93/3 asker yolu bekleyenler

Aa ulasamayinca ve aramadiklarnda insan panik oluyo haklisin aklina binbir turlu sey geliyo
Aradimi yada ulasabildinmi peki?

Aradı Kübi çok şükür dün akşam 10 da işte. Kendi kışlalarının yakınında terk edilmiş bir kışla var oraya bir grup asker daimi olarak sabah gidip akşam dönüyor. Oraya göndermişler, kullanımda değil diye de bir ankesörlü var tabii. O da bozuk olunca ankesörlüden ulaşamamış. Dönüşte üstleri aranıyor diye de şu telefonunu teslim etmeyenlerin hiç biri de yanına telefon almayınca akşam dönmeyi beklemiş. Bir de güneşin altında uyuya kalınca bey efendiyi güneş çarpmış gelir gelmez sızmış işte. Akşam da nöbete kalkınca arkadaşının telefonuna hattını takıp 2-3 dakika da olsa aradı işte. Konuştuk da gel bir de bana sor o saate kadar beklemeyi

amin canım ya inşallah allah iyi insanlarla karşılaştırır çok teşekkür ederim ... aklıma takılan bişey olursa yine danışırım sana :)

Harf konusunda bence ben de beceriksizimdir o yüzden hiç denemedim bile. Yakında harita yapıcam inşallah ben
İyi diyelim iyi olsun canım işte. Vize döneminde misin sen

Ahahah beceriksizler kulubü kurabilirz o zamann
Tabiki şafağınız çok az yaparsınız benim daha çoook var :)

Ay bitti vizelerimm çok şükür 2 hafta sürdü süründürdü beni stresi

Son düzenleme:
Ahahah beceriksizler kulubü kurabilirz o zamann
Tabiki şafağınız çok az yaparsınız benim daha çoook var :)

Ay bitti vizelerimm çok şükür 2 hafta sürdü süründürdü beni stresi

Eheheh iyi olur
Yok be canım şafağın azlığından değil , plakalar yaklaştı sadece ondan
Öff aman ya ben de geçen cuma çıktım daha o stresten

Eheheh iyi olur
Yok be canım şafağın azlığından değil , plakalar yaklaştı sadece ondan
Öff aman ya ben de geçen cuma çıktım daha o stresten

Aynen benimde cuma bitti

inş bende yaklaşcam plakalara şuan kısa dönem askere yeni göndermiş gibi hayatımın anlamınıı

Ne okuyorsun canım, ygs ye girmiştin sen bide dimi başka bölüm istiyordun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…