- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.741
Emrenin attiği resimle birden dagilabiliyorum alt ust olabiliyorm.Ağlayip byle rahatliyorumm.6ay diyorm bi 3ay daha gecermi diyorm.resimde gorup dokunamiyorm.ekrani opuyorm bu hale gelirmiydim diyorm.ah ne zormus diyorum.baslarim dayanikliligina sabrina diyorm sayiyorm da sayiyorm.İçimde ne firtinalar kopariyorum.
benimki anlatıyor bana ıslattılar kac kişiyi diye benimkinin kaçışı yok şakalaşmayı da sever artık ne yaparlar bilmiyorum
Küb ya izne gelemez mi 5 gün fln :26: Hani tmm erken bitircek gelmezse ama en azından gelrsede ikinizede gerisi için moral olur
Yok cnm ya izin kullanmycaz ikimizde istemiyorz ztn izn kullanmak.3ay kalmis hic istemez ztn emre izn kullanmak
Yok cnm ya izin kullanmycaz ikimizde istemiyorz ztn izn kullanmak.3ay kalmis hic istemez ztn emre izn kullanmak
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Uzun suredir giremiyorum netim hala yok
ayrica yirmilik dis skintim war cok kotuyum..askerim gorew icin kars a veya agriya gitcekmis belli olcak bikac gunden.. Sonrada izne gelmeyi dusunuo istesizleri de ozledim yaaa haa bu arada safaklar cok guzel olmus
Ozamn sabretmekten baska çare yok ne yazıkki.Geldiginde bunların acısını çıkarrsnz hatta kollarınıza kelepçe takıp gezin
tatlım hiç kullandı mı izin benmki son bir hafta izin kullanmamayı düşünüyo
Mecbur sabretmeye devam..3aylarida bozuyoruz 2aylara geliyorz.haftaya plakalardayiz.Hesap makinesi gbi oldum:))
Ah bi gelse planlari yaptik bile:)
Napıyonuz kızçeler nasısınız
Kızçeler yok Tubik yaa tek tabanca takılıyorum ben buralarda. Sen napıyosun
O zamn bi tabancada ben geldm ÇağlacımNapayım bnde benmkinn nöbeti 1 3 uyudu erkndn bnde taklyom öyle
3-5 te bizim yahuu. 8,5 ta aradı hadi hayatım iyi geceler, sen de yat diyo bana
Benmkide 8.5ta yattı kendleri yatnca bzede yat dyolarAma morali bozk yaa annesi yarn sabh amelyt olcak bnde ne dym nasl teslli vereym blmyrm :26:
Aaa hadi ya çok geçmiş olsun. Nesi var canım, çok ciddi bir şey değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?