- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.701
Durumun kotuymus:) olsun cnm ya önemli değil unutuyor insan bazen ama makina olayi komik olmuş:))
Şafak 112 !!!
Acil ambulaaaaaaaaaaanssss
Hehhe:))111ler geliyo:))
Hemde ne komk oldu ttlm ya hatrldkca gülüyorum
Üzgünüm canımbenim sevgilim tankçı. Ama oraya sürekli gidip geliyor görevi olduğu için. Devrecilik çok demişti. Umarım iyi insanlara denk gelir bu tarz sorunlar yaşamaz. Sen yine merak ettiğin bir şey olursa yaz ben erkek arkadşma sorar öğrenirim dediğim gibi gidip geliyor. Yinede yardımcı olurum yani..
Merhaba kızlarrr dün sevdiceğimin abisiyle bulustum gecen hafta sevdiceğimin yanındalardı bana mektup göndermiş bir de resim koymus zarfa çok sevindirik oldum ben kac mektup gönderdim onun daha ilk mektubu hiç yazacagını dusunmemıstım surpriz yapmıs bana şaşırttı beninasıl özledim nasılll Ağustos gelsin artıkk gelsinnnn
Darısı benimkinin başına yahu. Ama yok hiç sanmıyorum, yapmayacak yanii
Şaka falan bir yana gerçekten gelsinler artık ya
Ben hiç beklemiyordum Cagla artık ümidimi kesmiştim yani hiç söylemiyor telefonda falan sonra abisi zarfı çıkarcı verdi bu ne falan dedımbizimki sana bir seyler karalamıs dedi cok duygulandım dahası gelecek diyor kendisş ama bilemiyorum tekrar yapar mı Az kaldıı azzz biraz daha sabırrrrr
Çok güzel olmuş bence de benim hiç ümidim yok yani artık
Az kaldı azz gerçekten bugün ben de bir iyiyim nasıl olduysa
benim de ümidim yoktu Çağla ama oldu bence Aytaç da yapabilirMasallah de aman iyi olalım günler azalıyor çok şükür
Yok yahu yapmaz bu konuda pek bir odunuz. Söyledim söyledim söz uçar yazı kalır diye ama tık yok olmaz da daha
Aynen çok şükür şunun şurasında çift hanelere ne kaldı zateeeen
Ben de öyle belirttim kac kere en sonunda yaptıÇağla hani şafak 100 den düşünce ıslatıyorlarmıymıs ne oyle bı olay varmıs ya bızımkılerı de ıslatcaklar mı ya ıyı kı hava sıcak kısın falan anlatıyordu benım sevdicek 100den dusenlerı ıslattılar dıye
Bencede gelsinler artk offfffff cok bile kaldılar
Ben bugün pek bir umut doluyum nedense
Öyle ol Çağla masallahBende iyiyim buaralar sonuna kadar bölede olsun mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?