- 24 Aralık 2010
- 827
- 36
- 323
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.721
Aynen öyleymiş de Aytaç şafak saymıyor onu ıslatamayacaklar bence
benimki sayıyor artık hepsi ıslatır
İzmir'de iyi gidiyor canım havalar zaten bir şey olmaz
İzmir'in neresindeydi bu arada senin sevdicek ??
Hrgün izmirin hava durumunu kontrol ediyorum artık telefona koydum Ankaraya değil de İzmirin hava durumuna bakıyorumGüzelyalı da tatlım ben daha önce izmire gittim ama güzelyalı tarafına gitmemiştim hiç anlatılanlara göre güzel yerdeymiş askeriye :)
Aynen bende de Ankara - Polatlı'nın hava durumu yazıyor, ilgi alanları ters bizim seninle. Ne vardı bir 10 aylığına da yer değiştirebilseydik
Aynen canım Güzelyalı güzeldir gerçekten
Ayy gercekten ne guzel olurdu ya şuan İzmirde olan İzmire giden okuyan gezen dolaşan sevdiceğime yakın olan herkese iç geçirerek bakıyorum :)) netten de güzelyalı resimlerine bakıyorum bol bolkeşke gidebilsem ben de ama kısmet olmadı inşallah 3 bucuk ay sonra yerler değişiyor artık Cagla
Ayy aman inşallah artık yaa. Bana da eylül gibi Ankara yolu açılıyor ama geç kaldı biraz yaniii
Eylül de mi niye ki :26:
Birisi farabi diğeri de bölümü değiştirirsem Ankara geliyor da dediğim gibi geç kaldılar biraz
Aaa olmus mu simdi yaa şu 10 ay önce falan olsaymış ne guzel olurmus:26: hayırlısı olsun Ankaralı olursan görüşürüz artık Çağlaaa benim Ankaradan kurtulma olasılıgım hiç yok nasılsa
Görüşürüz tabi tatlım kesinlikle haber veririm zaten
Ahh sen niye yazmadın farklı bir şehir, sevdiceğinin yanına da giderdin öylelikle
Bir de bu gece ki 111i beklicem. sonraki hedef 99
Ben de öyle belirttim kac kere en sonunda yaptıÇağla hani şafak 100 den düşünce ıslatıyorlarmıymıs ne oyle bı olay varmıs ya bızımkılerı de ıslatcaklar mı ya ıyı kı hava sıcak kısın falan anlatıyordu benım sevdicek 100den dusenlerı ıslattılar dıye
Bzde islatma olmamis emre svmez oyle syleri:)bana yok oyle syler ddi:)
Kesinlikle görüşelim tatlım
Aile faktörü maalesef işte Ankara diye tutturdular çivi gibi çakılı kaldım buraya
Ben de İzmir'in geleceğini bile bile tercih yaptım gerçi ama ilk 10 sıradan sürpriz bekliyodum ya ben
Benim sürpriz sayacak bi tercihim olmadı hepsi AnkaraydıArtık kpss falan diyorum olursa baska sehir olsun
Kimseye söylemeden yap tercihini öyle bir durumda. Uzak olmak bence daha iyi olacak. Üniversitede yaşayamadık şunu bari iş hayatında yaşayalım be
Bence de uzak olmak her zaman daha iyi şimdi çok pişmanım ama tercih zamanı aile herkesten önce karar vermeye başlıyor ya gıcık oluyorum o duruma. Aynı fikirdeyimm bence de üniveriteden bi şey anlamadım ben iş hayatı da öğrencilik hayatına benzememeli
Yeterince durduk bence de yani dizlerinin dibinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?