93/3 asker yolu bekleyenler

İzmir'de iyi gidiyor canım havalar zaten bir şey olmaz
İzmir'in neresindeydi bu arada senin sevdicek ??

Hrgün izmirin hava durumunu kontrol ediyorum artık telefona koydum Ankaraya değil de İzmirin hava durumuna bakıyorum Güzelyalı da tatlım ben daha önce izmire gittim ama güzelyalı tarafına gitmemiştim hiç anlatılanlara göre güzel yerdeymiş askeriye :)

Aynen bende de Ankara - Polatlı'nın hava durumu yazıyor, ilgi alanları ters bizim seninle. Ne vardı bir 10 aylığına da yer değiştirebilseydik
Aynen canım Güzelyalı güzeldir gerçekten

Aynen bende de Ankara - Polatlı'nın hava durumu yazıyor, ilgi alanları ters bizim seninle. Ne vardı bir 10 aylığına da yer değiştirebilseydik
Aynen canım Güzelyalı güzeldir gerçekten

Ayy gercekten ne guzel olurdu ya şuan İzmirde olan İzmire giden okuyan gezen dolaşan sevdiceğime yakın olan herkese iç geçirerek bakıyorum :)) netten de güzelyalı resimlerine bakıyorum bol bol keşke gidebilsem ben de ama kısmet olmadı inşallah 3 bucuk ay sonra yerler değişiyor artık Cagla

Ayy aman inşallah artık yaa. Bana da eylül gibi Ankara yolu açılıyor ama geç kaldı biraz yaniii

Birisi farabi diğeri de bölümü değiştirirsem Ankara geliyor da dediğim gibi geç kaldılar biraz

Aaa olmus mu simdi yaa şu 10 ay önce falan olsaymış ne guzel olurmus:26: hayırlısı olsun Ankaralı olursan görüşürüz artık Çağlaaa benim Ankaradan kurtulma olasılıgım hiç yok nasılsa

Aaa olmus mu simdi yaa şu 10 ay önce falan olsaymış ne guzel olurmus:26: hayırlısı olsun Ankaralı olursan görüşürüz artık Çağlaaa benim Ankaradan kurtulma olasılıgım hiç yok nasılsa

Görüşürüz tabi tatlım kesinlikle haber veririm zaten
Ahh sen niye yazmadın farklı bir şehir, sevdiceğinin yanına da giderdin öylelikle

Görüşürüz tabi tatlım kesinlikle haber veririm zaten
Ahh sen niye yazmadın farklı bir şehir, sevdiceğinin yanına da giderdin öylelikle

Kesinlikle görüşelim tatlım
Aile faktörü maalesef işte Ankara diye tutturdular çivi gibi çakılı kaldım buraya

Bzde islatma olmamis emre svmez oyle syleri:)bana yok oyle syler ddi:)

Kimseye söylemeden yap tercihini öyle bir durumda. Uzak olmak bence daha iyi olacak. Üniversitede yaşayamadık şunu bari iş hayatında yaşayalım be

Bence de uzak olmak her zaman daha iyi şimdi çok pişmanım ama tercih zamanı aile herkesten önce karar vermeye başlıyor ya gıcık oluyorum o duruma. Aynı fikirdeyimm bence de üniveriteden bi şey anlamadım ben iş hayatı da öğrencilik hayatına benzememeli

Yeterince durduk bence de yani dizlerinin dibinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…