu yaa ben daha senin acemilik günlerini hatırlıyorum şurda
bitirmişsin sen de barney, az kalmış az dert etme
terk edilmiş kışla mı
çok komik geldi heheh
Panik olmayı geç herkesi seferber ederler annem diyodu ztn akuta bile haber verebilrm başka çare kalmazsa diye
Sen öyle diyince aklıma geldi bnde karaladm yanımda vardı bi tane 10 gndür karalamıyomşm
Aradı Kübi çok şükür dün akşam 10 da işte. Kendi kışlalarının yakınında terk edilmiş bir kışla var oraya bir grup asker daimi olarak sabah gidip akşam dönüyor. Oraya göndermişler, kullanımda değil diye de bir ankesörlü var tabii. O da bozuk olunca ankesörlüden ulaşamamış. Dönüşte üstleri aranıyor diye de şu telefonunu teslim etmeyenlerin hiç biri de yanına telefon almayınca akşam dönmeyi beklemiş. Bir de güneşin altında uyuya kalınca bey efendiyi güneş çarpmış gelir gelmez sızmış işte. Akşam da nöbete kalkınca arkadaşının telefonuna hattını takıp 2-3 dakika da olsa aradı işte. Konuştuk da gel bir de bana sor o saate kadar beklemeyi
Tahmin edebiliyorum halini.bnde brda az karakolu arycam demiyodum ya smdi hatirladm da:)gerci yine olsa yine ararim yine mrktan cildiririm.
Neyseki iyiymis Çağla.geldiklernde altnda kalmayiz bnlarn:)
Ben de aradım Kübi aramam mı ulaşamadıkça daha da tedirgin oldum. Telefonu açan tanımıyo yok burası karışık adınızı not alalım yarın arasın diyo. Yarına kadar durabilecek olsam zaten aramam be manyak diyesim geldi de sustum işte Aytaç ın adını soy adını verdim o kadar diye
Bende ulasamadm diye daha gecenlerde aradim.karakolda az kisi oldugu icn taniyolar brbrlerini.bide cocuk baglayamam diyince snrlendim ne demek baglayamam ddm:)bulundugu yere baglanmiyo abla ddi.adinizi aliym syliym ddi.snra emre aradi santraldeki cocuk ters bisimi ddi ddi:)yk ddm bisi demedi:)
Benim aklımda olan bölüm ygs puanıyla alıyor işte canım sorun orada. Şehir dışı özellikle de şaka gibi olan kısmı Ankara falan tutuyor ama benim şehrim tutmayacak gibi. Önümde girmem gereken bir de kpss var ama bakalım hangisinde karar kılıcam sonunda
ne çoğu yaa ben daha senin acemilik günlerini hatırlıyorum şurda
bitirmişsin sen de barney, az kalmış az dert etme
Kızlaar bgn bi arkadaşımın gelnlk provasına gittim kız geçen yıl şafak sayiyodu (15 ay yaptılar bide ) şmdi evlenyo gelnlkleri görnce bi tuhaf oldum .
Neyse snra eve geldm Çanakkalede okuyn çocklk arkdsm gelmş o ugradı parmağnda tektaşı evlilk teklifi aldm dedi Çoook sevndm ama sevdicekleri yanlarnda çok kıskandım bee6 ay biter mi bitmez kapıldım umutsuzlklara of off
Sende yarilamissin yolu tatlim daha çabuk geçer artik zaman.6 ay sonra sende başlarsın artık düğün hazirliklarina:)
6 ay cnm ya çok var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?