- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.661
Teşekkr ederm diyolar ki normalde yeni işe girenden biz yüzsüzlük yapıp isterdik sen düşünceli cıktın bizden önce davrandın diye
Nedense cok mutlu oldular bide kimisi ilk defa yiyo fln
Ankara'daki şiveler hep öyle ya yanına gittiğimde de işte cafelerdeki komiler falan da hep öyle konuşuyo
Aman iyi yapmışsın, gelirsem seni oraya saçını başını yolarım gibi bişey olmuş ama iyi olmuş
Ruh halime gore cok uyuz ve gicik olabiliyorm:))emre zor bi insan oldugumu soyler:)hehe bidaha aradigmda nasl knscagini ogrenmis oldu:))
İş yerime ilk maaş hediyesinide dağıttım bu tabiki mersin cezeryesi oldu herkes cok sevindi
Önce açıklama yapsın o da yaniii zaten gerginiz bizz
Hıııımm o zaman daha da iyi olmuş desene. Diğerleri de ne düşüncesizmiş yalnız insan küçük de olsa bişeyler ısmarlar ayıp olmasın diye
Ohh hadi hayirli bol bereketli olsun paran:)
Ay sorma btsede bizde kurtulsak.geldiklerinde bi sure anı dinleriz heralde:)
İlk gün yemege gitmştik bi kacıyla dışarıya.Ozamn hesap ödetmemşlerdiHaklarını yemiyim yani ama digerlerinden bşy yok
İyi ilişkiler var o zaman orada desene güzelmişş
Çok sessiz sakinler ama iyi gibiler bilmiyorm bakalm
Nerdeydi askerin?bzm karakol oldugu icn ankesorludende karakoldanda aradigmda rahat ulasiyorum nerde oldugu belli oluyo cnku.bzde tel knusunda sknti yasadik brz ama suan rahatiz.
insallah umarim byle gider
Beyinsiz arkadaşlarının MÜZİK DİNLERKEN telefonu yakalatmaları üzerine bizim telefon bi 25 gündür yok canım 5-10 güne geri alıcam diyor ya bakalım
Aboo o gerizekalılar yüznden bizimde telefon gitti bi kere 2 gün ulaşamdm snra verdi komutan ama dediğin gibi uyuzlar çok
ttlm ya valla k.bkma bn dün bulaşk makinasnı çalstrp başlata basmayı unutmuşm 2 saat snrada gdp bakyrum btti dye kapatyrm bide sabah nye yıkanmamış bunlar diyorum bi baktm tablet orda duruyo garibim başlamamski yıkamayacidden çok dağınk kafam :)
iyi geceler ttlm bnde yataym artık görüşürüüz
Bazen telefonda bile dinliyorum ben sorma
Elimde kalacak biri bi gün ya ne zaman bakalım
kızlar benmkide dün telefon almış skypedan konuşcaktık 2 gündür ne aradı ne skype ageldi
Kıbrıs'ta ayrıca bir hat alınıyor. Henüz alamamış olabilir bence
tatlım almış çağrı atcam gel dedi geldim yok acaba o değilmiydi aradım şimdi açmadı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?