- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.601
Aa ulasamayinca ve aramadiklarnda insan panik oluyo haklisin aklina binbir turlu sey geliyo
Aradimi yada ulasabildinmi peki?
iyiyi canm ben zaman geçirmeye çalışıyoruz sen nasılsın
Bende iyiyim teşekkür ederimm canımm :)) vizelerim biitti evime geldim vakit geçiriyorum bende
ohh ne güzel tadını çıkar valla bu zamanların
Altta benimkinin boş hali var canım. İstiyorsan sen de kareleri saya saya yapabilirsin
Eki Görüntüle 1080626
Çok teşekkür ederim canımmBiraz geç başladım ben safak kağıdına ama olsun :)
Geç olsun ama güç olmasın hayatım
Üzgünüm canımbenim sevgilim tankçı. Ama oraya sürekli gidip geliyor görevi olduğu için. Devrecilik çok demişti. Umarım iyi insanlara denk gelir bu tarz sorunlar yaşamaz. Sen yine merak ettiğin bir şey olursa yaz ben erkek arkadşma sorar öğrenirim dediğim gibi gidip geliyor. Yinede yardımcı olurum yani..
Harflerle de yapabilirim inş biraz beceriksizim deSen nasılsıın bu arada tatlım ben pek katılamıyorum okul yüzünden uzağım
Harf konusunda bence ben de beceriksizimdir o yüzden hiç denemedim bile. Yakında harita yapıcam inşallah ben
İyi diyelim iyi olsun canım işte. Vize döneminde misin sen
Ben bişey sorcam canım safak çizelge kağıdı kırtasiyelerde falan satılır mı ben yapamıyorumm :26:
bilmiyorumki canım ya satılır büyük ihtimalle.ben netten buldum ona bakarak yaptım kareli bi kağıda sayarak yaptım zor yani tek başıma bnde yapamadım çünkü
Anladım tatlım denicem bende bakalım olmazsa kırtasiyelere sorarım
Ahahah beceriksizler kulubü kurabilirz o zamann
Tabiki şafağınız çok az yaparsınız benim daha çoook var :)
Ay bitti vizelerimm çok şükür 2 hafta sürdü süründürdü beni stresi
amin canım ya inşallah allah iyi insanlarla karşılaştırır çok teşekkür ederim ... aklıma takılan bişey olursa yine danışırım sana :)
Şu yaz bir gelseydiii daha çabuk geçer sanki zaman öyle düşünüyorumm
Eheheh iyi olur
Yok be canım şafağın azlığından değil , plakalar yaklaştı sadece ondan
Öff aman ya ben de geçen cuma çıktım daha o stresten
aynı şeklide bnde öyle düşünüyorum bir atlatsak yazı daha çabuk geçcek zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?